Mondom,netrol te megmondod neki hogy a valaki monndta valsmilyen markakereskedőtöl.
Forditva te elfogadnad?
Mondjuk mlas mondana hogy az alhambra dizel csak 600 at megy el max mer neki azt mondtak?
Igen,csak arra nem kell egy 20 millás batár,pont ez a baj,ránézel egy ekkora autóra,és azt mondod hogy ezzel megkerülném a földet,aztán meg pont erre alkalmatlan.
Villanyautóval nem nyaralni kell menni, hanem naponta bejárni dolgozni 0-100km-re, gyereket húzgálni oviba suliba bevásarolni stb. Télen egyből fűt szerintem, meg még pár okosság biztos van benne ami a dízelben nincs. Itt helyben elrohangálni, bejárni dolgozni nekem is jobb lenne akár úgy, hogy hétvégén fullra van töltve napelemről, hetközben meg csak rátöltögetve ha muszáj.
Ezek az ő tényei, meg a tiéd... az én tényem az, hogy már többx mentem vele 450-et, normál dinamikával, vagy inkább fölötte. Az enyém ugye nem SUV, kisebb tömeg, sokkal jobb cW.
Vegulis tök realis rad hallgatni hogy valaki azt mondja neked nem megy el 400 at olyannak akinek elmegy.
Biztostuti hogy te is kidobod az alhambrat mert pipi szerint egy hulladek.
Ja,én nem mondtam neki semmit.Az ember mondta ezeket a dolgokat,ő pedig ezt vonta le belőle,és lássuk be,ezek tények.Na ez az,hogy nem megy el 400-at,nagyon nagyon max 350-et,de már az sem reális.
A transzportertol,foleg ha az a hulye fajta motor van benne ami megeszi az egr hutot.
A duc ennyi km-el csoda hogy megy,kicsit gyengus foleg emelkedon megpakolva,de ujonnan se volt egy izom.
Pedig azt hittem, te sofőrként értesz az autóhoz... de ezek szerint... ☹️
Azt meséld már el, hogy működik egy ilyen fóccvágeny csodamotor! Mi keni a hengerfalat-gyűrűt? Olaj? de hát ott nincs is olaj, hisz lefelé menet a legalsó gyűrű lehúzza... vagy marad a felület hónolásában valamennyi? Ééééértem!
... de akkor az nem ég el a munkaütem alatt? A fóccvágeny nagyon tudhat akkor valamit 🤣
Az olajszint sosincs ugyanott, max a folyadék szint, mert közben felhígult benzin/gázolajjal 🤣 Minden normális, autót már látott ember tudja, hogy 0 olajfogyasztás elvileg is lehetetlen.
Forditva te elfogadnad?
Mondjuk mlas mondana hogy az alhambra dizel csak 600 at megy el max mer neki azt mondtak?
Biztostuti hogy te is kidobod az alhambrat mert pipi szerint egy hulladek.
A duc ennyi km-el csoda hogy megy,kicsit gyengus foleg emelkedon megpakolva,de ujonnan se volt egy izom.
Azt meséld már el, hogy működik egy ilyen fóccvágeny csodamotor! Mi keni a hengerfalat-gyűrűt? Olaj? de hát ott nincs is olaj, hisz lefelé menet a legalsó gyűrű lehúzza... vagy marad a felület hónolásában valamennyi? Ééééértem!
... de akkor az nem ég el a munkaütem alatt? A fóccvágeny nagyon tudhat akkor valamit 🤣