én egy 1.9-es bx-el tanultam vezetni, nagyon siralmas volt utána a zsiguli de a 90-es évek elején a jobb nyugati gépek megfizetetlenek voltak még a franciák is
nagyon imádtam szt a bx-et. beindítottad emelte a seggét majd az orrát és ment ha kátyú volt vagy bármi alig moccant a gép kanyarban nem csúszkált a kalaptartón a sok kacat mert mindig szintezte magát
Ja, a Motorosok nem nekem való, vagyis a szervezett út sem. Aki szeret valami csoportosuláshoz tartozni, annak lehet, én az életemben soha, senkivel, talán az úttörők voltak az utolsók. Az is kényszerből. Volt időszak az airsoftban, volt a röplabdában, de amúgy semminek nem voltam a tagja szándékosan.
...elmentem volna ma egyet motorozni, de olyan felhő jön délnyugat felől, hogy inkább mégsem.
Tegnap voltam egy idős suttyónál, egy körfűrészt kellett emelni, ott volt kb. 25-30 bakelit, azt mondta a hülye, hogy 800 ezret ér, mondom miféle lemezek, hát, Záray-Vámosi, Máté Péter, meg a harmadik amit megnéztem, az egy Bach-valami volt. Amikor mondtam neki, hogy ezért 800 forintot sem adnék, az ember kiakadt, hogy úgy is megjön erre majd a vevő. Jó, addig nem fogsz élni...
:-D
Én amúgy ezt annyira nem is tartom lopásnak, amíg az ötletet felhasználják. Az ötletgazda, feltalálónak ez nem jó, ezen nem is vitatkozom, de amikor ezzel visszaéltek nyugati cégek meg ügyvédi irodák, és sok esetben átfordult zsigerelésbe, akkor azt gondolom, hogy nem helyes ez.
Pláne - és ez nem közvetlenül a találmányhoz kapcsolódik - amikor a nyugati cégek beleépítenek olyan költségeket amit velem fizettetnek meg, aminek semmi köze a termékhez, akkor azt mondom, hogy akkor a kínai. Vagy legalábbis a másik gyártó.
Miért próbálkoztak volna a lehúzásával?Leírták hogy még így is kiemelkedő a saját mezőnyében.Itt inkább a tisztánlátás volt a cél,hogy a régi és az új pálya között van bő egy méter különbség,és az sok ha egy ilyen tesztről van szó.
Most olvasom, hogy engels 130 éve halt meg, de kár érte, olyan bó lett volna ha marx-al együtt végig látták volna a tevékenységük felhasználóinak sikerét sőt azokban a rendszerekben kellett volna élniük átlagemberként. 😆
Igazából nincs miért mert nem annyira lopás ez már hanem a know how-hoz szükséges tudósok, mérnökök megvásárlásával történő alkalmazás, itt az odament szakemberek "árulása" a fontosabb bár az usa is erre épül 100 éve kína csak ebben utánozta, de annyira jól, hogy az oktatásukat annyira fejlesztették, hogy már saját elméleti gárdájuk van óriási tömegben és már csak a nagy verseny miatt is egyre jobbak míg a nyugat bealudt és csak elvonta a pénzt az oktatástól, már rég nem fizikai dolgozó tömegeket kéne nevelni hanem a dipósokat persze nem a köldökszöszpiszkálókat akik nálunk divat hanem kutatókat, mérnököket minden szakon.
Nekem volt több hydropneumatikus a 90'-es évek eleje óta és sosem volt bajom, a gond azoknál is azzal kezdődött mikor szgépvezéreltek lettek az XM-el kezdve és akkor kezdődött el a lebutításuk is amivel pont a hihetetlen kényelmet vették el a kocsitól, egyre keményebbre hangolták ahogy újították a rendszereket mondván a népnek ez kell és nem az utat kisimító lágy rugózás, nekem az utolsó egy 2002-es C5 volt ilyen a mostani előtt ami hydraktív2-es volt, de már sokkal keményebb volt mint akár egy 80-as évekbeli BX viszont még mindig olyat tudott amit a többi nem, kanyarban a belső íven lévő oldalt leengedte így nem dőlt kifelé az utassal együtt, fékezésnél a hátulját együtt süllyesztette az elejével amitől nem bólintott az eleje így a hátsó fékhatás sokkal erősebb maradt, pályán ahogy egyre gyorsult az autó lejjebb engedte és keményítette a rugózást a biztonság miatt meg még egy csomó más, a 3-asok amik 2007-től lettek már teljesen úgy rugóztak mint egy spirálrugós hagyományos autó bár a plusszok megmaradtak, de már nekem nem volt az igazi azért vettem légrugós citromot bár közel sem olyan jó mint a hydrosok.
A cikkben ugyan a citroen lehúzásával próbálkoztak, de nem nagyon sikerült bár elég objektív az írás, de szerintem a lényeg, hogy korabeli járművekkel kell összevetni és az akkori pályákon, itt a lenézés alapja, hogy mostani pályákon mai autók tudásával vetik össze ahol közepes eredménnyel zárt viszont nem egyszerű autók az ellenfelek hanem drága és sportautók, a villanyok viszont jól szerepeltek. A cikk azt is magyarázza, hogy a sportosabb autók miért teljesítenek rosszul, de ez nem hiba hanem simán másra vannak, de a mi szempontunkból az a releváns amit a mi használati szokásainkra terveznek és ott a hydropneumatikus még mindig nyerő csak ahogy Ini írja túl drága lett bár nem tudom mihez képest, de ha drága akkor drága. : https://www.autonavigator.hu/c...
Tévedésben vagy,ismét.Bose elektromágneses felfüggesztést egy gyártó sem használ,csak hozzá hasonlót,azt viszont a Merci az audi már használja.Szóval a kínai ezt is csak lopja,mint minden mást.
nagyon imádtam szt a bx-et. beindítottad emelte a seggét majd az orrát és ment ha kátyú volt vagy bármi alig moccant a gép kanyarban nem csúszkált a kalaptartón a sok kacat mert mindig szintezte magát
Tegnap voltam egy idős suttyónál, egy körfűrészt kellett emelni, ott volt kb. 25-30 bakelit, azt mondta a hülye, hogy 800 ezret ér, mondom miféle lemezek, hát, Záray-Vámosi, Máté Péter, meg a harmadik amit megnéztem, az egy Bach-valami volt. Amikor mondtam neki, hogy ezért 800 forintot sem adnék, az ember kiakadt, hogy úgy is megjön erre majd a vevő. Jó, addig nem fogsz élni...
:-D
Pláne - és ez nem közvetlenül a találmányhoz kapcsolódik - amikor a nyugati cégek beleépítenek olyan költségeket amit velem fizettetnek meg, aminek semmi köze a termékhez, akkor azt mondom, hogy akkor a kínai. Vagy legalábbis a másik gyártó.