Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, de te lassan körbe is annyi leszel 😁
180 Mbps, attól azért nem kell hasra esni...
ez is hasonló úgy néz ki mint egy papírnyáklap s alakban futó fényes csíkkal, ragasztós felülettel.
Az nem ugyanaz,ez amiről az ini beszél,az pont olyan mint a hátsó szélvédő fűtés csíkja
Azért mert nekem elfért a lábam és kényelmesen végigaludtam a buszon az éjszakát hátradöntött üléssel(meghajlós)
Csomagtartóba a bőröndök között már nem volt hely(kezeit széttáró) Hisz ott a váltósofőr aludt(kezeit széttáró)
antenna mindennel kompatibilis. Egy csomó furgonnak a tükörbe szerelik ezeket a "csíkokat" Ragasztós felületű én is ilyet raktam a furgonba a szélvédőre(kezeit széttáró)
maszteron úgy jártam de szerintem zotyának is ott a probléma,hogy az antennánál leszivárgott a víz és a kábelen eljutott a rádió csatlakozáshoz. Teltek az évek egyre szarabb lett az adás azt egyszer csak megszűnt. Kiszedtem a rádiót de már úgy bele volt rohadva, hogy oldalcsípővel tudtam csak levágni róla 😅 Kibaxtam a gyári rádiót vettem egy újat meg egy iveco antennát amit a tükörbe szoktak aplikálni azt meg felragasztottam a szélvédő aljára belülről. Utána kifogástalan lett 🤣 Egyébként nincs kizárva,hogy a tojotánál is ez a gondom. ha egyszer lesz kedvem valahogy kiszedem a rádiót aszt megnézem(gondolkodós)
Ez miért volt jó? Befértél a csomagtartóba a bőröndök közé? 🤔 🙃
1200 km 20 évvel ezelőtt sem volt barátom 1 nap alatt(kezeit széttáró) Persze akkor még csak immel ámmal voltak autópályák(gondolkodós)
De. Van olyanom is. Ruszkikat a 7MHZ es sávban lehet megtalálni rövidhullámon.
busszal én is voltam görögbe. Nekem nem volt vele bajom(kezeit széttáró) pl. Ilyenkor is jó mikor az ember csak 170 cm 😅
milyen szőlő? Kiskőrösön? Tartálykocsi+cukorcefre+aroma=bor 🤣
Az is jó, a rádió része nem rossz egyiknek sem, de antenna annak is kell
Olyan nincs amivel lehet pletykalni kis zold emberkekkel AK-val a hatukon?
Nem gyari,az Tk lett mert a hangero tekero a bejapcsologomb,es valami eltorik benne idovel,azutan mar nem lehet allitani a hangerot,alkatresz meg nem talalok hozza.Ezert lett egy valmi jvc az euronics bol.
annyira nem nagyon érdekel a kocsi rádió téma hogy nézegessem az antennákat
az astrán letörtem sok éve zártszelvény szállítás közben, de nem hiányzik mert utálom a rádiót, örökké pofáznak benne
ha egyszer zenei csatorna akkor zenéljenek, ha beszélgetős csatorna akkro beszélgessenek, de együtt a kettő kibaszottul felkúr
Tökéletesen. Apám FOrdjában volt olyan. Teslánál meg már nyomokban sem találod meg az antennát úgy eldugták.
De a 120-as Skodában is egy darab drótot kihúztam a műszerfalban, és az volt bedugva a "Ferrari" márkájú rádióban, pont olyan jól bejött mint a külső antennával.
Ráadásul éjjel jóval olcsóbb a Tesla töltő.
Nekünk semmi gond nem volt a kocsibérléssel. Csávókám nem volt sehol, felhívjuk, mondja menjunk be ott van az asztalon a kulcs, teli tankkal hozzuk vissza 🤣
Bár az igaz, hogy alapból a friss jogsit nem szeretik, de kb. ennyi volt.
Alhambrába is így van,nem hiszem hogy kóreai találmány lenne.
Egyszer csináltam azt, hogy ha valaki utolért akkor beálltam mögé. Ha megint utolértek akkor a gyorsabb mögé álltam be. Kíváncsi voltam mi az az elég sebesség ahol már nem tolnak le a belső sávban. Egy Porsche Macan nyert 230-al 🤣 (bár szerintem ő kihívásnak vette, hogy követem)
De az igaz, hogy én 140-es tempomattal szoktam belső sávban menni, örök bérlettel, aztán csak nagyon ritkán érnek be.
Természetesen jó előre lehúzódok mindenkinek, de a faszom kerülgesse a 90-el a kamion mögött poroszkáló Passatokat, túl sok van belőlük, aki elől le kell húzódni 140-nél abból jóval kevesebb.
Nincs ebben semmi nagyarcúság.Figyelj,neked sok,nekem nem.Hogy a TD milyen,gondolom nem lehet rossz,ha kiszállva nem akarok meghalni.
Az engem sem igazán, de azért a megengedett duplája felett már nem megyek, mert azért böri jár, meg jogsi elvét 😆
Igazából bejön az internetten az összes rádió ami az FM-en is, ha a reklámokra vágysz.
De én inkább a CoolFM-et szoktam hallgatni, ott csak zene, meg pár perc pofázás van, néha hírek.
És van több féle stílusú csatornájuk.
https://coolfm.hu/radio/
Illetve most már inkább a Tidalt hallgatom mert a Tesla űberfasza hangrendszerén jobban szól a veszteségmentes formátum. (olyan mint a Spotify, csak nem annyira gagyi)
Ja erről jut eszembe én meg vettem egy Starlink antennát. Havi 50Giga műholdas internet és ezzel még az ukrán fronton is van net.
Igazából nem volt rá szükségem, de kurvára tetszett és amikor volt ez a spanyol áramszünet és nem működtek a mobiltelefonok meg is volt az ürügy hogy miért van rá szükségem 🤣
https://www.starlink.com/