Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ettől függetlenül még is te linkelgetsz ahogy megjelenik valami 😅 Pedig neked nincsenek is ilyen dolgaid akkor meg minek? Én sem linkelgetek pedig engem még érint is ha van valami(kezeit széttáró)
Másik autóban lévőé, nekem ez állandó a nulláson vagy más forgalmas utakon.
Meddig lehetett un. ingyen áramot telepíteni? És mennyibe is került az ingyen áram telepítése? Az, hogy a számításaid szerint a szaldó miatt neked már ingyen van attól még bele kellett tenni pár millát az elején, és ugye annyi sem volt illetve ha most számoljuk, hogy akarok valamit csináltatni a szaldó már nem játszik a sziget ami ér is valamit súlyos mikulástemető és azt elő is kell teremteni így mire egy 6 gurigás telep ingyen lesz addig a végelgyengülés viszi el, persze ez a villanydíj sem tudjuk meddig lesz a mostani, de azért mondjuk csak 6 milla villanyt mi a mai árakon a fűtéssel együtt olyan 7-8 év alatt használunk el, de aki nem fűt vele az majd 20 évig el van ezzel. Az, hogy olyan szerenvsésen sikerül minden üzleti tevékenységed, hogy ha egy lófasszal hátba vágnak az is rögtön a seggedbe csúszik még nem jelenti azt, hogy másnak is tág lesz ettől az ánusza. 😏
Enélkül is hülyék vagytok......de itt most az a lényeg hogy szerinted ez irigységből van.Ezérr írtam hogy ilyen alapon te irigy vagy a motorosokra,aki szidja a buzikat,rendőröket az valójában irigy a buzikra a rendőrökre.És ha jobban figyelnél,én soha nem azt mondom hogy ti miért vagytok hülyék,hanem hogy nekem miért nem jó,valójában ti akartok engem,minket meggyőzni hogy a kifogásom ellene nem életszerű és nem valós.
és mi lett volna ha elfogadom és leokézom? 😅
baszki te nem ezt csinálod!!! Azonnal linkeled a legfrissebb megjelenő cikket és körbehordozod mint a véres kardot ami kicsit negatívumként van megíródva. Dörgölöd az orrunk alá, hogy mi vagyunk a hülyék 😅
ha nekem bebizonyítod, hogy 25-27-tel te tök laza kényelembe különösebb erőfeszítés nélkül lewtekersz 20 km-ert akkor én magam viszlek ki a hősök terére, hogy kinyalhassam a picsád 😅 Bár nem hiszem, hogy a sok japán turista élvezettel meg fogja tudni ezt örökíteni, mert 25-ös tempó átlag jánosnak 5 kilométerig sem fog menni(ujjával nemet mutató) Én is egész addig azt hittem,hogy hasítok a bringával amíg meg nem vettem rá a kilométerórát. 15-20 a kényelmes tempó átlag jánosnak. +5-7 km/h baromi strapás és taposós menet. De ez akkor is rögtön lejött amikor 900-an indultunk egy 60 kilométeres tekerésre és a felvezető 20-at tartott. A 20-al fél bagázsnál előbb beért. Ott kb. 30-40 kisportolt versenybringás volt aki tartott egy 45-ös átlagot feszített tempóban a többi átlag jános volt mint én döntően 15-ös átlaggal. Ha hiszed vagy nem munkábajáró jánosnak 20 kilométeren a 25 az kifeszített.(kezeit széttáró)
Nagy valószínűséggel igen.
Igen,most valójában pont azt csinálod amit én szoktam,felsorolod neked miért nem jó,én is ezt szoktam az elektromossal.Szóval ha én irigy vagyok,akkor te is az vagy,sőt,aki szidja a buzikat,rendőröket,valójában irigyek hogy nem buzik és nem rendőrök.
futasteljesitmennyel a haláláig se futja ki a vetelsrat ergo egyszeruen egyszerre adja ki azt amit az uzemanyag-karbantartas komboval 10-15 evre eloszva fizetne.
Es a nepnek hihetetlen,de egyszerre egy összegben nincs tizenmillioja jarmure.
Bele is alltak a foldbe a nagyongazdasagos elektromosauto eladasok nem csak a csoro k.europaban de egesz europaban is.
ne hasonlíts már össze az én izomzatom a tiéddel 😂
amúgymeg 1,5-ös gumi 7 bar aztán úgy gurul mintha vasúti sínen tekernél
inkább arra mondaná valamit, hogy mi akart az én autómra csatlakozni? Mert, hogy ilyennel még nem találkoztam(kezeit széttáró) Lehet, hogy az előttem vagy a mögöttem lévő autóba baszkódtak a telefonnal azt ezt érzékelte 5-10 méterről menet közben?
