Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Számomra ezek a dolgok nagyon idegenek.Nekem egy olajcsere még mindig nem éri el a 20ezret.
Azért te is meg voltál lőve mikor a dáliába elment a kistv.
30 éves az f astra legalább 300 ezer van benne és még a féltengely szimering-gumiharang a gyári
havernak volt fiat palio abban 20-40 ezrenként kellett cserélni ezeket pár évesen vette minimális méterrel azán vagy 10 évig hajtotta 2x lett hengerfejes ennyi idő alatt
szóval azért régen is voltak szar kocsik, de az astra jól sikerült
Nagyon elült a téma 😆
https://villanyautosok.hu/2025...
nekem még sosem volt olyan autóm amin a képernyőt kellett volna nyomogatni úgy, hogy én nem tudok nyilatkozni 😅
A nejnek van egy ilyen képernyős bisz-basz de az csak a telefon a rádió meg a dzsípíesz. meg van néhány állítási lehetőség rajta kb. ennyi. Mondjuk azzal még nem volt bajom(kezeit széttáró)
A 4. szériás octaviaban is ilyen simogatós gombok vannak, meg a menüből kell kikapcsolni a start-stoppot minden indítás után, agyrém. Ezert is örültem amikor karoq-ot kaptam, abban mindenre fizikai gomb volt 🤷‍♂️
Milyen 5? és milyen százeres?
4 év alatt hullanak szerte széjjel a garanciális szervíz csak a kezét tárogatja te meg pörgeted bele a milliókat 😅
Meg van, hogy egy bmw vezérlés csere mennyi? 🤣
Százezreket sima olajcserékkel kifizeted úgy, hogy még baja sincs az autónak 😅
Ha hozzá is kell nyúlni valamihez a malacperselyt el kell vinni 😂
ez így nem igaz épen valamelyik héten a bankos csajjal beszélgettem azt mondja nem tudja mi lesz de annyi hitelt helyeztek ki az elmúlt 2 évben amennyit eddig még soha(kezeit széttáró)
Egyik haverom apja is akkor vette az ópelt. Abban az időben kijött az új és a régiből maradt bent sok azt meg kiakciózták ebben a 2 m körüli árban. El is hordták mint a cukrot(kezeit széttáró) Mondta is az öreg, hogy neki ez már élete végéig elég lesz.(gondolkodós) Sajnos nem lőtt mellé mert 3 év múlva megpandelt az idős, szerintem az autó még most is szolgálja jelenlegi gazdáját(kezeit széttáró)
valami totálkáros vidi volt asszem én is láttam, talán gömbivel
az a baj, hogy azok az autók túl jól meg lettek csinálva. Az istenért nem akar beszarni rajtuk semmi. Ha nem költ el a paraszt évente az autójára 3-5 száz ezret akkor szar van a palacsintába(kezeit széttáró) Sosem az új autó eladás a lényeg. Az csak eszköz ahhoz, hogy rohadtul fogyjon a vastagon túlárazott alkatrész és a hozzá társuló szerviz. Ha ilyen f asztrán véletlenül is beszarik valami, de mind1 milyen tipusú autóról beszélünk itt a 20 évvel ezelőttiség a lényeg, akkor meg lehet hozzá venni alkatrészt gombokért amit a parkolóba ki lehet cserélni(kezeit széttáró) Ez már rég nem üzlet ezért vagyunk kénytelenek drágán venni szart(kezeit széttáró)
nem
a glialka klónokból 2.5 deci kell 10 liter vízhez
de
maxi rákkeltő hatása van a glifozátnak, szóval ha lehet kerülje az ember az érintkezést vele
nekem minden manuál az autón meg nincs ilyen vezetésbe beleszóló faszság benne. Akkor van baj amikor ezekhez hozzászokik a paraszt aztán egyszer elromlik azt már is ott a baj(kezeit széttáró)
igazából a glialka vagy most nem tudom épen milyen aktuális néven fut 1 liter 6000 forint. Ez ad 10 liter permetlevet vízzel hígítva. Szóval 600 forint a totális gyomirtószer literje és garantáltan visz mindent(kezeit széttáró)
az változott meg hogy 2000 körül vettél egy kocsit újonnan és vigyáztál rá normál használat mellett igért legalább 15-20 év élettartamot, ennyiért akár 10 év kölcsönt is érdemes volt kiizzadni
a mostanikak 5 éves kortól kezdenek széthulladni és 100ezres összegeket kell rákölteni nagy gyakorisággal
Igen az arány akár stimmelhet is, de mégsem akarunk 7-8 milláért kisautót venni, megváltozott valami, óvatosabbak lettünk a hitelválság óta.
csak arányai miatt írtam hogy 2-3 milláért már nem hozol ki kocsit
amúgy egy f astra szintű kocsiért nem sok az 5 milla, mert az 15 évet lazán elmegy minimális szerviz igénnyel
de ilyen kocsi már sose lesz több
ugyanúgy a múlté mint a régi egyhengeres léghűtéses szög egyszerű 350/600-as motorok
Csak annyiért nem vesz már a nép új autót, 4 milla a határ ahol a kiskeresetű is elagyal egy hitelen, pár napja írták, hogy 2 milla körül van amennyiért autót néz a nép és 3-4-ig mennek el hitellel.
2,1 volt a kombi ára 2000után nem sokkal, pontosan nem emlékszem mikor néztem, akkor már nem gyártották de még egy csomó volt a szalonokban akkoriban 70 körül volt a vasutas bérem
szóval most egy alap f astra lenne kb 6 milla
Volt valami autó bemutató,már nem emlékszem melyik,nem is az lényeg,a lényeg az volt hogy az előző szériában semmi fizikai gomb nem volt,és ez az utód amit bemutattak,abben ismét megjelentek fizikai gombok.Még a tesztelő is elmondta hogy úgy látszik a gyártók is kezdenek rájönni hogy az emberek többsége a fizikai gombokat szereti.
Az usákoknál valamelyik gyártó akar kiadni egy nagyon fapados csak a kötelezőkkel bíró suvot igen olcsón mert már csak rájönnek a gyártók is, hogy túltolják és értelmetlenül drágák az autók. Épp haverokkal is beszéljük, hogy egy alap f astrának 2.5-3 milla körüli áron nagy sikere lenne, jó jó a sok újdonság és kényelem, de legyen választás, hogy akarom-e?
Erre van igény,az ilyen mamlasz meg kéribarom félék miatt.Nekem a mai napig elég lenne egy 130LE autó ,mindenféle érintőképernyő nélkül.Bebasszák középre azt a tv-t,aztán arról kezelsz mindent,az hagyján hogy semmivel nem egyszerűbb megoldás,de még ráadásul ha beszarik,akkor minden beszarik.Idióták,és ennek valaki még tapsikol is.......
700ft körül ban 1 l autósboltban.
Nekem nincs olyan fos dízelem szerencsére amibe ilyen kellene mert kurva zöld vagyok 🤣 Csak ezért meg nem vennék próbára, csak ha működik 🤷‍♂️
Próbáltad? Én sem, de 1l árát megéri rálocsolni. 😁