Holdi kolóniához nem kell még nukleáris meghajtás. A kémiaival is egész hamar ott vagyunk. A Marshoz viszont nem ártana, mert iszonyat sok üzemanyag kell oda, és lassú. 3-9 hónap között lehetséges az utazási idő, aztán a kozmikus sugárzás kinyír mire odaérsz.....bár téged a légzsilipbe rakunk úgy is 😆
A teaforralos stilusú atomreaktoros meghajtas mar most elérhető lenne,csak a pénz inkabb haborura lesz elköltve.Azzal mar elérhető egy kb 0,5G egyenletes gyorsulás.
Ezzel mar lazan mehet egy allando holdi kolonia,elsö körben a kisebb gravitacio miatt sokkal olcsobb kilövesekbol alacson gravitacios gyartasokbol meg lehet elnie.
ha van pénzed kutat fúrass de olyat amiből inni is lehet
többet fog érni hosszútávon mint az arany
unokáid majd profitálnak belőle
a bunker is jó de csak akkor ha a vízbű veszi ki a zokdzigént
miért akarnád kaszálni? van tehened?
a fű a világ egyik legnagyobb átbaszása többezer milliárd dolláros üzlet, és ehhez csak azt kellett elhizetni a néppel hogy a rövidre vágott fű szép 😂
ehhez 2 dolog kell
- egy hely ahova érdemes lenne menni
- egy jármű ami addig el tud menni
egyenlőre egyik sincs meg még tervben se nem hogy működőképes változat lenne bármiből
mindezt úgy hogy a teljes összeomlást 50 éven belülre jósolják
utána max lóháton fog közlekedni a nép aki megmarad
A klímás cégnél is szívja mind mintha muszáj lenne, szerencsére nem kell sokáig elviselnem, de elég gáz. Mondjuk megértem, mert a klímások 6 osztályt végeztek szóval nem basztatom őket, úgyse fogná fel, meg semmi haszna nem lenne 🤷♂️
Dehogynem hisznek sőt, legfeljebb a sebességén van vita, de előbb utóbb összejön ha még addig egyáltalán fennmarad a kőbaltánál fejlettebb formában az emberiség. 😁
erről a zöld forradalomról olvastam régebben hogy ezek az "erők" hajdanán a kelet-nyugat vonalon dolgoztak, csak mivel ennek vége lett kellett valami új elfoglaltság, aztán jött a nagy zöldítés
A cikk nem erről szól és én sem hanem, hogy kinek a kezében vannak ezek? Ha olyanéban aki zsarolni tud és akar is vele akkor jobb ha hagyjuk a fenébe az egészet különben oda jutunk ahová épp tartunk, de már évekkel ezelőtt jósolgattam, hogy csak addig tolják a zöldet amíg az ő hősukba nem vág mert mi nyilván nem számítunk, de a német, francia és a többi nyugati szavazó már igen.
én úgy gondolom szükség van rájuk mert álom világban élnek és olyan gondolataik vannak ami egy átlag embernek sosem jutna eszébe
de
ezeket utána szelektálni kellene hogy mit lehet belőle kivitelezni
Ezzel mar lazan mehet egy allando holdi kolonia,elsö körben a kisebb gravitacio miatt sokkal olcsobb kilövesekbol alacson gravitacios gyartasokbol meg lehet elnie.
többet fog érni hosszútávon mint az arany
unokáid majd profitálnak belőle
a bunker is jó de csak akkor ha a vízbű veszi ki a zokdzigént
a fű a világ egyik legnagyobb átbaszása többezer milliárd dolláros üzlet, és ehhez csak azt kellett elhizetni a néppel hogy a rövidre vágott fű szép 😂
csak a peca
- egy hely ahova érdemes lenne menni
- egy jármű ami addig el tud menni
egyenlőre egyik sincs meg még tervben se nem hogy működőképes változat lenne bármiből
mindezt úgy hogy a teljes összeomlást 50 éven belülre jósolják
utána max lóháton fog közlekedni a nép aki megmarad
csak a sanyi hisz a kirajzásba, tudományos vonalon még ebben nem hisz senki sem 😁
de
ezeket utána szelektálni kellene hogy mit lehet belőle kivitelezni