Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No-no, ő maga mondta, hogy megstírölte a társak dákóját 😁
Na de te lusta is vagy......
ez hülyeség
én napi szinten zavarom ki a nappaiba az asszonyt pedig imádom
de a fűrészgép kutya fasza a horkolásához képest, még néha úgy is felébredek rá hogy kint van
Én az ilyet csak lakótársnak hívom.
Ebben egyetértek, ahol már nincs intimitás, együtt alvás, azt a kapcsolatot csak a lustaság vagy a vagyon tartja össze, de előbb utóbb egyik sem lesz elég.
Mondjuk nem meglepő hogy téged csak a pénzér visel el.
Az a helyzet hogy ez nem csak az enyém,hanem úgy általában a normális párkapcsolatban élő embereké.
Csak nem tapasztaltad már? 🤔
Nagyon magabiztosan állítod 😂
Reklamál is érte a mai napig,utálja ha nem alszok mellette.De ez így is van jól,ha nem zavarná akkor már csak megszokásból lennénk egymás mellett.
na oda már csak te hiányzol 🤣
ja majd leönt betonnal 😅
1 lent, 2 fent 3 kihúz lent 4 fent. Rakéta teljes betol és lent. A wartburg meg fordítva(kezeit széttáró)
már azért is ugat mostanába, hogy a falon keresztül is áthallik a horkolásom 😅
nem is értem az asszonyt én a szobába sem hallom ahol alszok 🤣
hát én biztos nem alkalmazkodok máshoz a saját ágyamba ezeket az összesimulásokat meghagyom a 16 éveseknek ők még szerelmesek 😅
itt meg nincs elég hely odahajolnia 😆
hát nem tudom.(gondolkodós) Nekem erről nem jutott eszembe az ifa fülke 😅
Meg ott a zuhanyzo is a pasikkal. 🤣
Te se alszol vele egy szobában mindig.. van mikor a barátaiddal alszol a priccsen 😁 azok a boldog szép napok 🤣
remélem összefutunk majd az építkezésen 1x
Itt a baj, de ezt már írtam, hogy te a saját szubjektív értékítéleted szerint skatulyázol.
Definiáld, hogy mi a jó.
(De úgy, hogy a definíció térben-időben értelmezve elfogadható legyen.)
Szegény Morzsi 🤣🤣🤣
Pont az 1-3 volt lent vízszintesen, a 2-4 fent, nem?
Őőőő,hát ha erről a kutya jut eszedbe.......inkább nem akarom tudni hogy mennyire szereted azt a kutyát
Ennél egyszerűbb a válasz,mert jó.
Akinek meg ez nem jó,ott bajok vannak.Mert hát akkor miért is van vele,hogy mosson meg főzzön?
Kotelezo? Elvaras? Ajanlott? Szokasjog? Rendelet, torveny alapjan?