Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy beesik az még aznap is ha ugy használod.....hátsóféknél a sajátosságai miatt esélyes, elsőnél kizárt.
Én ezt nem értem, 45 éve vezetek, még nem melegedett el fékem soha...
Bakker, 10 éve vettem a motort, a hátsó fékhez még nem nyúltam 😁 mondjuk nem is használtam, a boxernek akkora a motorféke, hogy nem kell soha.
Hátsó fék jo kanyarstabilizálásban és gyors leszel.Hátránya hogy dolomitokban hamar elfogy.
Nekem sokszor beesik hegy lefele barommód közlekedés. Lehül, jo lesz ugyanugy. Ne fékezz hátsóval annyit
ilyenek miatt is kell majd a villany verdát választani.........
vagy beszerelni a gázt a benzines kocsikba
egy kis üzemanyag téma 🤨
http://youtu.be/VOk90IPlHgM
hát én úgy fogalmaznám mindenek meg van az előnye hátránya ,de élet nem fenékig tejfel 😆
a legújabb fékolaj esetén is beesik a fék ha felforr
lassú tempó sok fékezés máris megvan a bajság
le kell hugyozni majd kevés vízzel leöblíteni és helyrejön
Egyszer tulmelegedett,beesett koppig,akkor lehutottem,azota jo volt,de mar nincs benne,csak csodalkoztam hogy 1,5 ev utan beesik.
A szinebol nem konnyu, keves kivetellel nem lehet ennyibol. De ha barmi esely van ra, hogy szar, csere.
Nem mondtam hogy nem gyorsabb 🤷‍♂️😁
Ketszer gyorsabb is mint mindenki. 😆
Ha fejreállítod az üveget és a helyén marad akkor ideje volt cserélni. 😁 Amúgy meg senki nem használ hátsó féket csak Szotyi 🤷‍♂️😁
No,hatso fekfolyadek,tavaly volt cserelve.
Nem olyan fekete,de egyzer msr beesett a pedal,cseres vagy nem?
Maradhatott volna meg?
8 éve hagytam abba 25 év után, a pénz hiányzik, de az azzal járó kínlódás nem. 🙄
C15 vállalati volt anno ,amikor rámutattak hogy ezt fogom hajtani meg borzongtam 😂
de idővel meg szoktam talán 3év múlva szépnek is láttam
annyira csúnya volt hogy még karambolozni se akart velem senki 😂 😂 mindig előbb rántották félre a kormányt 🤣
b30 a szomszédnak van 20 centi szigeteléssel szinte hibátlan
a kész rendszereken nem könnyű változtatni
haverék egy kádár kockát szedtek rendben full tudományosan de egy kijavíthatatlan hőhídba ők is beszaladtak
nekem is van egy rész a háznál amit nem lehet jól leszigetelni, a garázst is kellene fűteni meg a tárolókat ahhoz hogy elmúljon a hőhíd ennyit meg nem ér meg
szóval ha túl nagyot fordul a világ akkor el kell bontani és újat építeni
C15 1.4 benzinesem nekem is volt a vallalkozasomban anno.
Szervo sem volt, viszont jol le volt attetelezve, kegytlenulsokat kellett vele dolgozni kanyarban,a szlalompalya biztosan nem sikerult volna vele.
😂
miénk dízel volt 1.9 az biztos
de nem volt tapasztalatom vele ,mert közbe jött a emlitett világ betegség
viszont hajtottam C15-t az 1.8 dízel volt ......................azon kívül hogy ronda volt és csajozni nem lehetett vele, úgy igazából elment gond nélkül
És ez egy olyan nyüansznyi pont amin amugy se változtat az ember, de ezzel együtt 20 év alatt nagyot fordult a világ. Aki lemarad az kimarad, debha nem zavarja és amugy se akar tudni róla akkor jóvanazugy
ez meg 1.6 szívó benzin mindenki azt hitte örökké tart
de a franciáknál az örökké az 140 ezer 😅
berlingo 1.9 szívódízel bolt 2004 évjárat ha jól emlékszem
se az biztos hogy egyszerű volt mint a fa ék
pont ilyen csak szebb 😂
a berlingo eladással jól jártál, ismerősnek most műtik a gépet 1.5 milla az alja ettől csak több lehet, idén rátolt már vagy 300 ezret de inkább többet
futár cég mellett meg valami öregasszony kielégítő vállalkozást kellett volna csinálni az covid idején nagyon ment volna 😂
egy körlettársam csinálta régen, jól is ment neki a "vállalkozás"
erre van a szigetelés.....
amúgy ez nem az igény miatti változás hanem egyre drágább a fűtés aztán inkább a tüzelőn spórol a nép mint a tapogatós telefonokon