Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

blődi nem mer venni vellanyt. Szerinted itt mit kapna az elmúlt évek ámokfutásai után 😅
🤣
Hmm, tehát új villanyautókat nézegetsz szalonokban? Lesz ebből még BMW suv. 😁
Pont ezért faggatóznak,a felhasználók adatai alapján tudnak ők is nyilatkozni.De pl mikor kipróbáltam enyaq-ot,és dumáltam a gyerekkel,ő olyat kapott céges autóként,olyat használt.
Na itt van egy kalkuláció Mlas autójára.
9%-al érkezik meg a töltőhöz 400km után, végig autópályán.
Megjegyzem kicsit pesszimista ez a tervező, nekem eddig mindig csak jobban fogyasztott a kocsi mint ahogy ez számolta.
https://abetterrouteplanner.co...
én 2 éve szívok az enyémmel zsizsikel(kezeit széttáró) 10-20 kilométerenként csatornát váltok 😅
Fura mert horvátba nem zsizsikel(kezeit széttáró)
Erdekes teszt.Kicsit makogós angol.

http://youtu.be/HK-emqDHh2Y?si=3Y9hzGti4LhLbe5M
Nemigen,amiota szanálnak egyre tobb adast serceg mint állat,vagy kinyiffant az antennakabel.🤣
Miért, nem működik az FM rádió sem benne? 😆
Mindent be lehet bizonyítani. Mivel a villanyos hatékonyabb annyit fogyaszt amennyire nyúzzák.
De Mlas bidéje el tud menni 400-at normál autópályázásnál. Ha -40fok van meg tolja a havat, akkor nem fog elmenni annyit, ahogy más autónak is megnövekszik a fogyasztása ilyenkor.
Annyira azért nem vészes.
https://villanyautosok.hu/2023...
nem kellenek az extrák
Szigszalagozz a tukorre egy sima homerot.
az 1.4 ideges se zavar meg a reklámokkal
már a külső hőfok kijelzés se vonja el a figyelmet a vezetéstől mert beokádott az információs panel
Jaja,astra G kombi,1,6 szigorú.
Ha jon reklam uzenet alaha meglepodnek.
tesztek sem függetlenek szerintem(kezeit széttáró) Mindenhol a pénz beszél(gondolkodós)
Persze lehetnek saját felhasználók független saját tesztjeik a jutubon az inkább mérvadó lehet. De aztán az autót meg mindenki máskép használja(kezeit széttáró) Igazából a legbiztosabb adat akkor van meg ha mind a 4 évszakban saját maga elvárásai szerint használja az ember az autóját(kezeit széttáró) Szóval ott egy év alatt kiderül neki mi a valóság. lehet, hogy nekem más lenne mert én másként használnám ugyanazt az autót(kezeit széttáró) Pl. a dákó nálunk van 3 éve,. Amire vettük annak megfelel. Városi használatnál 300+ kilométert tud az autó nyáron télen is 250-et. hosszútávon ami nem gyorsabb mint 100 km/h nyáron még megvan a 220-230 km. Télen ez legfeljebb 160. és nem az óracsoport szerinti információkból, hanem a valóságból (kezeit széttáró)
Igazából nem mondott hülyeséget,mert bárhol olvasom a teszteket beszámolókat,kb ez jött ki.
egy értékesítő nem ráz le senkit. Eladni akar szóval még a hülyét is próbálja győzködni(kezeit széttáró)
hát nem tudom egy márkaképviselet mennyit tud a valódi hatótávolságokról nem meggyőződésem, hogy többet mint aki évek óta hajt vellanyt(kezeit széttáró) Ha ez így lenne akkor nem tőlünk faggatóznának kérdőívekben, hogy mennyit tud menni az autó egy feltöltésre 😅
Pedig ez nem pd-be való olaj.Pd-be 505.01 való
ez sem pontos így. Vannak már nagy hatótávolságot tudó vellanyok is amivel el lehet menni nyaralni is. az asszony kisdákója az arra a felhasználásra jó amit írtál de mi arra is vettük(kezeit széttáró)
ez egy típushiba volt 1 bizonyos transzporternél nem is nagyon régen(kezeit széttáró)és a vége motorcsere lett. De a gyártó úgy tudom nem ismerte el egyébként azóta kijavította a hibát.(kezeit széttáró)
nekem sosem kellett öntögetni olajat egy eddigi autómba sem. Mondjuk a 2 t wartburgba azért nem mert sem a nívó pálcát sem az olajbeöntőt nem találtam(kezeit széttáró) De a többi hajesznál sem(kezeit széttáró)
biztos nem úgy, hogy 10 ezer alatt elzabál egy litert 😅