Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Innen jöttünk ide ma, holnap irány Korzika
Ez ugy bejott a kis gyufaskatulya kinezetevel.
Hat,északkoreaban tuti légvedelmi gepagyu elé kötik a nyámnyilákat.
Santa Teresa Gallura
Bármelyik,ez nem magyar sajátosság.
Attol fugg melyik orszag all szemben.
bántad
Hát ilyen nyámnyila pöcsök.
Aztán ezt meg is bántam, végig szopattak 😁 kicsi is voltál, kövér is, meg hülye is 🤣 ez a 3 külön-külön is elég ok... 🤣
Lombikból, ugye? Az nem mind1. Gondolom, nem hobbiból várt eddig
Amikor mi 87-ben megcsináltuk a 20 km-est, kis vörös seggdugasz tiszt egy pisztoly táskával jött velünk... aztán megkérdezte a végén, hogy ki akar vele visszafordulni? aztán hárman jelentkeztünk 😁 kicsit beégett, utána nem voltam a kedvence 🤣
( bevonulás előtt rendszeresen hosszútáv futottam, 15-20 kilométereket 😄)
Aztán a birka népnek mégse tetszett a demokrácia és visszahívta horn gyuszit... 😬
Nem is tudom, melyik politikus mondta, hogy minden népnek olyan kormánya van, amilyet megérdemel...
Melyik varos?
Én már évek óta a nevét sem értem annak, amivel a gyerek foglalkozik... 😁 7 számjegyű pénzért, ami nem 1-el kezdődik, de inkább le sem merem írni, mivel... 😁 de ő már kb. 8 éve nyomja.
Egy szombat este, Szardínia... nagy forgatag, rengeteg szép fiatal lány...
Milyenek?
A jó hír az hogy szembe is fognak ilyenek állni.
Nem,nem lenne jo.
Ahogy en olvastam,ha tenyleg haborura keszules a cel akkor koran kell elkezdeni.
Elaosorban korosztalyok es egy helyrol,iskolak,osztalyok komplett tantervben turazas nyaron felugyelettel,hogy ismerje a hazája tajegysegeit,szokja a tetmeszetet,akap tuztakas,fekves,satorallitas,kozosseg alakitas,ismerje a tarsait.Kozepsuliban lehet ismertetni ez mellett az elsosegelyt,fegyverek ismeretet,stb.
Ha berantjak akkor az osztaly tagokat egyszerre egy egysegbe,mar erosebb a kotelék,nem kell ott kezdeni az osszekovacsolast,es ok hogy rackell nevelni a parancsuralomra de nem szivatassal.
Na ezutan tenyleg elwg fel ev feladatorientalt kepzes.
Csak ehhez mar keso,elegge szeteso a tarsadalom,kene 20-30 ev ilyen neveles.
Szoval marad a szerzodeses,es a remeny hogy nem lesz gebasz.
Ne nezz videokat,nem tesz jot az agyi allapotodnak.
én lehetek a kivétel akkor 😅 Az ales pilóta keresztapám a kapcsolatai révén félkézzel elintézte volna, hogy ne kelljen vonulni fel is hívott fel is ajánlotta, hogy intézkedik. Mondom köszi nem kell. Mondta akkor intéz könnyű helyet egy tiszti nyaralóba. Mondtam köszönöm szeretném ha úgy alakulna ahogy az élet dob(kezeit széttáró) Nem akartam kivétel lenni.(kezeit széttáró)
ti is vén pöcsök vagytok 😆
majd mondom a nejemnek 40-esen szült 😅
azért ehhez kellett egy idióta kormány is aki miatt ilyen ingatlan árak lettek, mert ami itt megy az nem természetes
épp ma néztem egy kis videót mondta ember hogy az átlag pesti lakások idén ugrottak már 10 millát felfelé aztán még csak év közepe van
nem ennyire fekete vagy fehér ez a hitelesdi(kezeit széttáró) Emlékszem mikor pocsecs mondta, hogy a fia lakásra gyűjt. Mondtam neki ne sokat teketóriázzon tegyen bele valamennyit aztán rántson fel azonnal hitelt és sebtébe vegye meg az ingatlant majd rá ér törlesztgetni. Mondtam neki akár mennyi milliót is tesz félre a kölök évente nem fogja tudni tartani az ingatlanok árainak az emelkedését kidobott pénz lesz a megtakarítása. Aztán le lettem hurrogva amikor ezt mondtam mert, hogy majd ők ezt tudják. 15 milláért tudott volna venni ingatlant kb. 1-2%-os lakásvásárlási hitelre. De inkább a párnacihába gyűjtötte a pénzt(kezeit széttáró) Aztán fél év múlva ugyanaz a lakás 25 milla lett, a következő évben meg 35. 2 év múlva meg 50.(kezeit széttáró) Ahelyett, hogy most törlesztgetne még 5-6 évig 1%-on 15 millerig pár százezres banki költség mellett, úgy, hogy közben az ingatlanja értéke megháromszorozódott.(kezeit széttáró) Szóval a hitel ha ésszel van használva nem ördögtől való(kezeit széttáró)
a sunnyogás egy alap program, az energia nincs ingyen, aki épeszű az a legkevesebb energiafelhasználással szeretne létezni
szóval ha van rá mód bármi fárasztót elkerülni azt el fogja kerülni minden élő szervezet ha nincs belőle több haszon mint amit belefektet
szóval ha egy kamu hasmenéssel meg lehet úszni egy napos teljes felszereléses menetgyakorlatot akkor azt megcsinálja az ember