Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az volt viszont al akarták érni, hogy csicskanép legyen, nem sikerült teljesen mert ugye 89'-ben a többség elzavarta a komcsikat igaz, hogy rosszul sikerült a váltás és megszívtuk, de a lényeg, hogy azt ami előtte volt mégsem akartuk.
A legtöbb mai gyereknek a szüleinek kéne hagyni hogy ezt megtanulja,irányt mutatni nekik,hagyni érvényesülni.
Igaz, de ott erre ráerősítettek és ettől vált el a szar a májtól.
Így van.
Én is így látom, amelyik gyerek a helyi iskolába jár semmoire sem jut legfeljebb helyben ha a szülei valakik a faluban, de akit hajlandók távolabbi jobb iskolába járatni azok lesznek a valakik akiknél van esély a jobb életre nem beszélve, hogy sokkal jobban neveltek, udvariasabbak és tisztelettudóbbak mint a fentebbiek. Épp tegnap lepődtem meg a legkisebb lányomon ahogy mondta milyen melót csinál most az egyetem mellett több fizetésért mint amennyiért én szopok, anno gimiben járt valami szakkörbe, egyetemen is folytatta, de én csak az osztályzatokkal és a továbbjutásokról kérdeztem a hobbikról nem, amúgy gazdinfóra járt és infós emelt érettségit csinált, de a progit is felvette mellé, na most kiderült, hogy már 6 éve hobbiból az AI-vel foglalkozik és 15 éves kora óta dolgozott a gimi mellett diákmunkában egy cégnek ahol már használnia kellett AI-vel működő admin vagy milyen progit project managernek tanulva (mondta, de nem értettem csak komoly arccal bólogattam) és bár még ha minden vizsgája sikerül akkor is másfél év van az államvizsgáig, ilyen cv-vel jelentkezett az egyik legnagyobb hazai céghez erre a cég Hr-e ami AI kiválasztással működik felvette 2 hónapja és már több pojektbe akarják bevonni és külsős cég is jelentkezett, hogy 7 számjegyű összegért szívesen fogadnák és mindez indult egy gimis szakkörből. 🙂
Aki aljasságot, lopás, sunnyogást tanul OTT meg, annak eleve arra volt igénye.
Megtanulná megoldani a saját problémáit... a legtöbb mai gyereknek már ez elég lenne.
Úgy ahogy írod,elpocsékolt idő és rengeteg pénz az államkasszából.
És mit tanulna meg?Egy csomó öngyilkosság lenne,ugyan már,azt hiszed hogy egy ilyen hajpántos hülyegyerek aki otthon azt hallja élj nőként ha akarsz,majd ez a 3hónap megváltoztatja?Ahhoz el kéne küldeni egy háborúba hogy kicsit átértékelődjenek a dolgok
Ma már nehéz olcsón jóhoz jutni, ha hasonló a baja mint az akkori swifteknek akkor lambda szonda lehet amit egy távtartóval meg lehet oldani.
Szerinted ez nem része?Egy lányt már felneveltem és sikerült.Hogy mi lesz az erősebb,megint csak nevelés és odafigyelés kérdése.
Semmiféle külön szivatásban nem volt részem sőt, a kopaszkorom fél évi munkásszázadában sittesek töltött időn kívül 1 év zászlóaljparancsnokságon voltam beszerző autón sofőr igen jó körülmények között a többi sokezer katonához képest, de érdekes módon valamiért nem ismertem senkit aki nem akarta megúszni vagy ha az nem sikerült akkor valamiféle módon lazább helyre kerülni és de, nagyon sok volt az a másfél év elrabolt idő a semmiért a semmit érő és semmirevaló időrablásra, ott semmi mást nem lehetett tanulni az aljasságon, sunnyogáson és lopáson kívül na meg amiért egyáltalán létezett az akkori sorkatonaság, hogy betörje és kérdőjel nélküli tekintélytiszteletre kényszerítse a fiatalokat. 89' után nyilván ez változhatott, de értelme annak a rendszernek sem volt.
Akkor miért kérdezel ilyet tőlem?
Egyébként igen, jó lenne, mondjuk 3 hónap. Bentlakásos, min. 100 km-re anyucitól... és persze mobilka kitiltva.
Ahogy lesz egy kis öntudata (4-5 év múlva) baxhatod a nevelésed, a kortárs minta lesz erősebb... ezért arra figyelj, hova kerül. Milyen suli, milyen közösség
Szerintem a kábel is járt hozzá.
Az ancel egy sajat kinai progi,nem egy jogtiszta nyugati cucc dijakkal,es nem ezek tört verzioja.De siman jo volt.
Jó, de ahhoz még kell vmi amit rädugok az autóra.
Azt passz.
Nekem a torleshez eleg a blue2 meg a torqe.
Hát.....ilyen összegekért amit a zoli ír,egyik ismerős 60ér vett tört vag com-ot lenovo thinkpad-el együtt,de nwm gondolnám hogy ennyit akarsz költeni rá,mondom,én valami telefonos applikációt néznék.
Ancelnek találtam tablet nélküli telefonos verziot is. Asszem bd 500
az elm szerintem a kocsik 2/3 részét nem olvassa
ami túl régi azért nem mert régi az újakat meg azért mert új
pl havernak a corollát olvassa nekünk a corolla versot nem pedig alig van köztük pár év(2004/2005 ha jól emlékszek)
opelnál az astrát olvasta a corsát nem
😄 azt pláne nem.
Ja,amibol megelsz az 500e-1 milla korul indul. 😆
Ha egy android free progi es egy adapter a cel akkor addig kell turni mig jo progit nem talalsz,az elm cucc naggyabol mindegy,az a legolcsobb,az ancel mar ad tabletet es jo programot is.
Nekem a tablet kotlott meg,az egy x6 volt,az fx 6000 mar masik tablettel jon 75e ert.Az nem rossz.
Nem gondolom annyira komolyan😀
Nem ebből akarok élni. Csak az olcsók nem mindent olvasnak, néha még a drágák se.