Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy is. Én 100 évesen felülök a kétütemű MZ TS125-ösömre és elmegyek túrázni a....Tescoba csirke farhátért 😆
Freelac lehet a kórházba lesz, mert valami kórságot kap a sok kefírtől, de én tuti nem.
csak este van fürdetés a kórházban, 2 napot heverésztem a kezemmel nem túl régen, én voltam kb az egyetlen a környéken aki egyedül tudott fürdeni meg szarni, igaz 1 kézzel kicsit hiányos volt a szappanozás 😂
na de még mindig jobb volt mint a sok fekvőbetegnek, lefújták valami spray-vel aztán letörölték róluk, ennyi volt a nagy fürdetés, még nézni is rossz volt
amúgy a kiskunhalasi kórházban meglepően jó ebédek voltak, csak nem tudtam nagyon enni mert senki se mondta hogy a kórházba evőeszközt kell vinni, nekem meg nem volt semmi ilyenem, egy bögrét kunyiztam a teának mert azt se nagyon akartak adni
a pözsó tojota hátsó ajtóinak a becsukása talán rosszabb mint a 2 t vartburgé volt 😅
Fogalmam sincs ki hagyta jóvá, hogy ez így sorozat gyártásra kerüljön de fillérbaxásból ötöst lehet adni 😅
Az egyenáramnak meg van buborékképző tulajdonsága, az meg azé' veszélyes. Gondold el, a valakinek az agyában, gerincében, vagyis bármelyik létfontosságú szervében képződik ilyen.
😅 ha rossz napod van élsz is vele néha(fetrengős)
Nekem meg az hogy a tesla ugy csukodik mint egy kuka,ezt nem mutattad be.🤣
100 év? Fricivel ketten fogtok egymás mellett a kórterembe jajveszékelni, hogy itt is fáj, meg ott is(fejét fogó) Közbe néha beszalad a pelusba egy kis fosi a reggeli pépes után a nővérke meg csak este cserél 😅 ott fogtok szentségelni mert már mást nem nagyon tudtok tenni és azon irigykedtek, hogy az sm többi tagja már 20 éve jó helyen van és nem szenved 😂
A diagnosztikai gépek sem ölnek meg senkit, csak kurva drága ha elbassza.
Én vagyok abban a pozícióban a reptéren, hogy a mutatóujjammal meg tudok ölni 200embert egyszerre ha rossz gombot nyomok meg. 😆
Ilyen van az MRI-n? Na az kemény. Nálunk szerencsére nem ennyire, de azért itt is kifizetnek minden szarra milliárdokat, csak tőlünk sajnálják a fizuemelést 😄
Hááát nekem csak az jött le, abból hogy mekkora hulladékokat istenít, hogy szeret szopni....akárcsak te 😆
Elhiszem, de amire igazán vigyázni akarnak már nem sima kóddal védik.
Mondjuk úgy hogy szerencsém volt. 2-essel kezdődött a kód, és hosszú volt a műszak 🤣
Már pedig pont ilyen ez is. Kisebb az esélye lehet, de egy hiba is igen kártékony, ott ahol élö pacienseket biznak a gépre.
szerintem senki se akarna ilyet olcsón berhelni, te sem adnál munkalapot az elvégzett melóról
ez azért nem villanyos roller szint ahol max elfüstöl benne valami
az hogy én elmegyek megberhelni egy kupakoló gépet aztán eltörik benne valami szar max nem hívnak legközelebb, de attól még mindenki élni fog az üzemben.......
ettől azért összetettebb a dolog. Mindenhol vannak majd én megoldom nincs nagy baja emberek. Aztán egy paraméter elbaszkurálásának helyrehozatala nem kis pénz. Plusz a kieső idő
ja. majd egy százas egy ilyen kütyü
Gondolom jelentkeznének az ilyen madarak mint én hogy ócsóbban megbabrálják 🤣 Gondoltam, hogy jelentkezek valamelyik kórházba kórházi mérnöknek, Veszprémben pl. az összes nagyértékű géphez jártam már mint külsős szervizmérnök, lineáris gyorsítók, mri, C íves, átvilágító röntgen stb. 3 különböző cégtől 😁 De pont ezek a dolgok miatt nem sok mindent tudok kezdeni. A másik hogy szart sem fizetnének, pedig biztos hogy sok sok milliót tudnék nekik spórolni, de ez senkit nem érdekel.
de most őszintén
ki babrálná a gépet??
ha le akarják koppintani a kínaiak akkor lazán megteszik, másolhatatlan, feltörhetetlen dolgok nincsenek
arra meg hogy a takarítónő ne piszkáljon bele kibaszásból arra pont elég a 4db csillag is
Szerinted 1 milliárdos gépet egy 1234 pinkód véd, hogy ne babrálja jóskapista? Havonta frissülő USB kulcs, ami számkombinációs zárral védett, 3 próbálkozás után törli az egész tartalmát.
Budapest XX. kerület, Pesterzsébet városközpontban kiadó teremgarázs hely motor számára! 12.000Ft/hó
Azert meg a nagynellű csaj is tudja. 😆

https://youtube.com/shorts/OO3...
azért egy fúvó+töltőgép sem annyira egyszerű mint ezelőtt 20 éve a plc vezéreltek
teli van jeladókkal ahol század másodperces mérések vannak
amikor óránként 30 ezer felett pörög az még lassítva is kurva gyors
az áruk is csúnya sok
Hát azt nem várnám meg mire a 10 lehetséges karakterből négyes kódot sorbapróbálod 🤣
Jó hát ilyen klíma, meg egyszerűbb gépeknél nekünk és 6darab nulla a titkos kód 🤣
De azt nem is igazán akarják titkosítani, csak annyira, hogy akinek nincs dolga vele, ne rontsa el.

Mondjuk végig lehetne próbálgatni a 4 karaktert, ha több az már húzósabb, de van az a pénz.
Nem nagyon szoktak ilyen gépeknél próbálkozási limitet megszabni, így felprogramozni egy mikrokontrollert és az végig próbálhatja.
Pedig de, meg kell védeni, egyrészt nehogy valami okos gépszerelő szétbassza, másrészt kijönnek ők szívesen azért a milliós napidíjért 😂