Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos van rá módszer az adatok hamisítására, de ha van módszer akkor az ki is derül és ismert a módszer, így meg lehet nézni hogy trükköznek-e
mondjuk én ha valaha vennék egy villany verdát úgy kezdeném hogy átvizsgálás után letenném a zsetont megtekintésre az asztalra, beültetném a tulajt hogy akkor ugyorjunk el szegedre-győrbe-nyíregyházára vagy mittudomén ami kb lefedi oda-vissza a hirdetett hatótávot
ha nem megy bele akkor tuti van sumákolás a kocsiban, akkor el kell búcsúzni
ez kb 3-4 óra móka aki ennyit nem vállal be eladóként az nem is szeretné eladni
szentjakabpéterpál se lógott a kereszten mégis hirdette az igét, szóval az állításod nem helytálló
bőven elég ha az ember hisz benne, akkor már hirdetheti bőszen a tutit
Igehirdetoknek hitelt bevallalva is villantani kell az ige targyat.
Sándor,népszerű a házatok.😂
Csak szarul fenykepezik. 🤣

https://www.facebook.com/share/p/18dacNUui3/
anyámék ha nyernek a lotttón veszek is legalább egy ilyen elektromos ketyerét, majd avval járok etetni a csatorna partra
A basztatás biza vica versa.....,ha folyamatosan tolod az igét a minimum, hogy élenjárj annak a megélésében. Akiknek van azoktól semmi gond sincs ezzel.
ha mennék akkor vennék.....
1000km éves futás mellett miatt nem szabad semit se venni
akkor lenne a jogos a basztatás ha vennék kocsit és az nem villany lenne
Annyival hirdetik őket? Akkor nyilván igaz is. 🤥
Nem úgy mint te, csak úgy hemzsegnek a vadiúj villanyok az udvarodban. 😁
Dehogynem,te az a pap vagy aki csak bort iszik,de vizet predikal. 🤣
én nem vagyok lator, azok a kereskedők 😁
Kb olyan mint amikor jezust megfeszitettek,csak te a Lator vagy aki szart bele,es őt is megfeszitettek jezussal egyutt.
ez ilyen szent küldetés hogy megtértítsek mindenkit a szebb jövő érdekében, mint annó a szentpéterpál apostol
amúgy az opelba nekem is működne ha be lenne dugva, még ilyen mp3 cd is tud lejátszani
a terepjáró meg olyan magasan pozícionált hogy alig tudok bemászni a fülkébe
Nekem mukodik a radio baszki.
Es ahogy nezem eleg hiteltelen hitterítő vagy egy dizelterepjaro es egy aszma tulajakent.🤣
mert igénytelen vagy és limlommal jársz
ne hasonlítsuk a szart a tortához 😂
amúgy a kocsi tulajok túlnyomó többsége nem tud szerelni ezeknek az idős kocsi pénztemető mert szerelőre kurva sokat költ
10 ezer futással 300 felé spórolsz évente az üzemanyaggal
esély van arra hogy viszajön a különbség 5 éven belül
de
mint nemrég beszéltünk róla hogy az összes új belsőégésű motor foshalom szar és tönkremegy hamar, ennek tükrèben a villanyos kocsi még jobb választás ha több a rövidtáv mint az országút
A matek se jon ki nekem,az aszmát egy ev se tudja überelni.
Megvan,tehat nem kell kiadnom 3-10 milliot,csak az uzemanyag,némi alkatresz,ado-biztosito,meg mostanaban flexkorong es festek.
Amig atmegy a vizsgan,es evente ezt a tizezret megyek vele barmit magyarazol olcsobb mint barmi ev.
Foleg hogy nyaron motorral jarok inkabb.
mert most még az vesz az esetek többségében aki teli van mint a szúnyog, előtte a belsőégésűeket is így cserélgette
de egy átlagtól kicsit jobban kereső melós ritkán adja el az új kocsit 5 éves kor alatt
max ha beesik 1-2-3 gyerek aztán más stílusú kocsit vesz
akkutól meg nem kell fosni hogy kihal a leghitványabb akku is kibír 1000 töltési ciklust de inkább 2000 felett van mire érezhető hatótáv csökkenés lesz ez meg nem 3-4 év 3-4 évesen még 95% feletti akkuval hirdetnek
Aki valoban elszanja magat,es vesz egy uj jarmuvet népként,az meg megy evente 10e km-t es kurvara nem eri meg neki a felar.
Aki vesz most autot a nep koreben kb 3-4 eves koraban eladja,es vesz egy masik ujat.
mert a nép hülye és csak azt látja hogy a benzin 11 milla a villany meg 12 milla
és megveszi a benzint
aztán 7-8 évesen a benzines már legalább 5 millával többe van, de ez nem számít, mert vételkor spórolt egy millát és ennyi neki elég 😂
Ezt el is varom.😎
Hát most teljesen összetörtem. Nem is tudom mi lesz velem így hogy nem hiszed el 😅
Nem hiszem el,kamu. 🤣