Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott sikerült szállást kapnia? 😁
Ja, akinek volt a beugróra pénze, valahogy felénk ez a kiváló lehetőség alig merült fel, persze volt akinek volt rá annak fent is vannak a panelek, de csak ot ott.
az akku az elmúlt 3 évben szinte a fele lett árban
de ez nem jelentkezik az eladási árban
pedig egy 60 kwh akkunál már millión felüli akit spórolnak az akku árán
15éves,de biztos nem szopatott volna meg így.
ez szerintem részben igaz
pl egy fullos leaf kb egy árban van a fullos golf7-el és szerintem a golf7 jobb kocsi
ellenben az alap leaf meg a fapad golf7 között már van különbség a golf olcsóbb bár nincs is benne annyi kacat
márkán belül a villany mindig drágább de az mindig felszereltebb is szóval nem könnyű okosnak lenni
de abban biztos vagyok hogy egy átlag 15-20 ezres évenkénti futás mellett otthon tankolva a villanyt hálózatból 5 éven belül megtérül a különbség
ami volt előtte most 15 éves persze csattoghatnék vele még ugyanennyit amennyiben még élek(kezeit széttáró) Új autóról beszélünk(puszit küldő)
vége a faszt megépül paks kettő azt ingyen kapjátok az áramot(kezeit széttáró) Én annyival vagyok előrébb, hogy nekem már fizetnek is érte 😅
Ami volt előtte,nem kellett volna semmit kitolni.De legalább annyi eszed lett volna hogy azzal tisztában legyél hogy ez a toyota valójában psa.,azt meséltem annó hogy a szomszédnak pont ugyanilyen volt,csak abba hátul is ülések vannak,na,ő már rég túladott rajta,pedig ő is 0 km-rel vette.
Azt nem értem miért nem a vellany az olcsóbb(gondolkodós) az aku árát benyeli egy belsőégésű motor bonyolultsága és drágább előállítása egy egyszerű villanymotorhoz képest(gondolkodós)
Persze lehet a gyártó úgy számolja ha a delikvens megveszi a vellanyt az autó árában kifizetett egy legalább 300 ezer kilométer üzemanyagot is ha ingyen tölt otthon a napról a belsőégésűhöz meg nem mellékel egy 20 ezer literről szóló tankolókártyát 12 milló forintnyi összegben(gondolkodós)
azért mert 2020 decemberben vettem az autót. Ha én akkor nem tájékozódtam mint ahogy mondod és ez igaz is melyik az a típus amelyik jó lehet illetve jó lett volna. Magyarra lefordítva a szalonból melyik gyártó szarját kellett volna kitolnom 2020 december 15-én tájékozottságommal felvértezve amiről nem utólag jövök rá, hogy szar?
Dehogy kerül ugyanannyiba,de ezt már kibeszéltük a múltkor,konkrét példákat hoztam,márkánként,azonos felszerelrség és teljesítmény nagyjából mindenhol 30% az árkülönbség.
A villanyautó ugyanannyiba kerül már, mint a benzines vagy a dízel... persze újonnan.
nincs ilyen
ezt már lejátszottuk nem túl régen
haver elvitte a berlingót teljes felújításra ami 1,5milla lesz minimum
és kb 2 hónap amire kész lesz
Na de hát miért kell hogy 2020-tól legyen?
sanyi baszki nincs 6 millás szigetes napos rendszer
számolj 1,5-2 millával ami márciustól októberig viszi a házat ezen kívül meg fűtesz vele ha van nap
és ne a mostani 35 forintos villanyt nézd annak hamarosan vége lesz
románoknál már ilyen 120 körüli a villany valami cikkben olvastam hogy újítás volt náluk és bárhonnan vehetnek villanyt mint itt nálunk a cégek
aztán 1,5 lej körüli árat mondtak átlagárnak
szóval egy 8 ezres villanyszámla ott már 30 ezer felett van
nem bizonyítod? Szóval nem akarod, hogy elvigyelek a hősök terére 😅 35 km/h(gondolkodós) Közelít a versenysebességhez ennél valamennyivel még többet is kitekerek néhány pillanatra sík úton szél nélkül 😅 Majd egyszer rakj fel egy órát a bringára vagy kapcsold be a telefonod sebesség ellenőrzés céljából azt meglátod, hogy amire eddig azt hitted, hogy 35 az jó ha 25 😂
mondj akkor egy jó furgont 2020-tól euró 6-ba amelyik nem ugyanilyen hibával küzd(gondolkodós) Az ismerős az opel vivárójára is ráköltött fél mikulást pár hete ugyanezen okok miatt pedig az még a közös konszern előtti darab(szemeit körbeforgató)
nekem nem kell bizonyítani elég ha tudom
szerezz be egy jó biciklit rá 1.5-ös gumit ami bírja a 7-8 bar nyomást aztán majd rájössz hogy a mostani tempódnál +5 km lesz a laza tempó
35km/h simán kitekertem de ezt nem bírtam sokáig mert elfogyott a levegő, 160+ volt a szívverésem ezt nem lehet bírni sokáig
amúgy akkor visszagizdultam 110-ig vékony voltam mint a versenyagár lehetett vagy 10-12 éve
És pont ezért nyúlsz bele a tutiba.Ha a toyotának nevezett valamiről keresgéltél volna mielőtt megvetted akkor talán meg sem vetted volna.De te olyan hülye vagy hogy utána jössz rá hogy egy szar.Én meg úgy vagyok hogy azért mert nem akarok venni,még érdekelhet,csak engem az a része is érdekel ami az átlag felhasználót nem,téged meg aztán végképp.
tudok linkelni mert baromi korszerű gyerek vagyok(meghajlós)) Csak nem akarok szétrohadó alhamrás cikkeket keresgélni mert nekem nincs olyan autóm és nem érdekel(kezeit széttáró)
vagy a lenin mauzóleummal 😅
Pipi,kb 100cikkből egyet linkelek.Te azért nem linkelsz semmit mert nem tudsz.Arról nem beszélve hogy azért mert te nem linkelsz,azért másnak sem kéne?Meg járjon mindenki zokni szandál párosba meg hasitasival?
Elég sokáig fel volt dobva ez a lehetőség közel mindenkinek 4 éve.(kezeit széttáró) Én időben szóltam(óranézegetős) Azon kívűl, hogy kikacagtatok, hogy mennyi évre előre kifizetem a vellanyszámlát elmondtátok én ez miatt mekkora lúzer vagyok(kezeit széttáró) Nekem ez akkor másfél millába fájt. Azt is elmondtam akkor a bankok a bent lévő pénzre adtak kb. 1%-k kamatot a 8-10 %-os infláció mellett.. Elmondtam abba az időben, hogy a pénz ez miatt bárhol jobb helyen van mint a bankban. Akkor sem értettétek meg, hogy a befektetésem jobb helyen van a tetőn mint a bankban(kezeit széttáró)
Amíg a hatósugárban van......
Hát ha annak is a gyári 0000 akódja akkor rögtön látod az sms és híváslistát, máshoz nem tudom hozzáfértél volna bár a telón is engedélyezni kell így ha a teló tulaja nem akkora balfék és rá okéz akkor máris beszélhetnél moszkvávan a nagymamáddal. 😁