Akkor én nyertem. Pár évvel korábban a rendszerváltás előtt láttam először. Ráadásul vezeték nélküli és műholdas is volt olykor.
AX.25 packet rádió, URH rádión keresztül 1200BAUD-al, ZX Spektrumon. Internetről persze még nem is hallottunk akkoriban.
A modem nagyobb volt mint most egy PC 🤣
nálunk a csavaros ami ehető kategória 1200 ft aztán nem is igazán nagy
ettem már tőle jobbat is de lehalább nem az a pálmazsíros szar ami rátapad az ember szàjpadlására
Én elhiszem 😁
De akkor én még akkor ott tartottam hogy vissza tekerjem a videókazettát hogy ne kelljen + 100ftot fizetni 😂 😂 😂
97 be hagytam el az első mobilom azt hiszem ericsson volt 😭 😂
Röhögni fogsz de akkor is voltak már igaz nem ilyen komolyak mint most. ráengedtük az egyik irc csatornára az egyik ilyen csevegő robotot és volt aki el akarta hívni randira pedig elég nagy hülyeségeket beszélt kábé mint pipi 🤣 nem volt komplikált figyelte a chat csatornáknak a szövegeit és statisztikai alapon össze ollózta hogy milyen mondatra mit kell válaszolni.
nekem nem kell alibi én oda megyek ahová akarok
szabad vagyok mint a macska 😉
a peca cuccot meg az asszonnyal vetetem többnyire mert neki van a haldorádóban kedvezménye
van ott víz csak rejtve van
ez a lényege a csatorna pecának hogy az avatatlan szem a vizet se látja meg
ha kikaszálnám a sok genya nyugger egyből ráülne a helyre
amúgy ha figyelmes vagy az egyik nádon ott van egy fecni fényvisszaverő, éjjel én is csak így találom meg a botot
AX.25 packet rádió, URH rádión keresztül 1200BAUD-al, ZX Spektrumon. Internetről persze még nem is hallottunk akkoriban.
A modem nagyobb volt mint most egy PC 🤣