nem
van egy másik portánk is mellettünk a gyereknek vettük sok éve
azért nem akarom hogy nálunk töltse mert ha elcuccol utána meg jön az áram kommandó baszakodni miért esett be a fogyasztás
szóval töltögesse a portáján....
Hát hajtanám is el a picsába azt aki ilyet akar, pénz ide vagy oda 😆 minden cigó így közlekedne, meg nem gondolod hogy 10 érdeklődő esetén 10*4 órát elbaszok.
Szerencsére alapvetően felesleges. Ki lehet szedni a kocsiból a teljes kör nélkül is az adatot.
Kicsit meríteni kell, tölteni, kiolvasod OBD-n és egyből lebukik ha manipulálva volt.
Egy szakértő átvizsgálásnál ez kiderül. Tesla esetén meg felhőben tárolódik az adat. Ha a kocsiban át is írják a következő hálózati kapcsolatnál visszaíródik minden, tehát olyan Teslától kell óvakodni amin nem működik az adatkapcsolat.
Egyébként most kíváncsi lettem és megnéztem a Zoe-t és a Teslát is. (én tuti nem írtam át bennük semmit, szóval elhiszem magamnak 😆)
Zoe 3,5évesen 36600km 96%-os az akku.
Tesla 3 évesen 67000km 94%-os.
És ugye az első 10% degradáció gyorsabban történik, az első pár évben aztán belassul.
Én élen járok. Volt egy Leafem, aztán asszonynak új Zoe, Nekem Tesla, tesómnak és apáméknak Ioniq-ot vettünk, azt mégsem hallgatsz rám. Akkor mégis minek görcsöljön ini, ha ennyire hálátlan vagy, pedig csak miattatok cseréltem le az összes autómat villanyra 😆
még nem vette meg, de folyamatban vagyunk
előtte villany kell a másik portára meg egy szigetelt garázs
ahogy ismerem a gyereket ez nem lesz meg 3 éven belül
ha nyernek anyámék a lottón ilyet veszek: https://www.nesetekauto.com/hu...
emegy 100km villanyról ennxi nekem bőven elég a napi pecához
ha meg el kell menni messzebb indul az aggregát
több mint 50 éve lottóznak most már csak sikerül egy főnyeremény
én kb sosem veszek
max egy másik terepjárót ha ez elrohad, de azt már rendszám nélkül
a gyerek tuti vesz az elkövetkező 10 éven belül, de inkább 5 éven belül
már most vett volna csak nem jöhet be vele a portára 😂
Szerintem inkább a szomszédai voltak és nyilván először a drót tűnt el, attól a villany amitől az asszony ordított mert kézzel kellett Ini munkás.....ja nem, tehát az izomtrikóját mosni. 😁
ezért mennék vele egy kört, azt nem tudja hamisítani
ha nem vállalja be akkor ott nincs minden rendben
már most hegyekben állnak a villanyos kocsik mindig lesz másik
Kiderül ha elviszed ahhoz az 1-2 műhelyhez akik ezt ki tudják deríteni kivéve ha ők variálták meg ami persze nyilván kizárt. Gyere el a szomszédomhoz, egyre nagyobb volumenben csinálja, már a kerítésünkre is rátámasztott pár villanyautót és alig fér az udvarába, akksikat is árul hegyekbe.
Dehogy vennél ha csak nem örökölsz, utánaszámolnál és annyi...... 😏 gondolod, hogy én nem számoltam ezerszer? Pedig napi 120km-t ingázok jelenleg és hely is van bőven napelemnek. Amúgy nagyon bejönnek a modern villanyautók és ha lenne lém már csak azért vennék, hogy boltba és mekibe járjak vele.
nekem anno a szőlőben baszott bele egy oszlopba a villám, szétkúrta az oszlopot végigfutott a dtóton és elszáradt a szőlő, még a következő évben is alig hajtott, de utána is sokkal gyengébb volt a termés ezen a soron
kb 300 méteren elvitte a drót a villanyt
van egy másik portánk is mellettünk a gyereknek vettük sok éve
azért nem akarom hogy nálunk töltse mert ha elcuccol utána meg jön az áram kommandó baszakodni miért esett be a fogyasztás
szóval töltögesse a portáján....
Szerencsére alapvetően felesleges. Ki lehet szedni a kocsiból a teljes kör nélkül is az adatot.
Kicsit meríteni kell, tölteni, kiolvasod OBD-n és egyből lebukik ha manipulálva volt.
Egy szakértő átvizsgálásnál ez kiderül. Tesla esetén meg felhőben tárolódik az adat. Ha a kocsiban át is írják a következő hálózati kapcsolatnál visszaíródik minden, tehát olyan Teslától kell óvakodni amin nem működik az adatkapcsolat.
Egyébként most kíváncsi lettem és megnéztem a Zoe-t és a Teslát is. (én tuti nem írtam át bennük semmit, szóval elhiszem magamnak 😆)
Zoe 3,5évesen 36600km 96%-os az akku.
Tesla 3 évesen 67000km 94%-os.
És ugye az első 10% degradáció gyorsabban történik, az első pár évben aztán belassul.
előtte villany kell a másik portára meg egy szigetelt garázs
ahogy ismerem a gyereket ez nem lesz meg 3 éven belül
mint a jehováknak 😆
https://www.nesetekauto.com/hu...
emegy 100km villanyról ennxi nekem bőven elég a napi pecához
ha meg el kell menni messzebb indul az aggregát
több mint 50 éve lottóznak most már csak sikerül egy főnyeremény
max egy másik terepjárót ha ez elrohad, de azt már rendszám nélkül
a gyerek tuti vesz az elkövetkező 10 éven belül, de inkább 5 éven belül
már most vett volna csak nem jöhet be vele a portára 😂
ha nem vállalja be akkor ott nincs minden rendben
már most hegyekben állnak a villanyos kocsik mindig lesz másik