opelt nézem vagy 5-6 éve de kb mindig az a legolcsóbb ami van
ilyen 1-200 ft eltérés van néha
majd ezt is megnézem mit ad mert a +18 azért durva
már az 50 ezret is sokalltam érte főleg hogy nem megy aszfalton 500km se évente
Mi minden évben váltjuk az összes járművet, épp most esedékes a két szgk és mindkettőt ugyanoda kötjük vissza ahol voltak csak olcsóbban mint amit kiajánlottak.
fogy a pénz mindenhonnan
eddig b0 volt az éves kötelező biztosításom 58 ezer most b1 lett és 76 ezer
nagyon éhes lett a biztosító
lehet nem tankolok ennyi gázolajat egész évben mint a biztosítás.....
Ez egy elég öreg nyereg, a 80-as évek közepéről származik, talán az első VFR750-eken debütált. Egy elég olcsó szerelék, könnyen oxidálódik a karmantyúk alatt az öntvény, ha nincs a folyadék rendszeresen cserélve. Azt már csak érdekességképp teszem hozzá, hogy amikor tavaly a kocsiban cseréltem a fékfolyadékot és csak a vicc kedvéért rámértem, a műszer 2%-ot mutatott a frissen bontott Unix-szos sajátmárkás DOT4-re... Na, ilyenekre speciel érzékeny.
A nissin azert minden tekintetben jobb a tokicotol.Mar fekezesben.
De nekem meglepetes volt hogy csereszabatos volt a 09 street es a cbr feknyergei.
Es a street feknyreggel erezhetoen jobb volt mind fekero mind adagolhatosagban.
Jobban megnezve a kutya ott volt elhantolva hogy nagyobb volt a dugattyu,es magasabb is.Ezzel vekonyabb betet fertbe.De mivel relatve kopotabb volt a betet nem zavart.
Csak eladtam a streetet es ment vissza ra a sajat nyerge,banatomra.
én minden használt motoron szétszedem a féket, karmantyú+ porvédő nútjait kikaparom fényesre, ha nagyon ragyás a gumi akkor csere gyári felújítószettel
volt olyan amiben már nem is fékfolyadék volt hanem fékzselé, ki sem folyt ki lehetett kanalazni
utána egyből ki lehet a kereket venni nem fogja a betét egy kicsit se
Haver vett a héten egy elég szép 650-es burgonyát, de annak is a szokásos első fékragadás megvan. Az enyém is újrakezdte, hogy sokat állt, szedhetem szét.
ilyen 1-200 ft eltérés van néha
majd ezt is megnézem mit ad mert a +18 azért durva
már az 50 ezret is sokalltam érte főleg hogy nem megy aszfalton 500km se évente
aztán bekaphatják
majd csinálok matrica rendszámot hahun nézek szín és típusazonos kocsit 😂
Amúgy nem azért, de nekem a Teslára olcsóbb 😅
eddig b0 volt az éves kötelező biztosításom 58 ezer most b1 lett és 76 ezer
nagyon éhes lett a biztosító
lehet nem tankolok ennyi gázolajat egész évben mint a biztosítás.....
https://e-cars.hu/2025/02/16/m...
De nekem meglepetes volt hogy csereszabatos volt a 09 street es a cbr feknyergei.
Es a street feknyreggel erezhetoen jobb volt mind fekero mind adagolhatosagban.
Jobban megnezve a kutya ott volt elhantolva hogy nagyobb volt a dugattyu,es magasabb is.Ezzel vekonyabb betet fertbe.De mivel relatve kopotabb volt a betet nem zavart.
Csak eladtam a streetet es ment vissza ra a sajat nyerge,banatomra.
volt olyan amiben már nem is fékfolyadék volt hanem fékzselé, ki sem folyt ki lehetett kanalazni
utána egyből ki lehet a kereket venni nem fogja a betét egy kicsit se