Délelőtt napsütés sem volt, délután meg a hegyekben az erdőben sokkal jobb idő volt mint az alföld bármely részén(kezeit széttáró) megmásztuk a kékest közben megnéztük az elhagyatott síugrósáncot aztán elmentünk az adrelanin parkba majd zártuk a kirándulást est 8-kor gyöngyösön a mekiben. Spec én jobban élveztem mint az egész napos strandot a gyereknek is tetszett.(meghajlós) Rá is ráfért egy 8 összkilométer egy kb. 400-as szinttel(meghajlós) Különben meg jó sok marha volt velünk együtt azt hittem csak lézengők lesznek majd 😅
Nem fikázom. Elmondom, hogy én nem. Azért mert vagy örökre nyomorék maradok vagy megdöglök rajta. Mert, hogy előbb utóbb mindenkit ér vele valami kevés kivételtől eltekintve. Azt sem hiszem el, hogy 35 fokban olyan csodálatos dolog lehet talpig bőrben motorozgatni vagy végigszenvedni egy hat napos túrát amiből az utolsó 3 egybefüggő szakadó eső.(kezeit széttáró) De akinek ez jó az tuti csapkodja magát otthon csalánnal is 😅
mert nekem nem optimális viszont a feleségemnek igen(kezeit széttáró)
Nem is linkelgetek állandóan cikkeket, hogy a benzin dízel milyen szar ezt még akkor sem tenném ha nem használnék ilyet.
Ettől függetlenül a nép java részének otthoni ingyen áramról sokkal gazdaságosabb lenne a vellany. Főleg aki hatókörön belül ingázik. Az helyett, hogy ezt tudomásul vennétek inkább arról linkelgettek, hogy a teszlák elakadtak télen amerikában a töltéssel mert hideg volt, meg minden nap ilyen autók gyulladnak ki. Állandóan arról álmodoztok, hogy majd, hogy meg fogják adóztatni ésatöbbi. Lehet. De mire ez bekövetkezik az első autó ingyen volt (kezeit széttáró)A napelemről is ha van véletlen valami hír ami hátrányosan érintené a tulajdonosokat azonnal ugrotok. Emléxem, hogy nyerítettetek amikor ki akartak bennünket baxni az éves szaladóból lantos csaba úr információ alapján. Keserű pirula lett nektek, hogy ebből sem lett semmi. 😅 Bár napelemmel kapcsolatban asszem már csak nektek kettőtöknek nincs itt még(kezeit széttáró)olyannak is lett napelem azóta aki sosem akart. (Ini, mamlasz)
Zach dani es a telex szerint meghalsz a hibas ford dizelektol mert pinter sandor lanyai.
OK.
ennyi az összes rozsda rajta
2 éve is itt volt kicsit rohadt de úgy néz ki a lakatos nem volt ügyes
ahhoz képest hogy mindjárt 30 éves nem olyan rossz a helyzet
30fokba mész túrázni,micsoda egy marha vagy.
Nem,te csak azt fikázod aki motorra ül.
Aztán mégis dizel autóval jársz.......
Na más:
Tegnap a gyerekkel mentünk mátrába túrázni. menet közben ezt írta a kijelző az autóra(kezeit széttáró)
Majd eltűnt és ismét. Na ekkor gyorsba lefényképeztem. Nem értettem milyen xiami telefon csatlakozását kellett volna engedélyeznem amikor az övtáskámba egy nokia c2 lapult az meg eleve fel van csatlakozva?
A "színte rozsdamentes" azt jelenti, hogy még megy éppen, de már megemelni nem lehet? 😄
Van az, csak át van ütve betonvassal 😁
"A pályázaton nyertes Energotest Diagnosztikai és Automatizálási Kft.-t korábban évtizedekig az alapító mérnökök irányították, majd 2024-ben a Pintér Sándor belügyminiszter három lánya által tulajdonolt Trium-Itech Zrt.-hez került."
Ez közvetlen azután történt, hogy egy reggel levágott lófejet találtak az ágyukban 🤣
Talpas csakis aliexpress 🤣,ehhez kell a cső ket meter,ha belemegy fasza,nem lesz fordulatszam,sulyt kell elbirnia.