Ez igaz viszont a fuvarozás fogalma a lényeg. Amíg saját árut saját helyek között mozgat saját jármű nem fuvarozás, de ha már eladott terméket házhoz visz tehát már a boltban kifizetik akkor az már nem az ő tulajdona így az fuvarozás meg még egy csomó más is bár kamu szállítólevéllel kivédhető egy egyszerűbb ellenőrzésnél viszont amint hatályba lép minden hatóság ráugrik a furgonokra. 🤔
Nekem nem fuvarozoi,siman magantulajdonu jargany.
Fuvarozonak alapbol egy csomo hulyeseget kell iranyitoszemely,meg kirakni a kocsira hogy fuvarozo stb.
Ez kb a nyugati allamok teherautos erdekkepviseletei nyomjak.
Nagyon komolyan serti az erdekeit a rengeteg keleteuropai sofor olcson,se pihenoido,se egy kamionos szabaly semmi.Ezzel probaljak a versenyelonyt korlatozni.Kerdes mennyire allnak ellent az allamok,mert hogy az eu bürokratak nagyon ralltak a retorziokra ha nem bologatnak.
10-15 éven belül a személykocsiknak is lesz útdíj én ebben biztos vagyok
addigra nagyon el fog terjedni a villany kocsi, mert a mostani belsőégésűek kivétel nélkül mind szarok
aztán ha sok lesz a villany akkor valahogy ki kell szedni a forintot az autósok zsebéből, hiszen nem tudnak minden házilagos napelem rendszerre mérőórát tenni
Most gki-zok és épp ott tartok, hogy mikortól kell a 3.5-t alattiakba a tachográf, 2026.07.01-től, ez ahol még tartok aszerint a fuvarozókra vonatkozik.
Fagyit már évek óta nem eszek, csak nagyritkán... 1000 Ft, és 2 gombóc (jó, ha 8-10 dkg)
Viszont mindig van otthon jégkrém, több féle, leginkább Carte d'or, az 1 kg 2500 🤣
mostanában nem mozgok sokat de a vírus előtt ettem legalább 40-50 különböző helyen évente
egy idő után át is pártoltam a pizzáta az azért 5-ből4 jó volt
ugyanez a fagyi is mindenhol vanília-puncs ettem de alig volt finom
Fuvarozonak alapbol egy csomo hulyeseget kell iranyitoszemely,meg kirakni a kocsira hogy fuvarozo stb.
Ez kb a nyugati allamok teherautos erdekkepviseletei nyomjak.
Nagyon komolyan serti az erdekeit a rengeteg keleteuropai sofor olcson,se pihenoido,se egy kamionos szabaly semmi.Ezzel probaljak a versenyelonyt korlatozni.Kerdes mennyire allnak ellent az allamok,mert hogy az eu bürokratak nagyon ralltak a retorziokra ha nem bologatnak.
Engem hegymenetbe émelyegtetett, a többivel elvoltam.
addigra nagyon el fog terjedni a villany kocsi, mert a mostani belsőégésűek kivétel nélkül mind szarok
aztán ha sok lesz a villany akkor valahogy ki kell szedni a forintot az autósok zsebéből, hiszen nem tudnak minden házilagos napelem rendszerre mérőórát tenni
Viszont mindig van otthon jégkrém, több féle, leginkább Carte d'or, az 1 kg 2500 🤣
egy idő után át is pártoltam a pizzáta az azért 5-ből4 jó volt
ugyanez a fagyi is mindenhol vanília-puncs ettem de alig volt finom
https://www.facebook.com/share/r/15kWj2kmQ4/
asszony10x jobbat csinál ezektől
a keletinél az aluljáróban csinálták a legjobbat még a hármas metró előtti időkben
attól jobbat még sehol sem ettem