Azért mert magyar állampolgár nem jelenti azt hogy ne lehetne külföldi rendszámos autója,sőt,a szinte meg is követelik azoktól akik külföldön dolgoznak,hogy ottani legyen az autójuk,hogy oda fizessenek ha már ott dolgoznak és élnek.
Ha a külföldi címre veszi márpedig ha nem magyar állampolgár akkor gyanús a dolog (megkérdezném hozzáértőtől, direkt nem kormányablakos dolgozót írtam) és akkor mindenképp irodás a dolog mert kilukasztják a forgalmit, törzskönyvet és leadós a rendszám. Bár öcsémnek is német rendszámos autója van és csak magyar állampolgár.
súly alapján leadva kb 80 ezret ér
egy garnitúra fasza gumi kb 20 vonóhorog 5 gázcucc 20
lámpák újak sárvédők újak ezeket is el lehet adni de lehet 10 évet kellene várni rá
motorikus részek is ilyenek hogy lehet elviszik 3 nap alatt de lehet hogy 30 évig úszik
szóval kurvára nem éri meg bontogatni
amúgy szerb gyerek de állítólag van magyar lakcímkártyája, ha van magyar lakcím viheti de amúgy nem kínlódok külföldi eladással mert macera okmányirodába mászkálni
Nem úgy van, hogy véglegesen csak akkor tudod kivonatni, ha van bontásról vagy hulladékteleptől papír? És hogy ezért csinálnak külföldis adás-vételiket?
Nem kell fizetni a roncs leadásért, ki lehet árulni az alkatrészeket, vagy szétvágva leadhatja fémhulladéknak is, az is jobban fizet, mint amit ér a FAstra
Nem előtte,hanem eladás után.Az adásvételivel törzskönyvvel és rendszámmal vonatod ki a forgalomból.Így van meg a kiskapu az autó alkatrésznek vagy bontás céljából megtartására.
Előbb térdelj fel rá,de ne összezárt lábakkal,a sup orra felé nézve.Enyhe terpesz kezeket leteszed és térdelésből lassan fel enyhe terpeszbe,ha esel,akkor lökd magad a vízbe.
vitorlás szörfdeszkán már eveztem pár évtizede, az nagyon tuti cucc volt, legalább 3x gyorsabban megy mint a csónak
de szerintem az se maradna már fent mert akkoriban lehettem 100-110 és elég jó merülése volt
Nem tudom, de lécci kamerázza valaki, és töltsd fel ide is 🤣
Én kajakozni szoktam, de az ülve is instabil. Beszállásnál középre lépek, ülök, és egyik lábammal tartom a stéget, amikor ülök akkor meg az evezővel egyensúlyozva, kompenzálva helyezkedek el. Gondolom a sup is ilyen, csak nagyobbat lehet esni 😆
egy garnitúra fasza gumi kb 20 vonóhorog 5 gázcucc 20
lámpák újak sárvédők újak ezeket is el lehet adni de lehet 10 évet kellene várni rá
motorikus részek is ilyenek hogy lehet elviszik 3 nap alatt de lehet hogy 30 évig úszik
szóval kurvára nem éri meg bontogatni
amúgy szerb gyerek de állítólag van magyar lakcímkártyája, ha van magyar lakcím viheti de amúgy nem kínlódok külföldi eladással mert macera okmányirodába mászkálni
mintha a rendszámot le kellene adni előtte az rémlik
de szerintem az se maradna már fent mert akkoriban lehettem 100-110 és elég jó merülése volt
Én kajakozni szoktam, de az ülve is instabil. Beszállásnál középre lépek, ülök, és egyik lábammal tartom a stéget, amikor ülök akkor meg az evezővel egyensúlyozva, kompenzálva helyezkedek el. Gondolom a sup is ilyen, csak nagyobbat lehet esni 😆
http://www.mbmgumi.hu/
Elvileg raktaron van,visszaigazolva,de nem egy ideges gyorsasaggal dolgozik.