Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira nem melyedtem el az oldalan,csak kalocsa,gs500,porckorongserv,es iszonyat erdekes turautvonal kalocsa-6-os-biatorbagy-51-es,kalocsa kapcsan neztem hogy ennyire ingerszegenyre csak nem vetemedik senki bogyon kivul.
de, ő az. Ha elolvasod a csoportba belépéskori (most júni 4-én) bemutatkozását, te is látni fogod :)
dehogynem 😅
Gyanús. Van kép a GS500-ról a profilján, csöves erősítős fotó...
Jó hogy mondod,nem bogyó az ipse?😀

https://www.facebook.com/share/p/14nke29WUU/
Bogyóval 🤣
ezt régen avval magyarázták hogy azért kell ez a sok "értelmetlen" infó mert ha azt meg tudja tanulni akkor ahol majd dolgozik cégnél azokat is meg tudja tanulni ami a munkájához kell
pl értékesítőként jó dolog ha meg tudsz jegyezni egy csomó nevet és számot
a mostani agyon digitalizált világban ezek már kezdenek irrevelánsá válni
de azért még mindig elmondhatjuk hogy egy diplomás több ismeretanyagot el tud sajátítani mint egy 8 általános végzeztségű
persze kivétel mindig akad, van egy kőműves ismerősöm az képes akár 20 dologra is emlékezni mi volt az ára a boltban ahol vásárolni volt
Fórumlakók ! Kivel fogok találkozni Kalocsán ? 🧐
Úgy hogy másik tételt húzott?
Általános műveltség. Nem szükséges, csak akkor a pofámat mutogatja a facebook, hogy megijedek a dihidrogénmonooxid mérgezésétől, és ezt alátámasztja, hogy már százezreket ölt meg.
Verstanulás, zenei alapműveltség az az ütemérzék. Azt én fontosnak gondolom.
Azon túl a nyelvkincs megőrzése, a memóriafejlesztés verstanuláskor, és hát mondjuk a nyelvi kreativitás, A facebook nyelvhez valóban nem kell. Én ettől azért magasabbra gondolom magam, többek között ezért másztam le a fáról.
És még ezeret tudnék írni.

Bocsi, a II. VH ideje meg érettségi tétel, ha nem tudja, hogyan került az egyetemre?
Oké.
A múltkor leírtam az előző, az egyik előző (gépészmérnök nő) megoldását két excel cellában lévő összeg kerekített összegének kiszámolására:

A1= 2,2
B1= 2,2
C1= (A'+B1)-0,4
Csak belenéztem pár mp-et, amit láttam az töri meg ilyenek.......és kérdés, az, hogy tudom mikor volt a 2vh, d-day, mátyás vagy bármi az releváns tudás egy infósnak? Fizikaiakról meg már nem is beszélve, sokat hangoztatott hibája a hazai oktatásnak a magolásra kényszerítés, értelmetlen évszámhegyek, értelmetlen verstanulások (akit ez mozgat csinálja, de önszántábó) és pont ez látszik a videóban is, hiába magoltak évtizeden át mégsem maradt meg semmi és nincs is rá semmi szükségük.
Inkább csak annyi, hogy tök más az életük és ahhoz igazodnak nem a mi avittunkhoz, a mi tudásunk, életvitelünk akkor lenne újra követendő ha megint a múltat élnénk, mondjuk vannak rá törekvések, de ha sikerül akkor ameddig nyitva a határ a fiatalok lelépnek hisz ma már nincs az a burok mint nekünk, hogy a párt és állami vezetés gyerekei láthatták csak hogy élnek máshol mi meg legfeljebb a dallasból, derrickből, fantomasból sejthettük a maiak élő egyenesben láthatják a neten.......persze amíg azt is lehet.
Rendkívül sok és komoly problémát érzékelek a mai fiatalsággal. És ők fogják megszopni.
A "ti"-ben nem vagyok benne.
Nincsenek is hosszú távú terveim vele.
ma voltam a B.Boglari BMW--DUCATI--KTM--Indiai motorokat nezni. Valami döbbenetes mennyisegü a felhozatal, lepni se lehet a rengeteg motortol. Ami meglepett, az Indiai Royal Enfield motorok , Himalaja , stb valami amulas mennyire szepen megmunkalt, gyönyörü darabok, eletben sokkal nagyobbak, gyönyörü lakkozassal, csak lestem . Ducatik hegyekben, el nem tudom kepzelni kinek adjak el a több szaz motort . . .ruhak--sisakok, servizre varakozo rendszamosok hosszu sora. 2 eve bövitettek uj csarnokkal de mar most is kicsi . . . .BMWW nel nztem az uj 12 ?? Modellt, haat nem ajultam el. Foton jobbak :)))Meglepett, hogy több helyen megszolitottak, hogy segithetnek-e. Magyarban effele udvariassag szokatlan.
Hááát én már csak úgy pár centit és meg sem próbálom állítgatni. Téged még Ini lelkesíteni akar ilyesmire. 🤏 🙄
Mit mérek, mit állítok?
Azt én sem értettem volna ha összecsukva a kezembe adja. 🙄
Musk (akinek épp kérdéses mindenféle státusza) talán 2030-ra vagy korábbra tette az ébredését szakértők meg 2035-re, ai-t-ől elájultak pedig sohára mert ez akkora jóság és ez még alig 1 éve volt. Mára meg már a szakértők nyilvánosan aggódnak az elájultak meg befogták egy marginális kisebbségtől eltekintve. A katonai meg sajnos nem kivédhető, aki nem használja menthetetlenül lemarad hiába lehet tisztában a veszéllyel.
feltöltöd, vársz, mérsz beállítasz
de én ebbe már nem szólok bele többet 😉
Végre segített valamit az AI, hogy mire állítsam az invertert 😁
Végülis nem tűzőgép szakon végzett 🤣 A marketinghez ért mert eladta magát. Ti meg bekaptátok.. a csalit 🤣