Argus az mindig van itthon, de már évek óta nem a 2 literes petpalackos, hanem csak a piros dobozos félliteres. Nem iszom másfajta sört, azt is csak nagyon módjával tehetem.
turtlewax termékei 30 éve egész jók voltak szinezett polírpasztát használtam sokat ami karcokat nem szedett ki azt valamilyen szinten feltöltötte aztán pár hónapig nem látszódott nagyon
de akkor még geci drágák voltak, mintha az ember fogát húzták volna
ezt a prvevent pasztát használtuk mindig, én még most is: https://pepita.hu/autoapolasi-...
néha le van kenve/polírozva a kocsi, de nem a tükörfény miatt csak azért hogy a retek könnyebben lejöjjön róla
terepjárón is minden peca nap lekentem egy idomot aztán sima slaggal lejött róla a sár, egyedül a teteje nincs kenve mert nem érem fel
Ha nagyon retkes a motor, beállok a MOL-os kézi mosóba, az aktív habbal lefújom 100forintból. Az úgy 2 perc alatt felold minden szutykot. Mikroszálás cuccal áttörlöm, aztán lágy vízzel leöblítem még 200 forintból, majd hazáig kihuzatom 120-ig ami megszárítja 😆
Ha nem nagyon koszos akkor én is csak Turtlewax-al szoktam áttörölni.
Néha adok neki WD40-et a csavaroknál.
Ne izgulj, én is ablakmosót használok, igaz, néha azért mosószeres langyos vízzel lemosom.
A sisakot meg minden használat után befújom (belül) fertőtlenítővel.
A szöveg jó, ismerem is, de ebből csak veszekedés lenne. A kényszerű közösségek sem annyira tetszenek, de azoknál az elvártakat teljesítem. Van másik is, azokat hívják havernak.
Amiket említettem - és még sok másik - már akkor nem ért semmit, amikor kinyomták. Akik ezeket hallgatták azokból már nincs sok, akiknek tetszik azok szerintem még kevesebben vannak. A zenéjük meg a komolyzenét leszámítva szart sem érnek, ugyanis a 3T-ből az állami erőszak miatt jó eséllyel a puncsosok, ergo a fosok jelentek meg.
A Hungaroton kiadás meg amúgy sem érhet sokat. Esetleg, akit emocionális érzelmek kötik valamelyikükhöz... Anyám pl. a Karády Katalint emlegeti. De ha így beszélünk róla, meg kéne hallgatnom az első és egyetlen (lemezem) digitális felvételről direktben vágott Decca/Hungaroton (Orff) lemezemet.
Pécsi vásárban 8-15000 között mennek az LP-k... bár azok inkább külföldiek voltak, de régiek.
Nekem van olyan 300 db otthon, 20 éve nem volt feltéve a lemezjátszóra 🤔
Nem tom, én motorozni használom a motorom, nem félnapokat vixolni. Most is le kéne mosni de nem hiszem eljutok odáig. Tegnap a vizes aszfalt összemocskolta meg a bogarak is már több hetesek némelyek.
Amikor hazaérek , Clin ablaktisztítóval leszórom az egészet , hagyom a bogarakat ázni 5 percig , utána szilviával +clin letakarítom az egészet , aztán wax mindenhova a megfelelő , festésre , műanyagra , fekete műanyagra stb. Minden mozgó alkatrész kap WD40-et , ahogy a kapcsolók a kormányon , oldalsztenderen stb. A végén az egészre Ceramia wax ! Természetesen csak micro rongyal törölve végig ! 😉
én minden műszaki előtt lemostam a motort, meg a kocsit is
a terepjáró kivétel mert az ha nagy sár volt akkor mindig leverettem nagyjából a kerek körül
motort is azért vettem 50est mert nem kell vinni műszakira aztán nem kell 2 évente mosogatni 😂
Más márkás wax is működik, de amik jók azok nem is lényegesen olcsóbbak, szóval nem szoktam kísérletezni.