Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az az állványa neki.
Végre én hasogatok és nem a hátam 😁 csak tudnám hogy az a taliga mire való 🤷‍♂️
opelt nézem vagy 5-6 éve de kb mindig az a legolcsóbb ami van
ilyen 1-200 ft eltérés van néha
majd ezt is megnézem mit ad mert a +18 azért durva
már az 50 ezret is sokalltam érte főleg hogy nem megy aszfalton 500km se évente
ha ez így nő eladom és veszek egy rendszám nélkülit
aztán bekaphatják
majd csinálok matrica rendszámot hahun nézek szín és típusazonos kocsit 😂
Mi minden évben váltjuk az összes járművet, épp most esedékes a két szgk és mindkettőt ugyanoda kötjük vissza ahol voltak csak olcsóbban mint amit kiajánlottak.
Francnak kellett neked ilyen drága autó 🤣
Amúgy nem azért, de nekem a Teslára olcsóbb 😅
fogy a pénz mindenhonnan
eddig b0 volt az éves kötelező biztosításom 58 ezer most b1 lett és 76 ezer
nagyon éhes lett a biztosító
lehet nem tankolok ennyi gázolajat egész évben mint a biztosítás.....
Ez egy elég öreg nyereg, a 80-as évek közepéről származik, talán az első VFR750-eken debütált. Egy elég olcsó szerelék, könnyen oxidálódik a karmantyúk alatt az öntvény, ha nincs a folyadék rendszeresen cserélve. Azt már csak érdekességképp teszem hozzá, hogy amikor tavaly a kocsiban cseréltem a fékfolyadékot és csak a vicc kedvéért rámértem, a műszer 2%-ot mutatott a frissen bontott Unix-szos sajátmárkás DOT4-re... Na, ilyenekre speciel érzékeny.
Nah,azé csak gyün........Lászloooooo.😀
https://e-cars.hu/2025/02/16/m...
A féknyereg tisztogatása /ahogy írod/ után egy darabig jó ?
Többnyire, a hátsónál a kézifék szokott elmenni általában azért mert fékbetétcserénél nem tekerik vissza hanem visszatolják erővel.
A nissin azert minden tekintetben jobb a tokicotol.Mar fekezesben.
De nekem meglepetes volt hogy csereszabatos volt a 09 street es a cbr feknyergei.
Es a street feknyreggel erezhetoen jobb volt mind fekero mind adagolhatosagban.
Jobban megnezve a kutya ott volt elhantolva hogy nagyobb volt a dugattyu,es magasabb is.Ezzel vekonyabb betet fertbe.De mivel relatve kopotabb volt a betet nem zavart.
Csak eladtam a streetet es ment vissza ra a sajat nyerge,banatomra.
A nagy Burgonyan asszem Nissin van. De eleg hasonlo az SV Tokico-jahoz
Ja,most talaltam.🤣
Az nem ugyanaz az uszo tokico mint az sv650-en?
én minden használt motoron szétszedem a féket, karmantyú+ porvédő nútjait kikaparom fényesre, ha nagyon ragyás a gumi akkor csere gyári felújítószettel
volt olyan amiben már nem is fékfolyadék volt hanem fékzselé, ki sem folyt ki lehetett kanalazni
utána egyből ki lehet a kereket venni nem fogja a betét egy kicsit se
Csak az elsők ?
Fog a fék, ennyi, de ez ezeknél valamiért elég gyakori. Szétszedés, tisztogatás oszt egy darabig jó.
Ezzel riogattam mielőtt megvette, de mindenáron ez kellett neki, remélem nem lesz baja mert akkor keresgélhetem a manuálokat. 😏 😆
bent maradnak a betétek ? Csak az elsők ? 🤔
Szarni bele, Sanyibacsi. Amig a muanyag cuccok a valtoban nem szarakodnak, nagy fejfajast nem okoz a Burgonya
Haver vett a héten egy elég szép 650-es burgonyát, de annak is a szokásos első fékragadás megvan. Az enyém is újrakezdte, hogy sokat állt, szedhetem szét.
záróráról nem olvastam(kezeit széttáró) de mielőtt ráengedik az ország forgalmát szerintem 1-2 hét azért addig jó lenne valahogy lekeveredni róla 😅
sietni nem kell, aztán ha 3 napig tart az a 40km akkor 3 napig tart 😁