kérek kölcsön a szomszédból egy 4 kerekű bringó hintót azzal öröm és boldogság lesz a menet(meghajlós) Neked még piros szegfű sem kell meg foglak ismerni 😅
Nem jársz messze........főleg a 80'-as években a 90'-esekben már a nagy munkanélküliség miatt sokaknak csak a vállalkozósdi maradt jogsija meg mindenkinek volt így venni egy hulladék valamit és azzal bohóckodni járható útnak tűnt vagy a munkanélküliség viszont a sok kényszervállalkozó lenyomta az árakat ezért egyre kevésbé érte meg sőt na meg a megmaradt és feltörekvő cégek is elkezdtek járműveket venni. 🤔
Na én le is regisztráltam magunkat(meghajlós) Mivel innen is tuti jön mindenki szerintem, hogy könnyen felismerjük egymást mindenki rakjon a gomblyukába egy szál piros szegfűt. 😅
gyere mamlasz majd megnézzük 😅
az a görkoris amelyik nem bírja simán a bringa után kötöm oszt húzom 😅
előre jelzések szerint 2000+ résztvevő várható(szemeit körbeforgató)
Volt egy jó barátom aki ott volt az egyik őr. Idősebb volt nálam sajnos Ő már nincs köztünk azóta.(szomorú) Az unokája a fiammal volt egyidős néhány hét eltéréssel. Aztán néha eljártunk hozzá. Mivel minden őrt ismert kőröstől kocsérig bejártuk vele azt a 10 km-es nyomvonalat akkor még nem volt aszfalt az autóút tetején. A gyerekek élvezték mert volt egy csomó erőgép amin játszhattak. Én nem mindig pláne amikor defektet kaptam 😅 Ha még ott lenne akkor én bringázhatnék rajta amennyit akarnék 😅 épen megbeszéltünk egy birkapörkölt főzést de sajnos arra már nem kerülhetett sor...(szomorú)
nincs olyanom 😆 még 🤣 De mi nevezünk.(meghajlós) Persze a gyerekkel csak kisebb távot teszünk meg. Neki lesz egy 20 km szentkirály-kőrös kiszállóval. Ha az annya megvárja a kőrösi lehajtónál én lehet továbbmegyek az 50-es M5, M44 csomópontig majd vissza csak kőrösig az 40 km. Annyi még nekem is belefér 😆 ezen az úton soha többet nem lehet menni kerékpárral egyszeri vissza nem térő alkalom(kezeit széttáró) Néha kecsóra át szoktunk tekerni a bringaúton. Át szoktunk menni a felűljárón a tök üres 2 sávos autóút felett. Igazából a lehajtókba betontömbök vannak behúzva ami mellett ugye simán elfér a bringa. Gondolkoztam már, hogy lemegyünk rajta azt tekerünk az üres pályán(kezeit széttáró) Azért rákérdeztem a bratyóra ő keményen tolja ezt a bringás dolgot és mondta, hogy mentek már rajta de az őr lezavarta őket, hogy építési terület. (kezeit széttáró) Pedig hétvégén nincs ugye ott meló csak szakaszonként őrök vigyázzák, hogy ne legyen gyorsulási versenyek színhelye a nyíl egyenes üres út 😅
Majd azt megnézem utólag, hogy ki volt, aki 60 kilométert görkorizott 😃
Szerintem úgy van a sport értéke a rendezvénynek, ha közben drift autó gyorsasági futamot is rendeznének 😁
Van egy ex kollégám, nálam fiatalabb, neki öt gyereke van három nőtől, és ezt hat év alatt hozta össze 😁
Kamionsofőr volt az is, illetve még ma is az, csak már németben van vagy 15 éve 😁 gyerektartás ügyileg kicsit forró lett neki itthon a talaj 😂
Dehogynem. Felső 10ezer voltál. Fuvarosként akkoriban azok voltak a legnagyobb urak, még a bank igazgató is szalutált nekik. Felettük rangban csak a tüzépesek voltak. 🤣
Nekem a legfiatalabb 21, de teljesen hidegen hagyja jogsi, a többinek 17-18 éves korában megvolt és még 1 kivételével (akinek tök értelmetlenül csináltattuk meg) aktívan vezetnek, nem mindenkit érdekel főleg nem mindenkinek való, az enyémek közül is aki nem vezet az talán jobb is.
Most aminek nagyon örülünk , hogy a 91-es Audi80 asunk kapott még 2év műszakit így a gyerkőcnek van egy jó tanuló autója még 2 évre , tavaly lett jogsija ! 😉
az a görkoris amelyik nem bírja simán a bringa után kötöm oszt húzom 😅
előre jelzések szerint 2000+ résztvevő várható(szemeit körbeforgató)
Szerintem úgy van a sport értéke a rendezvénynek, ha közben drift autó gyorsasági futamot is rendeznének 😁
Kamionsofőr volt az is, illetve még ma is az, csak már németben van vagy 15 éve 😁 gyerektartás ügyileg kicsit forró lett neki itthon a talaj 😂
Úgy kb. tudod, mennyi van? 🤣