Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a francia nagyon jó mert csak a szivattyú (ami nyomja a cuccot a leghéscsillapítókhoz) 1 millán feüli összeg
ismerősék épp emiatt buktak egy napot a nyaralásból, mert másik kocsit kellett beszerezni útközben
gondolt egyet a gép minden lengéscsillapító leeresztett aztán vége lett a nagy utazásnak
montam is neki bármikor vihetik az opelt napi 5 ezerért mert az kb az örökkévalóságig menni fog 😆
Amúgy ez a legjobb 😁
http://youtu.be/3KPYIaks1UY?si=UCsNBCNpBuYRigFF

Basszus és 20 éve megcsinálta a BOSE, de mégis egy kínai széria autóban jelent meg először ez. Szégyen.
Jahogy melyik a legjobb. Hát a Porsche 😆 esetleg az audi quatro, de semmi képen nem a fosgagyiszar francia 😝
Ez nem teszt. Ez saját frekvencia mérés. A sportautók kemény futóművénél ez magasabb frekvencia, a légrugósoknál, mint a merci is, valószínűleg, pedig jóval magasabb. Ezek a hullámok az úton szépen úgy voltak hangolva, hogy kihozza ezt, de vidd ki a Nürburgringre azt meglátjuk melyik a jobb azon a helyen. A hajóhinták, vagy a feszes rugózás.

Csillapítás teszt akkor lenne, ha sokkal magasabb frekvenciával próbálnák gerjeszteni, pont mint műszakin, a rázópad amivel felveszik a frekvencia/csillapítási görbét.
De persze ott nem jönne ki nagy előny mert a csillapítást abban a tartományban ugyan úgy az olaj végzi, a mechanikus magasságszabályzó nem tudja követni az ennél gyorsabb változásokat.
Jaja, 👍️és nem tölteni, hanem megtenni kell ennyit 😅
a cx még simábban megy
De szerintem a bmw-nek sem.
A Quattronak meg a porsche-nak a büdös életbe nincs ekkora rugóútja
ránézésre a 124-es valóban(gondolkodós)
Mi más? 😏
Ez egy kamu videó.
az én dízelem nem büdös. Ez már euró hat ne koromokádó gázolajtemető 🤣
Inikém. Az a helyzet, hogy minden pénzem én nem tudom elhorgászni mint te(kezeit széttáró) Ezt vagy érted vagy nem hol az összefüggés. A dákót még meg sem hirdetem, mert megyek még a hónapba egy hét pecára egy hét nyaralásra, + a maradék összes hétvégén. Szóval marad néhány nap a hónap végéig meg lehet tekinteni az autót egy darabig. Ha az általam felsorolt hibákon kívül /bár addigra ezek sem lesznek ha lesz nyitófül az emelőpontok meg már kész vannak/ találsz rajta valamit ingyen neked adom a bódét(kezeit széttáró) szóval ne a saját csóróságodból indulj ki(kezeit széttáró) Hogy 30+ éves asztrával még elbohóckocc 10 évet meg 20 éves terepjárót veszel 40 literes fogyasztással(kezeit széttáró) De pont minden a helyén van szerintem(kezeit széttáró) 30 éves korodig csináltál valamit. Lett ház, kocsi. Onnantól kezdve úgy döntöttél neked ennyi elég. Lett jó kanapé. dolgozol egy évben kb. 3 hetet szarhordás stb. A kicsi extra pénzt meg elhorgászod. Az aktív életed felét elbasztad amivel megteremthetted volna az időskori jóléted én meg még most is dolgozok bár már soxor csak a magam szórakoztatására meg kisebb elánnal. A nyarat pl. kihagyom amíg nyáriszünet van(kezeit széttáró) A feleséged sem tudna eltartani abból a lófax fizetéséből amit kaphat főleg, hogy egy zabagép vagy. Qrva nagy szerencséd, hogy a gyerek támogat benneteket, különben se peca, se kanapé, se 160 kiló nem játszana 😂 Ahogy -írtad elméletileg jobbat vettem, szebbet vettem fiatalabbat vettem ,mint a nej 4 éves kocsija mert ez csak 3. Ez a típus már nincs gyártásban kb. két évig gyártották. Ez 420 cm. a nej garázsa meg 430. Helyette már a szkenik van de az fél méterrel hosszabb. Pont ugyan így néz ki kívül-belül csak hosszabb. Ugyanez a motor is van benne talán valamivel nagyobb az akksi. Azt vettük ami tetszett. Villanyautókból még nagy csodák eddig nem születtek. Opel asztma, id 3? Néztem én a hunyadit is kiát is ami esetleg méretileg megfelelt, de autó formájú autó igazából ez a retyó lett.(kezeit széttáró)
Tudtam volna olcsóbban is venni valamivel de csak a szürke jöhetett számításba. Lehetett volna drágábban is venni pár hónappal fiatalabbat pár ezer km-erre kevesebbet futottat de pirosba fehérbe feketébe vagy kékbe(kezeit széttáró) Ez lett. A dácsia továbbra is szalon állapot (kezeit széttáró)
Az első merci sem rossz, de azért mégis melyik a leg? 😁: https://youtube.com/shorts/dfo...
Wltp szerint?
ha 5 perc alatt nem tud 2000 kilométert addigra akkor told ki a roncstelepre(kezeit széttáró)
Miért,szar a szigetelés meg nincs belsőkeringetés?
pipi nagyon vetít 😆
mert ugye ha a pénz nem számít akkor eladja az ember pár évesen és vesz egy szebbet-jobbat, de nem használtat mert az az arcokodásba nem fér bele.....
aki használtat vesz az meg sóher vagy csóró, egyik se fog 4-5 éves kocsit lecserélni
persze csak akkor ha a kocsinak nincs valami baja......
Na akkor lassan nekem is cserélni kéne? (fejvakarós)
Én utálom cserélgetni a dolgaimat. Ami jó azt minek cseréljem?
Majd ha 10 éves lesz, akkor lecserélem, addigra csak megcsinálják az 5perc alatt tölthető 1000km-es Teslát 😅
Mondom. Majd egy év múlva megkérdezlek. Villanyautóból még az a dízel autó is büdös amit be sem indítasz. 🤣
A h után nem kell így egy mérőhelyet fizetek.
Nincs francia,olasz van,és meglepően eseménytelen az utobbi 5 ev,egy vizcső porladt el egyik pillanatrol a masikra,az cseres volt,meg egy utangyartott uzemanyag cső kezdett folyni a beszerelést követő eldő héten,bontott gyari 5 eve teszi a dolgat.
Megy,dudal,vilagit,dolgozik,keresi a pénzt,volt horvatban,ausztriaban,az orszagban rengeteg helyen,ma spec 4óra alatt 60 e forint tiszta lóvé jött be.Hst kinézetre szarul fest az tuti.De csak bal oldalt meg a tető.🤣
De minden héten van valami amit vinni kell,nem allhat le két hétre.Kell a pénz.😎
Lehetne például BMW-leves: bele minden wacak.... 😉
2 mérőhelyre kb évente fizetsz 8 ezret alapdíjnak

szerintem nem vagyunk messze attól hogy az alapdíjat lényegesen megemeljék és lesz benne x kwh ami "ingyen" felhasználható, ha nem lesz felhasználva az adott hónapban akkor elveszik
mint sok telefon előfizetés hogy egy adott összeg ami mindig minimum annyi és van benne x perc ingyen beszélgetés aztán ha többet beszél mint ami a csomagban van azt pluszba számolják
Rakoczi leves: valamit visz a viz
Petofi leves: minek nvezzelek
Fradi leves: mindent bele