Nem tudom mennyi akart lenni de nagyon gáz.Nézd meg a tiédet,én ezt láttam,a jobb oldalt,fut a műszerfal vonal ami elvileg tovább fut az ajtó kárpitba,na,ott 1centis eltérés van a két vonalnál,nem a kettő között van akkora hézag,a másik az ajtó határoló,baszki,anyával oldották meg,ami még nem is lenne baj,de egy centit kilóg a csavar,és akkor én csak két ajtót nyitottam ki,mi lenne ha tényleg úgy nézném ahogy az autót szoktam.
Egy centi? nem rémlik ilyen, ha mégis ott, van szerinted olyan volt, hogy két milliméter akart lenni, és egy centis sikerült? 🤣 ne beszélj már hülyeséget.
Ilyen minőségben összerakott belteret maximum az Audiban-BMW-ben láttam, de abban is csak olyan 10-15 éve, azóta az is szarabb.
De erről inkább 5 év és százezer kilométer után kell beszélni, majd akkor látszik milyen.
Szerintem ennyire nem lesz szélsőséges nem lesz. A 3.5 t alatti kisteherekegalább 60 százaléka saját cuccot visz. Aki futárkodik vagy szállitmányozó az meg messziről látszik
Mlasnak: nagyon eccerű. A három monitorral a térlátást, legábbis a környezetet próbálják szimulálni. ami látványban, grafikában kurva jól is sikerül. Egy szűk visszafordító 20%os lejtővel nagyon látványosan élethű. Csakhogy: a perifériális látásodban minden áll körülötted, és a tested semmilyen gyorsulást lassulást oldalirányu gyorsulást vagy dőlést nem érzékel. Na ezt nem tudja összerakni az agy. Ha mondjuk olyan lenne mint a profi játékszimulátorok ahol VR szemüveg plusz egy mozgást imitáló plattformon van az ülés semmi probléma nem adódna.
Ugyhogy ennyi az ok, nem a gyakorlatban 40 tonna.
Nekem a helikopter szimulátorban sem volt bajom. Nem tudom mi ez a hányinger dolog.
Én VR szemüveget adnék rájuk az viccesebb lenne http://youtu.be/xLurifDokRI?si=MjakrQyV7SzMuuQv
Nekem a legtobb par ceghez elmegyek es elhozom a motyot,ha meg varoson belul vagyok es vevonek ingyen kiviszem mer jofej vagyok a sajat arumat azt nem fogjak ellenorizni.
Ilyen minőségben összerakott belteret maximum az Audiban-BMW-ben láttam, de abban is csak olyan 10-15 éve, azóta az is szarabb.
De erről inkább 5 év és százezer kilométer után kell beszélni, majd akkor látszik milyen.
Ugyhogy ennyi az ok, nem a gyakorlatban 40 tonna.
Nem prémium magasan pozicionált bmw hanem egy kínai dodzsem mit vársz? 😅
Én VR szemüveget adnék rájuk az viccesebb lenne
http://youtu.be/xLurifDokRI?si=MjakrQyV7SzMuuQv