Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy latom nagy szelvihar is lehetett, ami azt a hazat felboritotta :D
Mult het elotti hetvegen voltam szlovákban.Meg lengyelben.
Volt eso is meg cefetkurvanagy zuhe is.
Van.
túlzás hogy nepper mert bőven 20 alatt volt amit így kiganéztam
a fő profil az autórádiók beszerelése volt meg a gyújtás/indítás+világítás relézése
plusz gyújtás tiltás rejtett gombbal
ez nagyon ment anno
volt is addig éttelme amíg pár kocsiban volt utána már nagyjából értelmetlenné vált amikor mindenki tudott róla
Sziasztok. Vigyázzatok mert van egy motort hirdető több telefon számmal aki előleget kér és nem adja oda terméket mert visszalép de a pénzt nem utalja vissza. Egyenlőre kettő telefonszámot ismerek.
maradjunk annyiban, hogy elgondolkoztató volt a szöveg(kezeit széttáró) Ini tényleg elfelejtette megemlíteni azt az apróságot, hogy egy zsiguli neppernek puceválta az autóit. Én is másként következtettem. Én a borkifolyások takarításából arra, hogy az akkori a környéken igen divatos borhamisítók vitték oda az autót kitakarításra akiknek akkor nem jelentett 10 ezer forint gondot, hogy az autó tiszta legyen. Még azt is elképzeltem amikor mondják az ininek, hogy: "tartsd meg az aprót te mocskos állat" 😅
Jól van papi,nyugodjál meg!Igen,irreális,ha az állítás valós,és mivel a témában szó nem volt autó adás-vételről,csak autó belső takarításról,így megkérdőjelezhető annak valódisága.
Csak hogy értsd,én azt mondom hogy lefestek egy havernak egy autó elemet 10ezerért ő meg fog rajta 20-50 ezret,akárhogy is nézem nekem ebből nem következik az hogy ő az autóval kereskedik.
az nem ide tartozik(kezeit széttáró)
Esett az eső és viharok voltak 7végén az egész országban... 1,5 napra meg csak te mész el külföldre, meg talán Kawa szlovákba, de ő ott lakik a határnál.
Persze, kétértelmű (szerinted), viszont az egyik értelmezés eléggé irreális, úgyhogy azt a (szövegértő) ember dobja, marad a másik...
A diszlexia Magyarországon elérheti a 20 százalékot, mivel sokan nem tanulnak meg normálisan olvasni, (mostanában divat genetikai okokkal is magyarázni) de nyugi, autófényezőknek vagy féltengely szakértőknek nem okoz nagy problémát 😁
plusz még egy sült hekket is a kecskeméti autópiacon
az bónusz volt a tizes mellé
Ja....szlovákba poprád felé vernarnál a hágót kurva faszául megcsinálták.
Mér, van?
Gondolom nincs ertelme motoros témáknak.......🤔
Hát szerintem ez elég kétértelmű.
"akkoriban 5-6 ezer volt a heti bérem, a kocsiért meg kaptam 10 ezret, haver meg fogott rajta 20-50 ezret"
Ez simán annyi hogy én megcsináltam a melót 10ezerért,haver meg kért érte 20-50ezret.Szokványos üzlet.Sehol nem volt olyan írva hogy én a takarításért 10ezret a haver meg az eladott autón 20-50ezret.Engem meg az lep meg hogy milyen tudatlanul okoskodsz,mr féltengely.
Még mindig meglep, mennyire nem megy neked az értő olvasás... 🤔
Jogos,úgy lehet.....
Szerintem úgy értette, hogy a haver kupeckodott a kocsikkal, fogott 20-50 lepedőt autónként, ebből kapott ő egy tizest a sikamikáért.
Persze,mert hogy kamu is a sztori,50ezer egy belső takarítás miközben 5-6 volt a heti bére.Persze,két havi fizetés volt egy belső takarítás.Hát most lehet találni helyet ahol megcsinálják ennyiért
ennyi pénzt autótakarításért legfeljebb a borhamisítók tudtak kifizetni 😅
akkoriban 5-6 ezer volt a heti bérem, a kocsiért meg kaptam 10 ezret, haver meg fogott rajta 20-50 ezret
volt olyan amiben bort szállítottak kannákban és kifolyt mindig egy kicsi a szőnyegre és igen cefetül nézett ki, volt egy régi fürdőkádunk abban áztattam mindig ezeket aztán jött a sikamikakefe, a kockákban padlószőnyeg szerű volt, nem gumilap mint az ezerkettesben, ezek azért tudtak szarul kinézni, ellenben kurva strapabírók voltak
egy hétvégére 10 ezer nem volt szar pénz, akkoriban a vidéki putris diszkóban 30-40 forint volt a rövidital

utána jöttek a műszakira felkészítések, a fehér-világosbarna minden árnyalatát ki tudtam keverni otthon
puhab, gipsz, alvázvédő minden volt 😂
aztán beleuntam a sok szarba
azért ezt én huzamosabb ideig nem csinálnám 😅 édesapámnak nyilván megcsináltam de nagyjából úgy kell ezen gondolkozni, hogy még magamnak sem 😂
90es évek elején sok kocsit kitakarítottam lepolíroztam, haver hordta hozzám én egy hétvége alatt újszerűen kiganéztam akkoriban annyiért mint 2 heti munkabérem volt
többnyire úgy kezdtem hogy ülések ki, kivenni a szőnyeget, ultraderm meg gyökérkefe és kisikálni a szőnyeget
aztán amíg száradt addig ment a polír
ha beázott az ablaknál és megvetemedett a kárpit akkor beáztatni a fürdőkádban, teraszon újságpapírra rátenni téglákkal lesúlyozni és olyan egyenes lett mint újkorában
műanyag elemeket meg krómtisztítóval lehetett újszerűvé varázsolni, az kicsit feloldotta vagy ilyesmi aztán tök gyárias lett
Sámli? Egyébként ezt a prevent cuccot használtam amikor édesapám piros kombi 1,3 ladáját készítettem fel eladásra. Olyan matt volt már rajta a festék, hogy dörzsölte az ember kezét ha végighúzta rajta. Vadonat új fényezést csináltam ezzel a cuccal gyári fénye lett az autónak mire végeztem. na nem volt rövid idő de megérte. A motorral nem volt sok bajom soha az életébe nem volt lemosva ujjnyi vastagon ált rajta az olajsár(szemeit körbeforgató) A még jó fajta brigéciol-al átlocsoltam majd magasnyomásúval tisztára mostam. Annyira megvédte az olajsár az egész motorteret, hogy mire kitakarítottam a motorházat a motorral lejött az ujnyi olajsár ragyogott mint újkorába 😅 Csillogott mint a zsebkendőm. Belső takarítás nem volt egyszerű feladat a 10 éves kutyahordogatásnak tanyára járásnak maradtak nyomai. (fejét fogó) Az üllésekkel gyakorlatilag nem tudtam mit kezdeni azok kaptak új huzatot. Az összes leszakadt kilincs, ablaktekerő, ajtógombok, kárpitok stb. bontóból vettem fillérekért. 3 megfeszített nap volt a meló de egy ragyogó gyári színeiben pompázó kívül belül megkímélt csodaszép tiszta motortérrel volt egy 10 éves kocka kombi lada a végeredmény. 😅 100+ ezer kilométer volt benne asszem talán 123. Ebből jó ha 15 ezret ment betonúton a többi tanyajárat volt. 1 nap alatt vitte le a vásározós cigány alku nélkül 🤣
A magadfajta tudatlanoknak .....