Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Autóban vezetés közbeni dohányzásnál nagyobb igénytelenséget el se tudok képzelni
van ott még hely a te kerítésedig bőven 😅
nem
van egy másik portánk is mellettünk a gyereknek vettük sok éve
azért nem akarom hogy nálunk töltse mert ha elcuccol utána meg jön az áram kommandó baszakodni miért esett be a fogyasztás
szóval töltögesse a portáján....
A hité nen,csak a puffin lekvaré.
Elzavartad te lökött? 🤣
Hát hajtanám is el a picsába azt aki ilyet akar, pénz ide vagy oda 😆 minden cigó így közlekedne, meg nem gondolod hogy 10 érdeklődő esetén 10*4 órát elbaszok.

Szerencsére alapvetően felesleges. Ki lehet szedni a kocsiból a teljes kör nélkül is az adatot.
Kicsit meríteni kell, tölteni, kiolvasod OBD-n és egyből lebukik ha manipulálva volt.
Egy szakértő átvizsgálásnál ez kiderül. Tesla esetén meg felhőben tárolódik az adat. Ha a kocsiban át is írják a következő hálózati kapcsolatnál visszaíródik minden, tehát olyan Teslától kell óvakodni amin nem működik az adatkapcsolat.

Egyébként most kíváncsi lettem és megnéztem a Zoe-t és a Teslát is. (én tuti nem írtam át bennük semmit, szóval elhiszem magamnak 😆)
Zoe 3,5évesen 36600km 96%-os az akku.
Tesla 3 évesen 67000km 94%-os.
És ugye az első 10% degradáció gyorsabban történik, az első pár évben aztán belassul.
Én élen járok. Volt egy Leafem, aztán asszonynak új Zoe, Nekem Tesla, tesómnak és apáméknak Ioniq-ot vettünk, azt mégsem hallgatsz rám. Akkor mégis minek görcsöljön ini, ha ennyire hálátlan vagy, pedig csak miattatok cseréltem le az összes autómat villanyra 😆
még nem vette meg, de folyamatban vagyunk
előtte villany kell a másik portára meg egy szigetelt garázs
ahogy ismerem a gyereket ez nem lesz meg 3 éven belül
Mondjuk a fia most vett Teslát. Ini meg arra az évente 500km-re minek vegyen?
ez a küldetésem
mint a jehováknak 😆
ha nyernek anyámék a lottón ilyet veszek:
https://www.nesetekauto.com/hu...
emegy 100km villanyról ennxi nekem bőven elég a napi pecához
ha meg el kell menni messzebb indul az aggregát
több mint 50 éve lottóznak most már csak sikerül egy főnyeremény
Mondjuk ezt én sem értem minek győzködöd őket 🤣
én kb sosem veszek
max egy másik terepjárót ha ez elrohad, de azt már rendszám nélkül
a gyerek tuti vesz az elkövetkező 10 éven belül, de inkább 5 éven belül
már most vett volna csak nem jöhet be vele a portára 😂
Szerintem inkább a szomszédai voltak és nyilván először a drót tűnt el, attól a villany amitől az asszony ordított mert kézzel kellett Ini munkás.....ja nem, tehát az izomtrikóját mosni. 😁
ezért mennék vele egy kört, azt nem tudja hamisítani
ha nem vállalja be akkor ott nincs minden rendben
már most hegyekben állnak a villanyos kocsik mindig lesz másik
akkor az hagos volt
Ha vesz akkor is, máglyára vele! 🔥
Kiderül ha elviszed ahhoz az 1-2 műhelyhez akik ezt ki tudják deríteni kivéve ha ők variálták meg ami persze nyilván kizárt. Gyere el a szomszédomhoz, egyre nagyobb volumenben csinálja, már a kerítésünkre is rátámasztott pár villanyautót és alig fér az udvarába, akksikat is árul hegyekbe.
Az ige nem a kereszthalálról hanem a jócselekedetekről és szerény életről szült esetükben.
Még ez is sok. 😆
Dehogy vennél ha csak nem örökölsz, utánaszámolnál és annyi...... 😏 gondolod, hogy én nem számoltam ezerszer? Pedig napi 120km-t ingázok jelenleg és hely is van bőven napelemnek. Amúgy nagyon bejönnek a modern villanyautók és ha lenne lém már csak azért vennék, hogy boltba és mekibe járjak vele.
nekem anno a szőlőben baszott bele egy oszlopba a villám, szétkúrta az oszlopot végigfutott a dtóton és elszáradt a szőlő, még a következő évben is alig hajtott, de utána is sokkal gyengébb volt a termés ezen a soron
kb 300 méteren elvitte a drót a villanyt
Ilyen közelről nem semmi a természet ereje 😬
https://www.youtube.com/shorts...
a hit az mindig elég, 2025-ben is meg 2225ben is
mert a hit ereje mindenek felett
Most 2025 ben a hitteritesre nem eleg a hit,venned kell ev-t,kulonben máglyára vetünk.