Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De minek?
ez azt mondja, hogy van aki abból, hogy nyáron a tökéről is a víz folyik a bőr alatt, vagy elázik a szakadó esőben még is örömmel száll le a motorjáról, mert ezeket észre sem veszi 😂 szerintem ez hülye. A motorozás elég nyűgös dolog azt a rohadt sok kellemetlenséget semmi nem tudja pótolni belőle amivel ez jár 😅 nagyon megmondó ember ez a tudor gyerek 😂
nem egyszerűbb azt mondani a rendőrségnek, hogy a csatornapartról ellopták míg ini szundított a fűben a horgászás helyett? Ott csak nincs térfigyelő(kezeit széttáró)
Kb. 1 hónap múlva lezárják az ügyet azt lehet árulgatni az alkatrészeket(kezeit széttáró)
A németek elviszik az asztrát?
Tényleg nagy lehet ott már a baj 😅
Én részegen amikor a horgásznyaralót amit béreltünk a ráckevein és találtam a pincébe egy műanyag egyszemélyes kajakot megcsináltam vele az eszkimó fordulót.(kezeit széttáró) De csak félig sikerült mert már fel nem jöttem. és mindez a horgászstég elengedése után 😅
minek azt rendelni? A lidl-be van 90 ezerért felfújható 😅
nekem nem is kell. Minden adatot küld 2021 május 20 óta mióta rendszerbe került nem is volt itt még senki órát leolvasni(kezeit széttáró)
(kezeit széttáró) Ezt most nem nagyon értem(kezeit széttáró)
Én ezt nem is értem(kezeit széttáró) Nekem egy oda vissza mérő órám van ami adatot szolgáltat az mvm-nek. Én is az ő oldalukról olvasom le az éves fogyasztásomat és termelésemet. persze a villanyóraszekrényben is ellenőrzöm ha nem felejtem el. Az inverter típusa meg a szerződésben benne van. Egyébként most szüntették meg a szerződésemet és csináltak egy újat mert valami kapcsolós ikon helyett ilyen konnektoros lesz a piktogram a számlán. de lehet, hogy fordítva és ez biztos nagyon fontos 🤣
nekem 18 kw az átlag
most májusban 2 és fél hétig egy szem nap sem sütött. Szerintem nem ritka a téli többhetes felhős idő sem(kezeit széttáró)
nálunk minden évben legalább 2 szer van hálózat fejlesztés, most is lesz 1 nap áramszünet mondjuk pont nem vagyunk megint. Ezek a nagy dobozok gombamód szaporodnak évek óta nincs is pillanatnyi áramkimaradás amiről ini mindig panaszkodik. Ahhoz képest, hogy csak a mi utcánkban több a napelem mint egész táborfalván itt jól működik mindenkinek a rendszer 😆
meg az, hogy neked nem tellett rá 😅
Nálunk a víznél jöttek ki ellenőrizni, hogy szokatlanul nagy a fogyasztás az előző évekhez mérten. Mondtam is, hogy ezen nincs mit csodálkozni mert 5 évig lakatlan volt az ingatlan mielőtt megvettem és a szűkítőt amit maguk rakattak bele valamikor a víz nem fizetése miatt azt én vetetem ki magukkal 40 ezer forintért 1 éve 🤣
Azt hittem ezzel vége van a felesleges vegzálásomnak de 3 héttel később hívott egy faszi akkor a saját családi házamat jött ellenőrizni, mondom nyáron engem nem könnyű elérni de a vízórához még csak be se kell menni az udvarba ellenőrizze(kezeit széttáró) Azt mondta a főnöke küldte ki, hogy fényképezze le mert az ő tudtukkal a vízóra aknán keresztül megy a csatorna vezetékem és ezt meg kell szüntetni. Mondom jól tudják, hisz maguk rakták a csatornaszemet a vízóra akna elé, hogy azon keresztül tudjam vezetni a csatornát mindössze annyit kértek, hogy az óra olvasható és cserélhető legyen.(kezeit széttáró) 2014 április 10-én a csatorna bekötési lap szerint jóvá is hagyták a csatorna szemet átadták egyúttal a vízórát is lecserélték(kezeit széttáró) Szóval nem csak önök engedélyezték, hanem önök is csinálták meg. És fogalmam sincs az eltelt 11 évben ami eddig jó volt az most mitől nem az mikor az út alatt a gerincvezetékek ugyan úgy egymás mellet mennek. Jó lenne ha nem csinálnának hülyét magukból. Nem azokon a dolgokon kellene agyalni ami működik és jó, hanem a szlalompályákat kellene már megszüntetni a városban amit bójákból raknak ki a csatornafedőkre és 8 hónapja ezeket kerülgetjük az egész városba mert nincs kapacitásuk megcsinálni. Amit meg már a népharag elsöpör a folyamatos bejelentgetéseikkel azt meg az önkormányzat csinálja meg amit önök meg nem fizetnek ki nekik.
Na mind1 nekem valamiért az az érzésem, hogy ez miatt még fognak csuklóztatni, mondtam adja meg a főnöke számát azt mondta azt nem lehet de fel fog majd hívni. Azóta eltelt 2 hét még egyenlőre vihar előtti csend(gondolkodós)
800 méter hosszú nálunk az utca a fele itt található házon már van napelem valószínűleg az itt lakók akkor nem táborfalváról költöztek ide 😅
A rendszer meg tökéletesen működik én minden évben kapok néhány ezret az mvm-től, hogy van áram a házamba 🤣 A napelem ami a háztetőmön van májusba került nekem 0 azaz nulla forintba. Az mvm még 6 évig fizetni fog nekem, hogy használhatom télen az áramukat 😂
idén tavasszal volt elég víz, amerre pecázok hónapokig folyatták a földekről a vizet a dvcs-be, volt olyan rész ami rét volt
most meg a kukorica kisül ugyanott ahonnét engedték a vizet...
szóval a paraszt az akkor is paraszt marad ha támogatnák, felszántja még a bicikli utat is
rakass már fel egy napelemet az állandó sóvárgás helyett 🤣
Az jó,hogy erre a célra 36 milliárdot fordítottak de arra, hogy a szántókon legyen víz csak 10 milliárdot a 10 ezer milliárd helyett.
A hülyegyerek játssza az eszét, semmi extra.
Nekem valamiért nem pedig rápróbáltam, igaz hamar visszarettentem mikor megláttam mi az. 😁
Nem is kell telepíteni, megy böngészőből is.
Tiszta mázli, hogy ilyen himi humi cuccokat nem telepítettem legalább nem kell megnéznem. 😁
Minden celeb, énekes, színész, focista, fiszem-faszom a hírek alapján a "démonjaival küzdött" de azok legyőzték őt, nagyon szerette a családját, pótolhatatlan veszteség.
Ja, meg megtalálta önmagát.
Egyébként nekem is.Szerintem ez kozmetika.