anyámék szomszédjában kb 60 évig dohányoztak a lakásban, ilyen napi 2-3 doboz elfüstöltölgött
ott leverték a vakolatot a falig mert hiába csiszolták le a vakolatig a festéket meg átkenték pár soron mésszel/festékkel akkor is büdös volt bent
Nem működik az egy grammot se. Egyszer vettem dohányzós autót. Ugy adták át mivel ismert volt az autó hogy kitakarittstták kozmetikában a nikotin miatt. Lehetett érezni. A kárpitból a büdös életbe nem jön ki. Ősszel vettem, igy elviselhrtö volt, de ahogy nyáron átforrosodott a belseje, évekig okádni lehetett nyaranta, bármit csináltak vele. Igy is lett eladva. Az ozon generátor meg nem szed ki szagot.
ezek a libsik és a zöldek mind fel voltak mentve matematikából, mert amit művelnek azt kb általános iskola alsó tagozatosként meg lehetne cáfolni
pl x egység lítium van a földön, y egység kell egy akkuhoz, és z számú kocsit akarunk lecserélni
ez kb olyan összetett számolás mint 3. osztályban a matek feladat: amikor pistinek van 50 almája minden gyerek kezébe kettőt tesz, 30 gyerek között kell szétosztani és számold ki hány gyerek megy sírva haza alma nélkül
nagyjából minden gazdasági folyamat ilyen bonyolult matematikai tudász igényel
Bagós kocsiját évek múlva is érzem a szagot.
Bagós saját maga még jó hogy nem érzi, mert szétcseszte már a szaglását a kátránnyal.
Egyik szomszéd öregasszony nagy láncdohányos volt. Aztán amikor kivették fél tüdejét, abbahagyta.
2 héttel utána jön oda hozzám, hogy igazam volt hogy milyen rohadt büdös a bagó, mert már ő is érzi amikor a folyosó túlvégén rágyújt a másik.
Az iKosz az egy fokkal jobb, de azt meg minek? 😄
Mert te nem érzed, az ózonhenerátor semmilyen szagot nem vesz ki csak a bacikat öli ki így a penész és lábszag tűnik el (használok ilyet), a cigit illatos tisztítószerekkel nyomják el valamennyire amivel a kárpitokat átnyomják.
A két héttel ezelőtti economist konfon hazai ehhez értők végre kimondták a különbséget az eu-s és kínai zöldség között, az eu az iparát kötelezi a zöldségre és ennek próbálnak a cégek kínlódva megfelelni míg a kínaiaknál a keresleti zöldülés hozta magával a cégek erre való átállását és fejlődését ami épp azért látványos mert nem kényszer, az eu-ban még a jelen gazd. helyzetben is tolják tarthatatlant míg ha a kínaiak azt látják bármiről, hogy a kutyának sem kell akkor holnap leszállnak a süllyedő hajóról és váltanak. A túltolás bármiben is történik öntökönlövés.
ja 8 éves cigarettázásomat az előző hajeszból 10 perc alatt szedte ki az ózon generátor. 😅 Olyan vette meg aki sosem dohányzott észre se vette, hogy volt cigizve az autóba.(kezeit széttáró) Mondjuk már 4 éve nem cigizek. Ájkoszolok. (meghajlós) Na azóta nekem is büdös a cigi 😅 Szóval nem csak mobilitásban álltam át az elektromosra hanem a dohányzásba is(sípot fújó) Mert én ilyen korszerű gyerek vagyok 😅 Olyan ingatlanba amibe 4-en dohányoztak 20 éven keresztül 1-1,5 óra alatt tűnteti el a szagot egy ipari ózongenerátor(kezeit széttáró) Havernak van ilyen készüléke. Szóval nekem ingyen lenne mert nem fogad el érte pénzt. Cserébe mindig meghívom egy hamburgerre üdítővel, hogy nyugodt legyen a lelkem, hogy még is adtam érte cserébe 😅
na itt van a szomszédod sanyi http://youtu.be/kIf8mPAzI00
Ha barátkozósabb típus lennél már rég olcsó elektromos autóval járhatnál 😅
Ehelyett baszogatod a szomszédod, hogy már a kerítésed tövében is gyűlik a szerelendő járgány.(kezeit széttáró)
Én baromi jóba vagyok a szomszédaimmal. Ha az egyik lenne ilyen szerelő akkor az asszony dákója spanyolig menne egy töltéssel anyagárban 😅
Itt van az amit talán 1-2 éve írtam, a kitettség veszélye: https://index.hu/gazdasag/2025... . Könnyen lehet, hogy ezért kénytelenek lesznek reálisabban nézni a zöldülést és amíg nem lesz saját eu-s tulajdonú elég lelőhely addig visszafogják és kitolják amire egyre több hang is felcsendül főleg a németeknél na meg a legutóbbi itthoni konferencián.
ott leverték a vakolatot a falig mert hiába csiszolták le a vakolatig a festéket meg átkenték pár soron mésszel/festékkel akkor is büdös volt bent