Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az cr
Leginkább ha francia,mint a tiéd.
a cr sokkal jobb rendszer
csak a fos gázolaj gyors kinyírja
igazad van(meghajlós) A szar akárhogy is nevezzük el szar marad 😅
Attól még tdi.
rengeteg ideje baszakodnak vele
most ha jól tudom 20 perc körüli időtartam amit képes működni egy ilyen reaktor, de még mindig nagyon csúnyán mínuszban van az energia mérleg
plusz a trícium előállítás se megy még ilyen mértékben, töredéke amit elő tudnak állítani
ezeket a dolgokat az mtz árnyékából is tisztán látni
drábik fura figura sokat beszél és gyorsan, kb 10% amit eltalál az elemzéseiben
ennyire szerintem mindenki képes lenne 😂
azért nagyon eltérő mechanizmussal
Te hülye,mindkettő tdi! 🤭
tdi vagy pdtdi ami lerohadt?
Öööööö, drábik? Sok mindenre rávilágítottál. 😆
Eh, lemaradtam a kilövésről mert egy haver a tdi-vel vitt volna csak bekrepált a hatszögtengely különben ott chipseznék az ablak mellett ülve és nézelődnék. 😒
Háát azért annyi van benne ha annyira titkos, sötétben bújkáló és bár bizonyítékot nem nagyon mutatnak, hogy ezt és ezt ők csinálták, de mindenki rájuk hivatkozik és azért nevek is keringenek mint sorosé, rócsildok meg ilyeneké tehát hivatkozik rájuk minden rosszban pár ország vezetése így akkor elég bénák ott a háttérben mert mégis tudunk róluk, van aki egyenesen mindent tud csak nem mondhatja el mert kiesne egy ablakon vagy mi. Mondjuk én is rájöttem, hogy a szomszéd balogék közéjük tartozhatnak mert mindig a sötétben ólálkodnak és gyanús üzelmeik vannak. 🧐
A teleportálás már nagyon rég fel van találva... például addig iszol a haverokkal hogy jó bebaszol, hasogat a fejed és azon gondolkozol, hogy tudsz hazajutni... akkor inni kell még két felest, elájulsz, és másnap reggel otthon fogsz ébredni 😁 ez az igazi teleportálás 😁
Sztem nem kellett nekik űrhajó annál közelebbről jöttek 😬
https://hu.wikipedia.org/wiki/...
a káoszt pont maguk rendelték meg és ez működik jelenleg is. A céljuk érdekében teszik most írtam az előbb ezt nem lehet tudni,most éppen mi az. Legalább is nem a mi gondolatmenetünknek való 😅
hát azért nagyjából lehet azért tudni. 10-15 éve azért elkezdtek már szivárogni kifele nevek. Ha abban az időben több drábik jánost nézel akkor tudnád, hogy van kb. 300 dinasztia ami nagyjából 7-10 ezer embert jelent a világon. Ezek közül a legelőkelőbbek a rokefeller és a rodcsildok. De aki nagyon utána akar járni az ember már nagyjából lehet tudni az összes dinasztiát az egész szabadkőműves bagázst. Amikor utoljára néztem ezeket a drábik dolgokat nem most volt akkor el is mondta, hogy az egész háttérhatalom ügyvezető igazgatója a soros gyuri bácsi. Nem mint tulajdonosként említette hanem mint cégvezető (kezeit széttáró) amire még rohadtul emléxem az az volt amikor lefordította, hogy hogy oszlik meg a világ összes pénze. Na ezt kb. úgy magyarázta ha van 100 dollár az egész világon akkor ebből a 100 dollárból 99,5 dollárt ez a 300 dinasztia ez a nagyjából 10 ezer ember birtokol. a maradék fél dolláron osztozik a világ 8 milliárd tagja.
Kb. ilyen arányt vetített fel az öreg(kezeit széttáró) Nos ha hiszünk neki akkor azért el kell gondolkozni, hogy valójában mit akarhat még a háttérhatalom mert, hogy pénze már van. (kezeit széttáró) Szóval ezzel együtt hatalma van a világ és a világ eseményei fölött. Szó szerint ők irányítják a világ történéseit nos ehhez mérten a világ vezető nagyhatalmak első emberei maximum kirakatbábuk. Aki meg nem tartozik bele a nagyhatalmak közé amerika, india, kína orsozország az nagyjából szóra sem érdemes(kezeit széttáró) A teljes kontroll még esetleg lehet akár cél amifelé közeledünk annak meg nem látom úgy sok értelmét de hát nem is az én egyszerű agyamnak van az kitalálva,hogy miért és kinek jó az, hogy tudják, hogy a gyári munkás mikor mit csinál vagy marikanéni mikor teregeti ki a ruhákat a kertben egy üde tavaszi reggelen(kezeit széttáró)
Mert te a szarospotot traktorral vontató szaki azt mondja kivitelezhetetlen.🤣
baszki a teszla azóta is suhan lehet csak elfelejtettél beszállni 😅
😅
baromi egysíkúan gondolkoztok(kezeit széttáró) itt nem a sebességen van a hangsúly(kezeit széttáró) Egy csomó űrhajós filmben láttam már térugrásnak hívják a műveletet(kezeit széttáró) Az egyikben el is magyarázták így most tudok én is oktatást tartani(meghajlós)
na szval az ipse az A4-es lap egyik hosszanti végére rakott a filctollal egy pöttyöt meg a másik ellentétes végére ugyanoda, szóval vele szembe. Aztán mondta a tudósoknak, hogy határozzák meg a két pont közötti távolság hol a legrövidebb(kezeit széttáró) De hát azok csak felnevettek hisz két pont között a legrövidebb út az egyenes így a két pontot összekötötték egyenesen a filctollal. (kezeit széttáró)
A faszi meg mondta, hogy na ezért nem fog soha megvalósulni a térugrás ha csak ennyi dimenzió van a képzelőerőkben(kezeit széttáró)
Nos fogta az A4-es lapot és pont a közepén kettéhajtotta(meghajlós) Szóval a két filctollas paca egymást fedte(meghajlós) Ha így gondolkoznátok akkor értenétek, hogy sem a sebességnek sem az időnek nincs különösebb befolyása a nagy távolságok megtételéhez(legyintős) Ha tovább boncoljuk akkor kiderül, hogy a teleportálás sem csak a mézga géza mesék szüleménye a jövőből 😅
nem idióták, ebben van a pénz
pl a fúziós reaktort szögelik vagy 40-50 éve és nem 1500 forintos órabérért
egy frissen végzett diplomás a nyugdíjig elvan vele anélkül hogy bármi érdemlegeset csinálna
Szólhattál volna a sok idiótának akik elégettek egy csomó lóvét a fejlestésre, hogy inkább bojlit vegyenek rajta 🤣
a fúziós reaktor kivitelezhetetlen, ugyanolyan ábránd mint a hidrogén hajtás
az újrahasznosítás most is megy, drága és szar, és véges a ciklus, a fémeknél se teljes mert mindig van egy picike veszteség, műanyagoknál meg ismét csak ábránd
sugárzás meg nincs a földön akkora amire már ne találtuk volna meg a tutit
Technikak baszki.Fuzios,atomreaktor uzemeltetes,reciklalas teljes felépitese,sugarzas elleni vedekezes stb.