Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha komolyabban gondolod ancel x6,vagy ancel fx6100.Alirol 75 vagy 100 e.
Ha csak hobbi akkor a blueII ami nekem van.
És én hol írtam olyat hogy te írtál olyat?
Hol írtam ilyet?
én nemrég rájöttem a dolgok miértjére
az előzmény annyi hogy sógor is 50+ sógornő 40+ a gyerekek meg 2 és 6 éves, csak 20 évvel vannak elmaradva tőlünk
volt az ovis ballagás a nagyobbnak és meg voltunk hívva aminek kurvára örültem de ez nem annyira lényeges
mivel baszottul nem érdekelt a ballagás dolog, meg ugye csak működik még a puska szóval a vadász ösztön megvan nézegettem az anyukákat akik ugye az ovis ballagásra hozták a gyerekeiket
mondanom se kell alig volt olyan amiért elsétáltam volna akár 3 métert is csúnya öregasszony volt a többsége, komolyan mondom 35 alatt alig volt anyuka de egy csomó 40+ is volt a férjek meg mind ilyen vén őszülő pöcsök mint én
és ekkor jött a felismerés:
régen amikor én voltam gyerek az anyukák többsége huszonévesen hordta oviba a gyerekeket
a nagymamák voltak inkább ilyen 40-50 körüliek amikor megszületett az első unoka
most meg az anyukák nagymama korúak
és ugye a nagymamák milyenek? amit akar a kisunoka az van, ha sütit akar enni akkor azt eszik a főzelék helyett, ha mesét akar hallgatni akkor mesét hallgat, stbstb
az anyukák meg szigorítottak ahol tudtak, engem is anyám vert mindig ha volt némi rendszerhiba a viselkedésemben
szóval a mostani anyukák vének és nagymamaként viselkednek a gyerekeikkel, minél öregebbek annál jobban nagymamák leszenek nem anyukák
Azé kösz, de ha van valakinek ötlete szivesen fogadom. Régen volt elm de azt elajándékoztam rég, miota nincs szükség rá. Aztán most kezdem megint az autóhebrákolást, pedig örültem hogy egyszer tuljutottam rajta😀
Elvileg azt hiszem van telefonra letölthető alkalmazás amivel törölni is lehet,de azt lehet hogy meg kell venni 1-2 ezer forintért,pontosan nem tudom,én csak a vag dpf-et használom,de az csak a részecskeszűrőt figyeli.
Ez igy van. Mondom is a korosztályomnak ha ezen nyavajog, ti basztátok el. És nagyjából tudható az is hogy hol, mely részeken.
Ez tény,viszont én úgy gondolom a gyerek elsőként azt viszi tovább amit otthon lát,ha én hosszú hajat növesztek neki, hajpántot és rózsaszín pólót adok rá,akkor neki az lesz a normális.A szülők hibája hogy ezek ilyen nyámnyila buzik.
nekem van valahol egy ilyen hamis vagcom, de fogalmam nincs hogy működik, az audinál olvasta a hibákat de azóta se használtam
https://profidiag.hu/termek/sk...
ha tud annyit mint az opeles opcom akkor ez is sokat tudhat, épp egyik nap néztünk egy dízel opel befecskendezés korrekciót hogy elég sokat változik ha mozgatja a kábelt
Lehet, én is igy gondolom. Jelenleg nincs hiba. Viszont tul sok ötletem sincs itt a környéken, pénzt meg nem akarok szórni arrra hogy mind mond valamit de nem old meg semmit. Gondoltam ha van elfogadható áron akkor legalább látom a hibakodot aztán akkor úgy indulok neki. Valami biztos bedobta de semmivel nincs összefüggésben, semmi nem változott.
Az pedig ír hibakódot,azt kéne megtudni.Szerintem nem az a megoldás hogy törölgetve lesz a hibakód,el kell menni egy másik szakihoz.Az a baj hogy sok szerelő még értelmezni sem tudja az adott hibakód mire utal.
Kollégák fele a katonaságtól jött át, mert elegük volt a hülyékből. Pedig többségük szerette, de annyira nem hogy szarul keressen két turnus afganisztán után, és még a pöcsfejek is csicskáztassák.
Ez szerintem ősszetettebb kérdés mint hogy csak egy nézőpontból nézzük. Te is kiragadtál egyet de szerintem nem erre gondolok. És igazából a nevelés sem a legjobb szó, legalábbis nem abban az értelemben hogy valaki megneveljen valakit.
De nem is azért vagyok itt hogy megneveljenek,arról nem beszélve hogy nem voltam katona mégis anno gond nélkül ment a beilleszkedés a tűzoltóságnál,hozzáteszem azért elég nagy a különbség a két szervezet között.Parancsuralmi rendszer van,de ebből mégsem tapasztalunk semmit napiszinten.
Állitólag lambda szonda szokta hozni ezeknél de az állitólag jó. Azt sem tudom milyen műszerrel olvasták, de legtöbbnek bosch van errefelé
Nem tom mert egy szerelő ismerőshöz küldtem kérdeztem azt mondta szoftver hiba frissiteni kell. Nem tudok többet, nem láttam.
