Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hétvégén a ZZR-esekkel Gárdonyban a giroszos tál is ott volt a szeren !
A bornyú sniccelt is megenném bármikor 😁 próbáld citromos krumpli salátával, a sültkrumpli olyan snassz...
https://sobors.hu/receptek/cit...
Tegnap vágott 7 hónapos borjút egyik szomszéd és vettünk tőle vagy 5kg lapockát és nyakat, hááát most a rostélyos és a rántott bécsi mintha kelendőbb lenne mint a tarja amelynek persze nem becsüljük le az érdemeit. 😁
Sült tarja a legjobb 👍️
amióta asszony unokatesója negyvenpár évesen tüdőrákos lett úgy hogy sose dohányzott, emellett sosem ivott és mindig sportolt, ráadásul mentős is volt és fél évente volt orvosi vizsgálatuk
azóta leszarok mindent ami az egészséggel összefügg
plusz amúgy se vagyok túl jól szóval nincsenek hosszú távú terveim, emiatt nem fogok kefírt meg gizgazakat enni
sült tarjának nincs párja, főleg amióta hármasával eszem őket, friss puha kenyérrel
részvétem
Ja,az ember sanyargatja magát ezekkel a szarokkal,aztán a vége így is úgy is ugyanaz.
jól látod....a kefirevés nem vezet sehová....
legalább jó halála volt
Ejszaka, almaban meghalt egy kollegam.
Nincs igazsag, sok szarhazi kocsog eloskodo meg tovabb tengeti a szar eletet.

1 Mindennek megszabott ideje van, megvan az ideje minden dolognak az ég alatt.
2 Megvan az ideje a születésnek, és megvan az ideje a meghalásnak.
Dehogy van hiány csak nem akarnak többet fizetni pár vödör nápolyinál, nálunk meglepő módon mindig találnak szervizt szerte európában pár órán belül aki bármit megcsinál. 😁
hiány van a szerelőkből, épp most akartak kivinni 2 napra olaszba valami kamiont hengerfejezni valamelyik pihenőben
még el is mentem volna de vezetni is kellett volna egész éjjel, szóval maradtam
szóval ha már az ilyen balfékeknek mint én vagyok melót akarnak adni nagy lehet a baj 😂
miért? 7 üres faluban nem találtok nálam jobb jelentkezőt(kezeit széttáró)
Szerintem felesleges beadni a jelentkezésed 😆
én már nyugdíj mellett dolgozgatom(kezeit széttáró)
Hogy én oda felmenjek azt nem biztos, hogy tudná állni a cég 😅
Csak hiszed......
De
Pipi ennyire nem spúr azért. :)
ismertem ilyen pipi féle hülyéket, 24 órából 20 óra munka aztán egy madzag a nadrágszíj mert az olcsó 😆
de a legdurvább asszony egyik unokatesójáéknak anyósáék, felépítettek egy kb 150nm házat aztán a 3x2 méteres nyárikonyhában élték le az életük 95%
amikor elcuccoltak a gyerekek már ott is aludtak előtte legalább aludni átmentek a "nagyházba"
Kicsit több. És bár kényelmes az alkalmazotti lét, de van annyi dolgom amire nincs idő most, hogy ha azokat befejezem, már nincs gondom az anyagiakra. Eleve az a terv hogy 60 évesen elmegyek nyudíjba, mert államtól úgy sem kapok semmit, szóval megvan erre a terv. Ráadásul már megint bejött az élet, szóval durván nagyobb a hasznom mint amire számítottam. Lehet tényleg azt kéne csinálnom mint Mlas és 50 évesen elmenni nyugdíjba, te meg csak gürizz tovább, mert megérdemled 😁
Az lett volna jó,ha ez a hülye benyújtja a felmondását,azok meg egyből rábólintanak,aztán nyista végkielégítés.
Te ostoba,ha felmondasz,nincs végkielégítés.
Milyen koromra való tekintettel? Ez radar, nem kémény. Mindig az újoncokat küldjük fel a legmagasabbra, egyrészt azért hogy szokják, másrészt nehogy már én az öreg szaki másszak. Elvégre ez a világ rendje. Ja és a kávét is te fogod hozni nekem, de gyorsan, nehogy kihűljön!
A tegnapi csapatás.