Esélyes volt, hogy összefutunk, de pont a meleg miatt lefújtam. Ezzel egyidejűleg volt Kalocsán Jawa találkozó, azt is terveztem megkukkantani. Na de majd a Nagykőrösit nem hagyom ki,ráadásul itt van nem messze. 😉
Ez a buli, a kepeket nezve nulla, de inkabb minusz arnyekkal eppen az ember kedvet meghozza, hogy legkozelebb elgondolkodjon, hogy elmenjen erre vagy egy hasonlora.
Plane motorosruhaban...
Pedig sanszos... mert már okosabb, mint bármelyik ember, max egy év, és okosabb lesz mint az összes ember együtt... kérdés, hogyan akarjuk akkor megfékezni? 🤔
énnég most is megcsinálok egy két ismetetlenes másodfokú egyenletet percek alatt de 2 nevet nem tudok megjegyezni
3 napos motoros túrán max egy ember nevét tudtam megjegyezni úgy hogy emlékezzek rá egy év múlva is
ellenben a hangokat meg tudom jegyezni, bármelyik szomszéd nyit/csuk egy ajtót vagy egyéb hangadó eszközt használ nem felejtem el, 25+ éve nem lakok anyáméknál de a szomszéd kapuja hangja még mindig megvan
de a szinkron hangok is ilyenek azt se felejtem el
de ha a vasútnál felhívott valaki hogy kis pista vagyok és a nagy erzsit keresem akkor ahogy a nagy erzsi nevet meghallottam abban a másodpercben esett ki a kis pista neve....
Az gyakorlattal nem akkora kunszt, dolgoztam a fény u.-i piacon és a budafokin reszortosként és 90' körül nem volt pénztárgép meg hasonlók (amúgy most sem használják) számológépet meg legfeljebb a lúzerek haználtak, de nem sokáig mert lassú volt hétvégén a tömegben hanem amit a vevők kért lemérni, fejben pik pakk szorozni és már aköv. termék és így tovább, akkor ha egy vevő vett 15-20 féle cuccot és visszakérdezte, hogy mennyi is volt a citrom? ... ami mondjuk a 8. volt kapásból vissza kellett mondani és a mérlegre tenni újból ha kérte az ellenőrzést mindezt igen fürgén mert a kövi vevő már a nyakán toporgott a sor meg 20m-es volt, ma már egy tétel szorzása nem menne úgy mint akkor, de abban a helyzetben ez volt mindenkinél a megszokott, velünk szemben egy cigó csaj 2x akkora pultot vitt egyedül és fele annyi idő alatt szolgált ki mint más, nagyon penge agya volt ehhez........viszont nem gondolnám, hogy otthon a férjének Villont szavalt volna lefekvés előtt. 😁
Plane motorosruhaban...
3 napos motoros túrán max egy ember nevét tudtam megjegyezni úgy hogy emlékezzek rá egy év múlva is
ellenben a hangokat meg tudom jegyezni, bármelyik szomszéd nyit/csuk egy ajtót vagy egyéb hangadó eszközt használ nem felejtem el, 25+ éve nem lakok anyáméknál de a szomszéd kapuja hangja még mindig megvan
de a szinkron hangok is ilyenek azt se felejtem el
de ha a vasútnál felhívott valaki hogy kis pista vagyok és a nagy erzsit keresem akkor ahogy a nagy erzsi nevet meghallottam abban a másodpercben esett ki a kis pista neve....