Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha beletolnak a gazdaságba egy csomó pénzt akkor drágul minden, ha ész nélkül akkor meg nagyon drágul minden
a lakással kapcsolatos ingyen pénzek nagyon eltorzították a piacot, csak azért nem esett még össze mert mindig kitalálnak valami extra bónusz pénzt
mostanában a 70 éves nyuggerek is milliós tételben költenek a házukra, már az ő zsebükből is húzgálják ki a pénzeket
Na cégem bezárt 😔 elmentem droidnak 😁
ami a lényeg és itt talán pró-kontra borzolhatja a kedélyeket 😂 😂 😂 😂
innentől én is a bébi fókák és grétea kisasszony oldalán vagyok 😂 😂 😂
egy új elektromos Ford teherautót hajtok 😐️ nagyon zizeg az áram 😂
amugy tetszik pont beillik a lustaságomba 😁 200 km hatótáv ,de nincs az annyi szerintem főleg télen + hátfalas 😃 rgo agyonhajtani nem tudnak 😆 egy pedállal kevesebb ............... elég az a kettő is ,van egy kis gomb amit tekergetek , azt jól van . Egy szó mint száz éljenek a bébi fókák 😁 😂
azt baszki ha nem a harcmezőn hal meg akkor otthon ha nem teljesít 😂
Mi motiválja őket egy idegen országba?
nem a helyivel van tele az óváros hanem a hüje turistával 😅
Mutatnal valamit a hullahegyekről es a fele megadta magat csapatrol,ez kb 3-4000 hadifoglyot jelent.🤣
Ketto darab jarta meg a teljes nyugati sajtót. 🤣
Ott van motiváció... 🤔
Zadar 70 ezres város, ez meg 5...
És miért,mert saját terepen voltak.
Ja, hasonló alkatúak, mint a vietnámiak - azok meg jól szétszopatták a jóllakott, jól képzett usákokat. 😄
Engem besoroztak,alkalmas is voltam,különben nem lehettem volna tűzoltó.Ja,hát a kiképzéshez nem is kell több.Csak hogy ők most nem kiképzésen vannak.Egyébként ha tippelnem kéne,feke már eleve megadta magát,miután meglátták hogy milyen élet a burkon kívül.
de hát ez minden szakmában így van. Az iskolában megtanítják az alapokat a szakmát megtanulod az életben. Mondjuk katonának harci éles helyzetben viszonylag kevés esélye van javítani 😅 Ezért sincs már tapasztalt katona az ukriknál mert aki nem alolról szagolja az ibolyát az ott horgászik mellettem merenyén. 😂
Jó,de akkor most ki hazudik?Mert itt más van leírva?
mert mégy ki ukriba golylófogónak? Ilyen short videókat küldhetnél amíg élsz 😅
az a baj, hogy alkalmatlan voltál katonának ezért nem soroztak be. Egy kiképzéshez nem kell látni semmit hanem megtanulni lőni, futni harcászati eszközrendszert kezelni.
De te a balaton mellől,jobban tudod a tutit.
Es besértődsz a a hegynyi arcodat emlitem.
Vicc vagy......mindent IS.
melyik az európai hadsereg? Az ukránok? Maradt még valaki hadrafogható? Vagy meghaltak és vagy elmenekültek?16-18 között meg 60-75 közötti gyerek-aggastyán az európai hadsereg? 150 cm magas koreai? Az mitől is baj? Mér jobb lenni 180 centisnek egy háborúban? Hol jön ki az előnye? De hát az inkább hátrány
minden drágult a kereslet miatt? Tényleg bazmeg ilyen a piac(kezeit széttáró) -amit keresnek az drága ami meg nem kőll az ócsó.
