ha blődi nem vállalja akkor én leglettelem neked rimanó 6-30-assal. Az 3 centiig takar szépen vissza csiszolom neked 180 papírral azt neoluxal ráfújunk egy gyárihoz hasonló színt 😅
hát nem tudom(gondolkodós) A dákót a maga 960 kilójával szerintem nem érinti ebből az akksi 300 kg szóval maga a kasztni a papírtrabant súlyával vetekszik. 🤣
Foleg hogy ugy raktam ossze hogy nem biztos hogy eleri a csavarhelyet,ezert a helyen raktam bele,masodsorban mindezt kurvara eltakarja a masik idom,nem latszik,es a belson meg mivel az elozo muanyagos is rajtahagyta a varratot ugy voltam vele hogy en is rajtahagyom.
Vegsosoron meg kurara nem kell mindent ugy csinalni ahogy ti szoktatok.
hát mostanába szerencsére nem rohadtam le az út szélén, hogy ezeket hallgassam(kezeit széttáró) A nej kocsija a téli gumával zajosabb belülről a nyárival sokkal kisebb a hangja pedig szerintem a dákó nincs legendásan szigetelve mégse zavaró(kezeit széttáró)
Egyszer próbáld ki,állj meg egy főút mellett,és hallgasd mi milyen hangos,mondom,a tesla hangosabb volt mint a porshe cayan,pedig azonos sebesség volt.
ha bagóznál mennél 😅
A múltkor is beszállt egy darázs. Pont elindultam a sorompónál. Hadakoztam egy darabig majdnem úgy volt, hogy ki tudom tessékelni a fülkéből de csak addig baxta az anyát amíg beesett az ülés mögé 😅 Na ahol tudtam megálltam és lázas kutatásba kezdtem, hogy hol a darázs 😅 persze nem lett meg én meg fostam hazáig mikor mászik fel a lábamon aszt szúr tökön menet közben 😅
szerintem azért hiszik azt, hgoy hangosabb a gördülési zaj egy vellanynál mert ott nincs motorzaj ami elnyomná(gondolkodós)
Egy vellanynak mitől lenne nagyobb a gördülési zaja mint egy benzin/dízelnek? Nálam már ott kijött a különbség, hogy 100 ezer alatt lefutottam a gyári nyári kontit. Kapott helyette egy 4 évszakosat már is hangosabb lett az óutó(kezeiot széttáró)
Eletem elso ilyen muanyag igenytelen hebrakolasa.Nem szep,sot lehet köpködni,de meglepoen jol tart,le kell csiszolni,es a hatoldalan ABS palcaval meg lehetne tuningolni.A gitt meg jotekonyan takar. 😄
Ennyi penzbol ez van.
nálunk már van 2000 net nekem mondjuk otthon 1000-es van nem tudom mire tudnám kihasználni a különbséget az sm az 1000-es nettel is jól jön másra meg nem nagyon használom 😅
hadgyakorlatokból megmaradt orifonkábeleket találhat aszt ráköti a mobilját és segítséget hív 😅
Egyébként fura, hogy ott nincs térerő(gondolkodós) 97-ben még volt(kezeit széttáró) Egy bakatársunknak a Mantics szakaszvezetőnek volt egy motorola D160-as telefonja. Simán tudtuk hívni rajta az otthoniakat, persze jó pénzért(kezeit széttáró) Ha nemn lennék lusta a padláson megkeresném a fényképeket szerintem le is vagyok fotózva mikor azzal a félbevágott kifli alakú mobillal telefonálok a bakonyból ződ ruhába 😅 Egyébként szerintem már nekem is megvolt az erikszon telefonom csak én annyira felvigyáztam, hogy nem vittem el az egy hónapos hadgyakorlatra 😅 Pannonos voltam. Úgy emléxem akkor 102 ft volt egy perc hívás. 28 évvel ezelőtt az nem volt aprópénz szerintem a fizetések akkor voltak ilyen 30-40 ezer forintok talán(gondolkodós) Azt tudom, hogy a zsold az 3600 forint volt két alapos berúgást futott ki akkor 😆
mondom, hogy ott a váltósofőr aludt 😅 Megálltunk egy pihenőnél A sofőr nyitogatja alul a rakteret, mondom biztos ki vesz valamit. Asztán a másik sofőr kászálódott ki ott volt neki megágyazva. Helyet cseréltek oszt mentünk tovább 😅 Mint a taxi 1 című filmben a kínai taxisok amelyik a csomagtartóban aludt és onnan váltották egymást 🤣
Tegnapitól még mindig izomlázam van 😆 pedig nem vagyok most puding, 2km-ert szoktam úszni.
Vegsosoron meg kurara nem kell mindent ugy csinalni ahogy ti szoktatok.
A múltkor is beszállt egy darázs. Pont elindultam a sorompónál. Hadakoztam egy darabig majdnem úgy volt, hogy ki tudom tessékelni a fülkéből de csak addig baxta az anyát amíg beesett az ülés mögé 😅 Na ahol tudtam megálltam és lázas kutatásba kezdtem, hogy hol a darázs 😅 persze nem lett meg én meg fostam hazáig mikor mászik fel a lábamon aszt szúr tökön menet közben 😅
Egy vellanynak mitől lenne nagyobb a gördülési zaja mint egy benzin/dízelnek? Nálam már ott kijött a különbség, hogy 100 ezer alatt lefutottam a gyári nyári kontit. Kapott helyette egy 4 évszakosat már is hangosabb lett az óutó(kezeiot széttáró)
Ennyi penzbol ez van.
Egyébként fura, hogy ott nincs térerő(gondolkodós) 97-ben még volt(kezeit széttáró) Egy bakatársunknak a Mantics szakaszvezetőnek volt egy motorola D160-as telefonja. Simán tudtuk hívni rajta az otthoniakat, persze jó pénzért(kezeit széttáró) Ha nemn lennék lusta a padláson megkeresném a fényképeket szerintem le is vagyok fotózva mikor azzal a félbevágott kifli alakú mobillal telefonálok a bakonyból ződ ruhába 😅 Egyébként szerintem már nekem is megvolt az erikszon telefonom csak én annyira felvigyáztam, hogy nem vittem el az egy hónapos hadgyakorlatra 😅 Pannonos voltam. Úgy emléxem akkor 102 ft volt egy perc hívás. 28 évvel ezelőtt az nem volt aprópénz szerintem a fizetések akkor voltak ilyen 30-40 ezer forintok talán(gondolkodós) Azt tudom, hogy a zsold az 3600 forint volt két alapos berúgást futott ki akkor 😆