Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért mi jól éreztük magunkat , majd 500km-t csavartunk le ! 😏
Esélyes volt, hogy összefutunk, de pont a meleg miatt lefújtam. Ezzel egyidejűleg volt Kalocsán Jawa találkozó, azt is terveztem megkukkantani. Na de majd a Nagykőrösit nem hagyom ki,ráadásul itt van nem messze. 😉
Ez a buli, a kepeket nezve nulla, de inkabb minusz arnyekkal eppen az ember kedvet meghozza, hogy legkozelebb elgondolkodjon, hogy elmenjen erre vagy egy hasonlora.
Plane motorosruhaban...
Akkor már inkább halat kéne venni , azt is megsütve ! 😉
ilyen faxságokra minek jártok? Mé nem inkább motoroztok?
akkor gyorsan el kell adni és venni az árából bojlit 😆
Sajnos senkivel nem találkoztam innen a fórumról ! Egy típusazonos motort láttam mint az enyém , 20 ezerrel több kilóméterrel , 2,7M forint ! 😉
Bogyó él és élni fog...... 😆
Nem gyanús, tuti... van a hozzászólások közt egy link, bogyofoto...
Ennek ellenére te max 15-20 éven belül elpatkolsz, ők meg kurvára tovább fognak élni nélküled is 🤣
Pedig sanszos... mert már okosabb, mint bármelyik ember, max egy év, és okosabb lesz mint az összes ember együtt... kérdés, hogyan akarjuk akkor megfékezni? 🤔
Amikor valami libsi ugat, hogy rasszista vagyok, én is kurva ideges leszek 😁 mondjuk nem vagyok mesterséges, sokak szerint intelligencia se 🤣
Gondolom az uj hid alol.
Vitt nekik friss dunavizet? 🥤
Meg a bogyó bá,lehet elcsettegett a robogoval oda? 😆
Közel volt a duna.
egy helyen árultak inni, aztán amire sorbakerültél szinte összeestél....
a gazból lett gaz.zip 😂
Szep egyenletesen le lehetett pirulni,vagy kellett sörrel locsolni mindenkit a megfelelo szin erdekeben?
Volt motor bőven Kalocsán !
A nőnek legyen tele a szája, de minek is magyarazzam, neked a vödrös nápolyi a hedonizmus csúcsa 🤣
a piacról tuti lehetett hozni harapnivalót
Szerintem a férje sem a szavalást várta, inkább hogy legyen tele a szája valamivel 🤣
énnég most is megcsinálok egy két ismetetlenes másodfokú egyenletet percek alatt de 2 nevet nem tudok megjegyezni
3 napos motoros túrán max egy ember nevét tudtam megjegyezni úgy hogy emlékezzek rá egy év múlva is
ellenben a hangokat meg tudom jegyezni, bármelyik szomszéd nyit/csuk egy ajtót vagy egyéb hangadó eszközt használ nem felejtem el, 25+ éve nem lakok anyáméknál de a szomszéd kapuja hangja még mindig megvan
de a szinkron hangok is ilyenek azt se felejtem el
de ha a vasútnál felhívott valaki hogy kis pista vagyok és a nagy erzsit keresem akkor ahogy a nagy erzsi nevet meghallottam abban a másodpercben esett ki a kis pista neve....
Az gyakorlattal nem akkora kunszt, dolgoztam a fény u.-i piacon és a budafokin reszortosként és 90' körül nem volt pénztárgép meg hasonlók (amúgy most sem használják) számológépet meg legfeljebb a lúzerek haználtak, de nem sokáig mert lassú volt hétvégén a tömegben hanem amit a vevők kért lemérni, fejben pik pakk szorozni és már aköv. termék és így tovább, akkor ha egy vevő vett 15-20 féle cuccot és visszakérdezte, hogy mennyi is volt a citrom? ... ami mondjuk a 8. volt kapásból vissza kellett mondani és a mérlegre tenni újból ha kérte az ellenőrzést mindezt igen fürgén mert a kövi vevő már a nyakán toporgott a sor meg 20m-es volt, ma már egy tétel szorzása nem menne úgy mint akkor, de abban a helyzetben ez volt mindenkinél a megszokott, velünk szemben egy cigó csaj 2x akkora pultot vitt egyedül és fele annyi idő alatt szolgált ki mint más, nagyon penge agya volt ehhez........viszont nem gondolnám, hogy otthon a férjének Villont szavalt volna lefekvés előtt. 😁