Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van
Senki sem vitatta, hogy gyorsan ment.
Akkor se megy neki, ha nem hajt ki elé...
Lehet, feléd ott gazdagréten nincs is traktor, de itt alföldön majd minden nap látok egy világtalant...
Eddig nagyon úgy fest. A hosszú egyenesben elengedte a gyeplőt és ha úgy ment, ahogy sejtik a traktoros hiába nézett körül, még sehol nem volt, amikor kidugta a Zetor orrát.
Ha 50el megy,akkor nem megy neki.Ezt a motoros kottázta el.
Szerpentinen Korzikán, busszal.
Kihajtott elébe egy traktor keresztbe B+, ha 50-el megy, akkor is vége...
Egy yamaha tracer volt,az ember 42éves.
Hát jah......ennyire szar egyik falusi traktorja sincs
https://totalcar.hu/hirek/2025...

Ej, de nagy balfasz, igy menni lakott teruleten belul...
Mindent is + Zsanettozás 🤣
jogsit........forgalmit.....
na de ilyen sose lesz mert jön a népharag 😆
Na persze,a sok szétrohadt friss műszakis autó miatt is sok vizsgaállomást bezártak.
Szerintem mindenki emlékszik még a 2t hisztire,hány évig ment a betiltás duma......
addig nincs baj amíg ki nem települ a kf az út szélére és el nem kezdi méregetni a kocsikat
mert ha utána bevonják a jogsit, és ugye benne van a rendszerben miért akkor már a legkorruptabb vizsgaállomás nem meri megkockáztatni a csalást
na utána mennek ezek a kocsik a bontóba mert az 500-1.5 millás kocsira senki sem fog rákölteni 1.5-2 millát azért hogy patika legyen a motor
Mint már írtam,semmi köze a regenerálás gyakoriságának a károsanyag kibocsájtáshoz.Attól hogy eszi az olajat,csak az olajhamu értéke növekszik,vagyis hamarabb eltömődik a dpf.
Ott valami fizikai sérülés is volt asszem, egy sáros, nyomvályús fennakadás vagy mi. Valami fotók is rémlenek, hogy szügyig volt a kerékjárat.
Egyébként a lényeg, hogy nem tudjuk még mennyire érzékeny a műszer illetve mi lesz a bukás határértéke, ha a gyári értéket kell tudnia minden euro4-5-6 autónak akkor gyakorlatilag elértéktelenítik a lakosság egy elég nagy részének a tulajdonát, tulképp még nem igazán tudatosult ez a népben a ismerőseim is eléggé félválról veszik persze lehet, hogy igazuk van.
Ma elsőkor indulás Ferihegy aztán 9ker-9ker-9ker-7ker-2ker-13ker és vissza Ferihegy
utána még egy kör indulás Ferihegy 8ker -10ker-10ker és vissza Ferihegy kilométerbe nem néztem de csináltam 60% volt az aksi és 130 km írt hogy annyit tudnék vele menni .
Amikor leveszem akkor 208 km-ről számol vissza
Nem, az az adblue volt, az a másik nagy gáz.
Euro4 már dpf-es, 3-ig volt még csak katalizátor.
Nem fog..........elég ha kis olajfilm lerakódik mert 250-300000-nél mér a legjobbak is valamennyire eszik és ugyan regenerál a nyomorult, de egyre többször amit még nem gondolunk még rossznak, de igazából már nem úgy mükszik ahogy elvárják így vagy turbó és motorgenerál (ami sosem sikerül igazán) vagy 50-60000-ként dpf csere ami nekem évente átlagnak 3 évente.
voltam párszor alatta de eszembe nem jutott megnézni
az a hajlékony fonott cső eléggé szúrós mert ott kell mellette feltölteni a váltót olajjal,aztán megszirkálta a kezem
többi részét nem néztem
Azért azt nézd meg, hogy a katalizátor benne van-e? 😄
Ez a Fordos visszahívás nem ugyan az a probléma amit Pipinek saját zsebből kellett állnia, mert szerintük az nem garanciális a Toyotán?