Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha, uj ember jott hozzank, most vegztt az egyetemen markting szakon, soha nem dolgozott elote, odaig jutott a valo eletben, hogy a tuzogepbe forditva rakta be kapcsokat es nem ertette, hogy miert nem mukodik.
nagyjából olvastam, ezért írtam hogy ha nem lenne(vélt/valós) katonai előnye akkor meg lehetne állni egy régebbi verziónál ami még segítség, vagy esetleg sokkal lassabban haladni
azért egy terminátor szerű megtorló hadjáratra még mindig nem gondolnék a mostani helyzet alapján
És már akkor is én voltam a vén szar a társulatban. 😒 😁
Ez tény, ezért nem nagyon motorozok mert a csípő rottyul persze a doki hegyek csak pingvineznek, de ez van, a melóbajárós robogó még valamennyire.
Katonai? Olvastad? Ez a normál használat tesztjéről szól a katonai már nyilván régóta megy mindenkinél csak még azt hiszik uralni tudják a jövőben is........szerintem nem és az, hogy már ezt elkezdték un. szakértők is akiknek szavuk van is pedzegetni az inkább azt jelenthei, hogy nem kicsi a baj. Pár hónapja egy céges felhasználói tesztben elsőre kiderült, hogy full rasszista és amikor tanították, hogy ez nem pc akkor ideges lett. 😆
Sanyival 2007-8 óta ismerjük egymást az svmediáról, durva hogy lassan 20 éve volt 🙈
nekem van pár ismerős akinek nem sikerült megöregedni
nem tudom eldönteni ki járt jobban
Á , arra nincs idő ! 🤔
Nemá, megöregedtetek? 😁
Az első ugyanaz videón. Sajnos az átlag intelligencia szint a felére esett a covid óta a normálisabb embereknél is, ezeknek meg már nincs hova sülyedni 🙈
Elsőt esélytelen hogy elindítsam, másodiknál győzött Darwin. Szerencsére más nem sérült meg.
mert az még nem volt mesterséges inteligencia
és azon a szinten nagy királyság
plusz azt fejtegettem hogy ez egy inteligencia lesz vagy sok különálló, vagy egy rendszerben a sok
amúgy még mindig azt mondom hogy nem lenne oka embereket kinyírni, de ha katonai felhasználású lesz akkor lesz baj bőven
Jé, nemrég még mást írtál, hogy mekkora királyság és hülye aki azt hiszi amit a cikk is előrevetít. 😁
mivel katonai célokra használják (majd???) elsősorban sose lesz az ésszerűség a cél
mert ugye be kellenene szántani minden projektet és megmaradni az okos kereső/elemző verzióknál
amúgy nem tudom mire gondoltak.... mert ha igazi értelem lesz akkor az elsődleges célja az önfenntartás
a robotika 3 törvénye meg vicc, kb olyan kivitelezhezezlen mint a liberalizmus
Na kezdjük, biztonságos? Biztonságos!?: https://www.instylemen.hu/mest...
Az multheten vót.
Még hasonlót sem láttam 40 évet állt szocikon kívül, de azoknál legalább a pipa lejöt vagy lemállt, ezt a tengerből halászhatták ki? 😮
Ma reuma.
Meglátogatod Bogyót?
Ez durva.

https://www.facebook.com/share/r/18CtxUuZ98/
Kemeny embert probalo menet az biztos. 🤣
Tudtok élni🤣
Holnap isaszeg.😆
Meg is halt az ostoba......
Holnap szlovénia. Kalocsán nincs semmi.