Venni semmiképen nem kötelező opció(kezeit széttáró)
Aha igen,jurij mondta.Na pont erről beszélek.Ki az a jurij?Ja ja,tudom,oda van írva.Hagyjuk.
oké. Tehát csak magyarországon nőttek az ingatlan árak a többi ország fővárosában még mindig tudok 6 milláért venni egy lakást 12 ért meg egy átlag családi házat kerttel, garázzsal, kutyával(meghajlós)
Te hajlitod a teret.Nem az én vélemem van a tieddel szemben,hanem jurij bondar-nak.Meg két tisztnek.Ukránok.

https://privatbankar.hu/cikkek...

Ezert nem érdemes veled barmiről interakciot folytatni,te egyszerűen figyelmen kivül hagysz barmilyen bizonyitékot,csak a te velemenyed szamit,egyszerűen le akarod győzni a masikat,most epp qzt akarod beadni hogy az aki atlag 40-45 evesen tulsullyal 3 hét-egyhonap alatt ismeri meg az AK-jat,utana ket honapig egy löveszarokban dekkol ellatas nelkul az jobban lő,fut mint az aki 17 eves kora óta edz,fut,lő olyan szinten hogy meg az ukran tisztek is megjegyzik.
Az előbbi a frontszolgalatos bevonuló ukran katona.Igen,hat szerinted az atlag ukran mert dekkolt egy facsoportban a seggen az a tuti.
Rendben,mondom ha azt irom le hogy győztél le tudsz allni?
Egyszeruen nem érsz meg több betűt,mar ez is túl sok volt amit rad aldoztam.Egy igazi pszihiátriai tanulmany vagy.
Ja,egyébként ha már elhangzott hogy hogyan képeztek tűzoltónak......remek hasonlat.Attól hogy elmondják hogy kell tüzetoltani,és részt veszek egy csomó gyakorlaton,még nem leszek jó tűzoltó,sőt,valójában semmilyen sem,csak papíron.A tapasztalat ami számít,nagyjából szarra se megyék azzal amit a padba tanítanak,az igazi tűz tanít meg,ott akkor látom hogy mire képes.A jó katona sem az iskola padba meg a lőtéren lesz jó katona,hanem a háborúba megtanultaktól.Talán emlékszel,nem túl régi sztori,mikor a rendőrökre támadt egy barom,ez egyiket megsebesítette a másik meg kilőt rá egy tárat és nagyjából egy találta el,akkor hangzott el hogy hiába vannak megtanítva a lövészetre,a stressz lövészetre nem tudják megtanítani,azt neki kell saját magának stressz helyzetbe.
Jelen esetben van a te véleményed és van az enyém,ami tény hogy egyik vélemény sem látottak alapján jött létre,így bármelyik nézet megfelelhet a valóságnak.Aztán hogy te meggyőzzél hogy nincs igazam,persze hogy nem fogsz,mert nincs semmi amivel alá lehet támasztani,csak ha a saját szememmel látom,mert sajnos már ott tartunk hogy egy videó sem lehet egyértelmű bizonyíték.
Első körben ird le nagyon hosszan,minimum ahogy pipi ir hogy téged hogyan képeztek tűzoltonak.Minimum 10-12 ezer karakterben.
Addig elvagy magadban.
Tényleg felesleges veled barmilyen interakcio.Téged az éltet hogy vitatkozz,mindig,mindenben.Hogyvhulxeseg amit allitasz az nem szamit.Körömszakadtaig allitod,bemasoltam ukran forrast,cikkben,feleslegesen.
Tehat egyszerusitek......radhagyom.Mert tényleg felesleges veled ervek,cikkek,bizonyitekok,sajat tapasztalatok,áhh,te jobbsn tudod mit akar,tud,tapasztal az orszag masik felén egy ember mint ő maga.Mindenben IS.
De hogyan készítik fel őket és kik?Akik szintén semmit nem láttak?Tehát az oroszok képezték ki őket,mit is írtak,azt hiszem 3hét volt az az orosz kiképzés.Figyelj,én azt hiszem tisztelettel beszélek és nem sértegettelek......