Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, már ez is kitolt idő.
2.5 fölött lesz kötelező, érdemes lesz telematricázni a cégnévvel és tevékenységgek, hogy messziről látszódjon, hogy nagy eséllyel saját árut szállít.
Olyan mint amikor csak kicsit rossz dioptriás szemüveget vesz fel, lát lát, de szédülős.
🤣 most esik az ára. Két kila ha fizeted az átírást meg tele a tank(meghajlós)
3,5 milla és viheted ahogy van. 😎
össze göngyőlt húszezreseket lehet a résben tárolni, hogy beszúrom?
Nem tudom mennyi akart lenni de nagyon gáz.Nézd meg a tiédet,én ezt láttam,a jobb oldalt,fut a műszerfal vonal ami elvileg tovább fut az ajtó kárpitba,na,ott 1centis eltérés van a két vonalnál,nem a kettő között van akkora hézag,a másik az ajtó határoló,baszki,anyával oldották meg,ami még nem is lenne baj,de egy centit kilóg a csavar,és akkor én csak két ajtót nyitottam ki,mi lenne ha tényleg úgy nézném ahogy az autót szoktam.
Jó, de a VW Passát 20 éves, ott sokkal jobbak a hézagok mint egy szutyok Audi-BMW-ben 😆
Talán két hete olvastam valami cikket,lehet kitolják 2027 re a határidőt.
Egy centi? nem rémlik ilyen, ha mégis ott, van szerinted olyan volt, hogy két milliméter akart lenni, és egy centis sikerült? 🤣 ne beszélj már hülyeséget.
Ilyen minőségben összerakott belteret maximum az Audiban-BMW-ben láttam, de abban is csak olyan 10-15 éve, azóta az is szarabb.
De erről inkább 5 év és százezer kilométer után kell beszélni, majd akkor látszik milyen.
Sokmindent elárul a minőségről.
Szerintem ennyire nem lesz szélsőséges nem lesz. A 3.5 t alatti kisteherekegalább 60 százaléka saját cuccot visz. Aki futárkodik vagy szállitmányozó az meg messziről látszik
Mlasnak: nagyon eccerű. A három monitorral a térlátást, legábbis a környezetet próbálják szimulálni. ami látványban, grafikában kurva jól is sikerül. Egy szűk visszafordító 20%os lejtővel nagyon látványosan élethű. Csakhogy: a perifériális látásodban minden áll körülötted, és a tested semmilyen gyorsulást lassulást oldalirányu gyorsulást vagy dőlést nem érzékel. Na ezt nem tudja összerakni az agy. Ha mondjuk olyan lenne mint a profi játékszimulátorok ahol VR szemüveg plusz egy mozgást imitáló plattformon van az ülés semmi probléma nem adódna.
Ugyhogy ennyi az ok, nem a gyakorlatban 40 tonna.
ha jó kipofozod a tiéd adok érte 2 kilát. horgászni csak kényelmesebb mint a pözsó 😅
neked ezek az illesztések a mániáid 😅
Nem prémium magasan pozicionált bmw hanem egy kínai dodzsem mit vársz? 😅
Nekem a helikopter szimulátorban sem volt bajom. Nem tudom mi ez a hányinger dolog.
Én VR szemüveget adnék rájuk az viccesebb lenne
http://youtu.be/xLurifDokRI?si=MjakrQyV7SzMuuQv
Ami gyakorlatilag használhatatlan lesz az állandó igazoltatás és magyarázkodás miatt.
Legalabb lesz egy csomo furgon olcson elado. 😁
Remélhetőleg nem fog kelleni.
Mondjuk a labanc a bucsui atkelonel a kontenerbol nagyon kerdezte hogy CMR?🤣
A bydénél mi az az a műszerfal és ajtókárpit illesztés?Baszki,1cm eltérés van.
Nekem a legtobb par ceghez elmegyek es elhozom a motyot,ha meg varoson belul vagyok es vevonek ingyen kiviszem mer jofej vagyok a sajat arumat azt nem fogjak ellenorizni.
Párezerért bárki kipróbálhatja, próbáld ki, én jövő héten meglátom. 😁
Aki rosszul lesz három monitor előtt, annak hogy a faszba adnak 40 tonnásra jogosítványt?
A futó+nagy suv üzlet jelentősen emelkedni fog.