Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát majd megint megcsinálják a bringa utakat, meg tömegközlekedést. Debreceni BMW gyár környékén most újítják fel a korábban bezárt mellékvonalakat, hogy a melós be tudjon járni.
Nem kell mindenkinek kocsival közlekedni. Elég ha nekem futja rá, a többieknek felesleges, mert csak útban vannak 😁
én most nem propagandista vagyok hanem látom a jövőt
a köznép olyat fog szopni hogy el se tudja képzelni......
én már gyúrok az ínséges időkre halmozom fel a tartalékokat a bőr alá, ezt egy politikus se fogja elvenni 😂
Viszont van egy dizel terepjárója amibe talán még katalizátor sincs.
pl a mátészalkai nagymamához majd vonattal mennek......
ha elkezdik kiszórni a sok szar dízelt akkor lesz majd sírás, mert senki se fog 2 millás kocsira 3 millát rátolni hogy jó legyen a füst még 6-8 évig
bicikli-gyalog el lehet jutni 2-3km távra is, csak ez már senkinek se jut eszébe mert kurvára el van kényelmesedve a nép
fater anno kb 15 km távra járt melózni bringával 3 műszakban és túlélte
Milyen cső? Mert a forgalmazónál mindig van táblázat az árult termékekről.
Ha majomra tellett, teljen banánra is. Teli van a faszom hogy mindenki az én tüdőm rongálásával akar spórolni és szívhatom a hulladék olajzabálók töménykék füstjét, mert 10km-es szakaszon tuti van előttem egy folyamatosan.
Amikor szar volt a kocsim, hiába voltam csóró, felújítottam a motort. Képes voltam megcsinálni, szóval legyen képes más is erre.
Semmi gond. Még nem vitték el 😆:
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/toyota/mirai/toyota_mirai_afa-s_ar-18837848#sid=976b3ad2-1b4e-4778-87a9-88f75ffa8335
Baszki, neked politikusnak kéne menned 😅
Olyanokról beszélsz hogy kéne amit te sem csinálsz😅
Se villanyautód, se munkahelyed, bár azt nem is akarsz😅😅
Honnan hová mennek vonattal, busszal? Tanyákról, falukból a városok mellett ipari parkokba ahonnan és ahová még madár se jár? Hagyd már ezt a komcsi tömegközlekedős dumát mert ahhoz tömegközlekedés is kéne, már a városokból sem nagyon lehet kijutni a melóhelyekre csak a céges buszokkal, de annak megállóihoz is mivel mennének? Falun főleg csak a jármű marad, a komcsi időkben minden faluban volt legalább egy tsz melléküzem ahová bringával be lehetett menni, ez ma nem nagyon van, nálunk kb 2000-en laknak amiből úgy 500 munkavállaló élhet amikből 20 jobb módú és a többi nem, na helyben talán van 80-100 melóhely a többinek utazni kell 15-60km között és ahhoz csak a jármű marad.
majd többen mennek vonattal meg busszal messzire, rövidre meg ott lesz a sok 60-120km villany amit szerintem 5 év múlva már gombokért megkapsz
de ha ismét előszedik a 10% befizetéssel elhozható kocsi hitel konstrukciókat akkor tudnak újítani sokan
Csomeret tablazatot hol talalok ahol pontos kulso meg falvastagsag van?
Gugli nem a haverom.
Ezzel annyi lesz a gondja a népnek, hogy a dpf-et hiába cseréli az ember 300000km körül mert az azért megy tönkre mert a motor enni kezdi az olajat oszt telerakja nyúlós takonnyal és már nem bír regenerálni ezért pár anyagilag vaskos próbálkozás után ki vele. Viszont a tömegnek (nem az ide íróknak mert ugye itt rajtam kívül nem nagyon van alkalmazott akik inkább a tömeg) nem nagyon lesz lehetősége fiatalítani ne adj Isten újra vagy villanyra cserélni mert akinek diesele van az nem véletlen, nagy eséllyel sokat megy és keveset keres hisz azért akárhogy is nézzük egy diesel sokkal kevesebbet eszik mint egy ugyanakkora benzines.
Hát lehet, hogy én is inkább öregebbre cserélem.
még szerencse hogy az enyém dízel euro3 csak
Egy kis csámcsognivaló 😁

https://telex.hu/belfold/2025/...
jött volna valami szerb gyerek hogy viszi, vártam rá egész nap aztán annyit se szól hogy kapjam be
másnap se jelzett hogy mi van
egy fehér bőrű embertől nem ezt vártam
cigónal meg nem adom az opelt akkor inkább leadom bontóba
de annyira fasza minden rajta hogy inkább adok még neki egy műszakit, majd kicserélem itthon a gáztartályt mert szereztem egy karambolos kocsiból ingyen aminek még van 3 éve mert az enyémben ami van jövőre lejár aztán csak addig adnák meg a műszakit
elfér az utcán még egy ideig majd télen avval mászkálunk ha esni fog a hó
Ááá, initől nem kell félni, csak a nőket veri, de őket is csak a seggből szájba 🤣
A fia valamit nem akar amit ő igen, lehet, hogy nem eléggé villanyautópárti, mondjuk akkor a verés is kinézhet neki mert ha tehetné itt is kiosztana pár sallert ezért. 😅
Mivan?
felbasztam magam a hülyegyereken, aztán elviszem még egy utolsó műszakira az astrát, ha jól számolom ez a 6. utolsó műszaki 😆
le is ganéztam a műszerfalról fél centi port, átfújtam szilikonnal most fénylik mint a salamon töke
így most már egyből 350ezer az ára
Nagyon félreérted és nyilván direkt, én mellette vagyok a napelemnek és a villanyautónak is csak nem igazán futotta rá és a problémáit a rendszernek azért linkelem, hogy a nagy zöldülésnek ára is van, persze azt általában a csövesek fizetik meg amin te itt rendszeresen örömködsz.
Na,most akkor ha te lennék,azt mondanám hogy csak irigy vagy mert neked nincs motorod.
Dehogy szurkolok,az nekem miért jobb?Én meg inkább sokszor sok embernél azt látom itt,köztük nálad is,hogy úgy csináltok mintha irigykedni kéne egy napelemre,ha akarnám lenne,de nem akarom.Egyszerűen engem ez így ebben a formában nem érdekel,pláne hogy villanyszámlát te pont ugyanúgy fizetsz mint én,aztán az hogy mondjuk huszonpárezer helyett 10ezret fizessek azért nem fogok szarakodni,hogy naptáncot járjak mikor három napig borult az ég,azt meghagyom a magadfajtáknak.
Az némileg kockázatosabb.
mert ketten tésanyival szurkoltok azon de állandóan, hogy legyen szar a napelemeseknek meg a villanyautósoknak.(kezeit széttáró)
Baromi szar érzés lehet nektek, hogy nekünk pedig jó 😅 én szeretem azt az érzést ha fizetnek azért mert használok valamit és mindezt úgy, hogy egy fillérembe sem került 🤣