kóreaiak kitalálták a tutit: a bal hátsó oldalablakon van 2 csík az az antenna, olyasmi csík mint a hátsóablak fűtés
nem tudom mennyire működik mert nem kompatibilis a benne lévő rádióval a gyári kábelezés dugója
Nekem a rádió seggében kellett megigazítani az antenna kábelt.
Amúgy annyira érzékeny rádió volt már az F Astrában is, hogy egy darab drótot dugtál oda akkor is működött.
Azé' kicsit nagyarcú ez a szöveg, mentem már többx ilyen távra, 1200 km az sok. Persze ha valaki ilyen félisten, mint te, egy brutális, über kényelmes TD-vel.. 😁
Ja,biztos megtapasztalom majd,de még nem tartok ott.Jelenleg sokkal rosszabb lenne ha meg kéne állni 2-3óránként ,nem csak nekem,a gyerekeknek is.Igazából azt sem tudom hogy hol kéne megállni,a felénél,600km?Hisz épphogy elindultunk az már meg is van,megyünk tovább 800ig?Onnan meg már csak 400 és odaérünk .
1x szoptunk meg autó bérlést, tavaly, a geci olasz cigány Nápolyban nem adta ide az autót, pedig ki is volt fizetve... mert a kártyámról nem tudta zárolni a kauciót... de le is szarta a problémánkat, mondta, reklamáljuk meg... így is történ, nagy nehezen visszaénekeltem a pézt, már itthonról. Megoldottuk kocsi nélkül, 1 napra béreltem robeszt, még szerencsénk is lett, az egyik legszebb úton mentünk a hegyen át Amalfiba, ahol autóval szoptunk volna, annyian voltak.
Hát én, mikor strandolunk az Isztrián este 6-7-ig, és elindulunk haza, éjjel 1 órakor az M5-ön, 700 km után már rosszul szokott esni... baj nincs, de már álmos leszek... hiába, az évek... 4-5 éve még ez nem volt feltűnő.
Na, talán ezt te is megtapasztalod 1x 🤣
ui: idén jobb lesz, félúton felbaxom a töltőre az autót, és alszok egy fél órát 😁
cipruson nem volt egyszerű kocsit bérelni, már nem emlékszem mit mondott a gyerek de amikor a haverjaival volt akkor akkor valamiért szenvedős volt a történet
pedig szerintem ha a telefonjaik összegét összeadták volna minimum 2x annyit ért mint a bérelt kocsi, szóval nem egy csöves hippi brigád volt 3 tallérral a zsebben
Nem, eleinte busszal mentünk a közeli helyekre (Paralia, stb), szervezett úttal, aztán később a szigetekre repülgettünk. Aztán ott robogó bérlés, és go!
...de értem a viccet 😅
ui: ilyen kis pöcs szigeteken jó bérelni, nem kérnek semmit - úgyse lopod el! 😅
huszonévesen simán megy az ilyesmi
anno kb minden hétvége ilyen volt:
péntek suli, este diszkó, szombat reggel haza átöltözni irány a szőlő, húzni este 6-7 ig aztán fürdés, diszkó, vasárnap hajnalban haza átöltözés aztán irány a szőlő és motoros háti géppel kb 11ig permetezés, aztán délben ebéd majd fekvés alvás hétfő reggelig
arra kellett ügyelni hogy szombaton ne menjünk messzire mert ha 6 után kezdem el permetezni nem értem haza ebédre
harmincpárévesen már csak úgy ment a dupla buli ha nappal aludtam
Akkor legalább tudod mi ez az érzés,Én ha már beülök az autóba nekem onnantól semmi nem kínszenvedés,imádom mikor a nap felkel,általában akkor vagyunk az Észak-maciknál a hegyi részen,imádom,jó levegő szép hely.....
Végig pálya van.Egyébként nem is mondtam hogy végig 150el megyek,Alagutaknál,fizetőkapuknál mindenképpen lassítok.De az út nagyrészét meg lehet nyomni.
Sőt,előtte még dolgozok is napközben.Baszki,ha szolgálatba vagyok és egész éjszaka kint vagyunk se haza megyek reggel aludni,hanem megyek tovább dolgozni.
na most nézem kiten csak 1157 😅 ott már voltam 20 éve piros fehér kockás abrosz rozsdás hordók a tengerparton stb.
Még is élveztem mert ott éreztem úgy, hogy kapok valamit a pénzemért(meghajlós) Az akkori árak nagyából fele volt mint itthon.(kezeit széttáró)
én le tudnék vezetni 12 órát de nem hiszem, hogy sok kedvvel. Mondjuk ha bulgáriának a kietlen részére igyexem jövőre jobb ha hozzászokok mert 1300 km-er 😅
és még csak nem is kedvesek mint a görögök 😅 görög országban a pénzedért legalább kedvesek mosolygósak a horvát nem ilyen szívélyes vendéglátó.(szemeit körbeforgató) ha az árakkal így folytatják majd rá faragnak nekik az indegenforgalmon kívül nincs sok lehetőségük az életben maradásra én a helyükbe vigyáznék rá(kezeit széttáró)
Azért bebaszna ha 12óra vezetéstől meg akarnék halni.Nézd,azért mert neked ez nem megy és úgy gondolod nehézséget okozna,ne feltételezd hogy másnak is,már többször mondtam az asszonynak rendszerint az érkezés elött nem sokkal,hogy kíváncsi lennék mikor mondanám azt hogy kész elég,nem bírok tovább vezetni.Mint írtad,nem vagyunk egyformák,van egy haverom aki éjszeka Füred veszprém közt elalszik,annyira nem tud éjszaka vezetni,és nem is vezet.De semmi problémám nem szokott lenni érkezés után,megy a nap ahogy szokott,kipakolás kaja kicsit lesétálunk a vízhez,este séta kaja,aztán fékvés.
éjszaka lehet menni azért szoktam elindulni hajnal egy-kettő. Csak a kapuknál állok meg meg amikor a család pisál de egyébként végig lehet verni az utat 130-al éjszaka(kezeit széttáró)
nem tudom mennyire működik mert nem kompatibilis a benne lévő rádióval a gyári kábelezés dugója