most nem találom de van a twitteren egy nőszemély aki mindenféle tárgyskat dugdos a seggébe villáskulcs, olajemelő, vasvillanyél...de még pecabot is volt benne
ebből kiindulva nèmi edzés után menne a lószerszám is
Az Indexnek megszűnt a Soros által folyósított dollár támogatása, miután megint elveszítették a választást. Egy "fideszközelihez" került a tulajdonjog. Ennek ellenére megmaradt baloldalinak, csak már nem volt Bogyószintűen fanatikus. Ugye a vérkomcsik ekkor elhagyták, és átmentek a Telexhez, ahol folyamatosan küzdhetnek az elnyomó diktatúra ellen. Én meg azóta képes vagyok Indexet olvasni. Viszont a TC-nek sem csurrant cseppent elég pénz így a maradék jó íróik is elszivárogtak. Karotta volt az utolsó, de már nem működött ez olyan jól. Simán dögunalmas már minden autó, a környezetvédelem megfojtotta a dögös berregősöket, már nincs olyan hogy izgalmas tud lenni egy családi Ford Fiesta.
Karotta kapcsán nem lepődnék meg ha feltűnne a Villanyautos.hu szerkesztőségében, mert nekik most elég jól kezd menni a villanyszekér.
Illetve még valami oldtimeres újságnál is el tudnám képzelni, mert azoknak is felfelé ível a csillaguk amióta az új belsőégésűeké lefelé ível.
még a vasútnál nézegettem hétvégén az autós műsort, de csak mert ott mindig ment a tv
sose érdekeltek azok a dolgok amiket nem tudok megvenni
azért meg nem nézem hogy melyik gép milyen hogy majd megveszem 10-20 év múlva mert addig elfelejtem mit kondtak róla
Igen azt hiszem azzal kezdődött vagy a bánat tudja, én már csak azt láttam, hogy nem láttam a winklert és egyre jobban untam, nem pont miatta hanem mert az ember ha sokáig néz egyfajta műsort bármiben előbb utóbb megunja.
a másik ember is lelépett aki olyan furán beszél
ő mintha valami tulajdonos váltást emlegetett volna
annyira nem követem de egy short videóban mondott ilyesmit
Az utóbbi időben handrási magasságokba emelkedve villanyautóhívő és ennek a terjesztője lett, lehet ez az ok a távozásnak, én még akkor néztem néha mikor a winklerrel együtt csinálták azóta nemigazán.
Külgyed. Már próbáltuk. Nem bírják a 10MW mikrohullámú impulzusokat 🤣
Jöttek az egyetemről hogy felvegyék az antenna karakterisztikáját felküldték a műszerrel a drónt és hogy ráfordult az antenna a drón szépen lefordult 🤣
vagy most épp eladható állapotba került 😁
de lényegtelen, abból nem lesz meg pénz hogy régi lomokat istenítenek