régen megtérésem előtt ilyen viccet egy tucatot gyártatom volna és hetekig azon röhögtünk volna
most furán nézem ezeket a cigányokat hogy és mondom magamnak hogy hogy Jézus Krisztus őket is megváltotta nem csak engem
de hogy hol állnak agyilag az egyszerűen lenyűgöző mert ha viccelni akarnék akkor tűz feltalálásánál nem volt talán ilyen probléma ami ugye őskor .......................... mondjuk tudom tudom az ősember nem is hordott műszálas pulcsit ..........de akkor is na
A gond a 300000-es futással van alapvetően mert az talán a fele a valósnak kivéve ha benzines mert azt még a német sem használja mimdem nap annyit eszik. 😁
én ezekhez nem értek, csak eszembe jutott a passat imádat
aztán úgy néz ki osztálytársam is rabja lett 😄
nekem annyira nem jöttek be sosem, legfőképp hogy 600ezer alattit nem nagyon lehetett találni 10+ évesen, mert ami alatta volt azt még senki sem akarta eladni
És akkor ez így még erősen túl is van dramatizálva,370+ ezernél járok,pd elemek,fészkek jók,gyári,vezérműtengely szintén gyári és semmi baja.Ugye itt nagyon sokat számít az olajcsere.
inter garázst szoktam nézegetni mostanában. Ezek ilyen győri gyerekek a csávó pont úgy néz ki mint csák norisz fiatlon. (kezeit széttáró) Azt mondja a pd elemeket 70 ezerért újítják. A tandem pumpával nem szokott gond lenni csak tömítések. 300 ezret futott passzátra ha kell vezérlést is cserélni általában vez tengellyel együtt, mert elkopós fajta kijön 500 körül ha nem kell marni az inyjektor fészket. Az azért szokott odalenni ,mert egyoldali fogatású(kezeit széttáró) Aztán a pumpás passzát ha ezek a befecskendező elemek ki vannak cserélve akár még egy 300-as persze közben még egy vezérlés(kezeit széttáró) ahhoz képest nem annyira szarok, főleg, ha a mai gyártást nézzük(kezeit széttáró) Valamelyik audiba is rakták a pumpás motrot én azt mondom legyen minden autónak annyi baja mint azoknak akkor a szerelőknél sem lesz olyan hosszú a sor 😅
majd elfelejtettem
osztálytársam most vett egy 2005-ös passátot 2 milláért közel 300 ezeres futással
amúgy tényleg patika állapot, garázsban tartott, még igazán esőben se használták hóban meg végképp nem
még az összes futómű alakatrésze gyári, ez azért jó mert szerintem hamarosan hullik szét minden része
Alfa Giulia Sprint GT asszem 1,6 lepcsos orru.
Full felujitotta,de jelenleg hengerfejes.
Az elotte levo 1,3 ast is szerette.Ez azert szopatja.
Meg egy mini one dizelt az avensis helyett.
És mit vett helyette? Teslát, vagy Priust? 🤣
Csak mert ugye arról ment a polémia mindig, hogy az oldtimer mennyivel jobb a mindennapokra is. Na hát ahogy ini mondja egy öreg járgány szopóroller. Mindig lehet csinálni rajta valami, és egy ilyenhez már az alkatrész sem olcsó mint a fénykorában, hiszem az oldtimeresek gazdagok azokat mindenki szereti lehúzni.
most furán nézem ezeket a cigányokat hogy és mondom magamnak hogy hogy Jézus Krisztus őket is megváltotta nem csak engem
de hogy hol állnak agyilag az egyszerűen lenyűgöző mert ha viccelni akarnék akkor tűz feltalálásánál nem volt talán ilyen probléma ami ugye őskor .......................... mondjuk tudom tudom az ősember nem is hordott műszálas pulcsit ..........de akkor is na
Amugy az emberi értelemhez egyre nehezebb hozzá szólni
http://youtu.be/Ke1LFdAYEuY;t=69s
https://www.vadhajtasok.hu/202...
aztán úgy néz ki osztálytársam is rabja lett 😄
nekem annyira nem jöttek be sosem, legfőképp hogy 600ezer alattit nem nagyon lehetett találni 10+ évesen, mert ami alatta volt azt még senki sem akarta eladni
osztálytársam most vett egy 2005-ös passátot 2 milláért közel 300 ezeres futással
amúgy tényleg patika állapot, garázsban tartott, még igazán esőben se használták hóban meg végképp nem
még az összes futómű alakatrésze gyári, ez azért jó mert szerintem hamarosan hullik szét minden része
Full felujitotta,de jelenleg hengerfejes.
Az elotte levo 1,3 ast is szerette.Ez azert szopatja.
Meg egy mini one dizelt az avensis helyett.
Csak mert ugye arról ment a polémia mindig, hogy az oldtimer mennyivel jobb a mindennapokra is. Na hát ahogy ini mondja egy öreg járgány szopóroller. Mindig lehet csinálni rajta valami, és egy ilyenhez már az alkatrész sem olcsó mint a fénykorában, hiszem az oldtimeresek gazdagok azokat mindenki szereti lehúzni.
Na ebből látszik mennyire követem amióta nem TC-s.