Valami oka volt hogy bedobta.Hibakód mi volt?
Mégis tüzoltó vagy parancsuralmi rendszerben😀
Sokak szerint nem hülyegondolkodás csak az öntudatos énjobbantudom és az én gyerekemnek ne dirigáljon más mert sokkal külőnb szülők vélik hogy majd ők életre nevelik. Aztán többnyire mégse sikerül.
Ez egy hülye gondolkodás.Miért mindenki a katonaságtól várja,várná hogy ezek a mai fiatalok ne ilyenek legyenek?Nem a katonaság dolga a nevelés,hanem a szülőké,lenne.Szóval az én gyerekemet nem kell hogy a katonaság nevelje,megteszem én.Tudatosan nevelem,nincs 4 éves a fiam,de éles határvonalak vannak fiús és lányos dolgok között,nincs összemosódás,nincs hosszú haj,nincs rózsaszín póló,minden el van magyarázva.
Na sokkal életszerűbb kérdés. Milyen jobbféle de megfizethető obd hiba kiolvasó meg törlő kacat van ami otthonra jo. Elsősorban vw csoport azon belül seat. Gyerek 19 éves seatja dobott most sárga tengeralattjárót, kitörölték de aszonták szoftver hiba lehet mer mást nem látnak és majd vissza fog jönni.
Szerintem TE se szopd be, hogy az ini ugy el, ahogyan leirja.
Hát ja😀 én sima honvédként szereltem, még a laktanya pk is megütközött rajta mert a pk sofőrök minimum tizedesként szereltek de nagyon sok szaksziként. Hát én ott is renitens voltam, de mint mondottam ha látod a végét könnyen lehet ugrálni csak nagy zűrt nem kell csinálni. Pénzt is tudtunk néha csinálni, és a váposokon kivül senki nem basztatott.
Ini másként gondolkodó, de nagyon kevesen vannak egyetértésben vele az élet kérdéseiről😀
Ez netto hülyeség. Valamelyest ott is lehetett tanulni azbélet dolgairól, nem volt jo se rossz se. Én 12 hónapra mentem és már nem voltak nagy kibaszások se. Sőt. Ott is volt aki nyöszörgött de azok többnyire titkán jártak haza meg őrséget nyomtak, abba tényleg sok jó nincs. Illetve ettől több időt se tartottam volna jonak akkor se most se.
Egyébként rengeteg katonaságot megjárt emberrel beszélgettem az évek során, de ilyen viszolygással meg undorral egy se beszélt róla. Valami nagy szivatásnak lehettél részese ami ekkora maradandó frusztrációt okozott.
Az meg hogy voltak hatalmaskodók azokon csak jót mosolyogtam. Egyszer egy öreg tzászlósnak szóltam be vmit amire vergődött egy sort meg aszonta amig rajta mulik nem megyek haza eltávra. Mondtam neki felőlem, nekem még van itt két hónapom maga meg évek multán is itt fog szopni a sok hülye katonával meg a rendszerrel. Aztán ez nem jött be mert pár évre rä megszünt a katonaság. Szóval ez csak alkalmazkodás kérdése. Nyilván ha másfél évig alázzák az embert mert valahogy eléri és nem tud tenni ellene akkor biztos igy gondolkodik. Az meg hogy elvettek valamennyi időt az életből az se feltétlen igaz, mert most is az van csak másképp vesződik el. Mindenből a legtöbbet kell kihozni, mert az életben csomó dolog van amin nem tudunk változtatni és azt is meg kell oldani valahogy. A mostani fiucskákra már aki még az maradt ebben a buzipárti világban ráférne pár hónap.
nekem van egy havi fix költésem, víz villany stbstb, még a kutyatáp is benne van autó műszakik meg minden ami tervezhető
kaja meg egyéb dolgok is nagyjából ugyanannyi havi szinten ez is tervezhető
a megtakarításban nem hiszek, annyi kell csak hogy ha pl kinyiffan a mosógép vagy a hűtő akkor másnap tudjak venni egyet
na szóval ha megvan a havi költeni való én utána egy percet se vagyok hajlandó dolgozni, szüretkor van egy kis plusz meló meg pénz abból lehet fedezni a pecakocsit, garázst vagy bármi mást
azért nem gyűjtögetem a zsetont hogy kamatozzon 10% és az éves infláció meg 25% közben meg csak jól elfáradnék
pl lakatos melóval simán lehetne akasztani lazán napi 50 ezret nettóban, van egy nyugger ismerős az baszakszik ilyenekkel, garázs építés vasból, kapuk-kerítések építése/átalakítása meg hasonló dolgok, bevállal egy kerítést 3 napig tart aztán nyög utána 2 hétig meg injekció kúrákra jár mert minden része fáj
hát akkor inkább járok f astrával meg nyaralok a csatorna parton és eszem a helyi 700 forintos lángost