Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem volt a vasasoknál egy munkatársam, az hordott be régen kocsikat, volt hogy magának is az mondta hogy inkább mentek piacra mert szinte senki se adta el háztól külföldinek
zwickau vagy hol van egy bazi nagy piac mint egy kisváros
kimennek kocsival/kisbusszal amennyien befértek, mindenki választott kocsit aztán hazajönnek, ez volt anno a nagy tuti terv
nem tudom milyen német tudása van de tuti nem társalgási szintű
Ja,meg akkor a kint dolgozó magyarok se tudnának autót venni,hallottam már én is ilyet,kollégám is járt így 1-2éve,de nem ez a jellemző.
Egyébként melyik a "H"- Astra? milyen évjárat, vagy ilyesmi?:)
Sajnos volt újonnan 1,4 kombi F.
Pont ezér kell a kutyának.
Azt cseszhetem,a németem az angolomnál is gyengébb,megvan az a régi kabaré a Nicht ugribugrival?
Ahogy a kamionos kurvázik? 😂
Vagy csak megörülnek a "fehér ember és tud németül" combónak. 😂
Ez már rég nem igaz. Vettem már több autót, motort is.Mindig magánembertől. Nálam még sosem fordult elő, hogy valaki ne adta volna el. Annak ellenére sem, hogy először mindig telefonon beszéltünk. Nem azt mondom, hogy nem tudok németül, de azért biztosan kihallani, hogy "Ausländer" vagyok. Mégsem mondta senki, hogy bocs, ne gyere, mert nem eladó. Legutóbb épp múlt vasárnap segítettem egyik kollégámnak megnézni,megvenni és hazavinni egy kis CB125R-t. Nem hogy eladták, de még be is hívtak a házba, kávéval, üdítővel kínáltak. Persze simán lehet, hogy csak én vagyok qwa szimpatikus mindenkinek 😅 🤣
csak ugye azok 90% nem fogják magyarnak eladni
kb mint nálunk ha szerbek akarnák megvenni
Németben autót csak magánembertől!!!
megbánod te még ezt 😂
ettől jobb konstrukció sosem volt még és sosem lesz
Kell a kutyanak az F.
tudok fasza f astrát, most hogy van rajta friss műszaki 250 lett az ára
de most hogy lemostam látom rajta hogy ahol a küszöbnél 2 éve hegesztették ismét rohad szóval 2 év múlva kell neki egy új küszöb mert ezek a foltozgatások nem érnek sok mindent
az f még elmegy 20 évet a h meg baszhatod ki 8-10év után
Mmmmmm,nincs kedvem,a H kenyelmesebb.
Az F volt a legpuruttyább.Az 1,8 meg 140 ló.Az nem szigoru hanem harcos.🤣
🤣
Erre volt a mondás, hogy a hosszú házasság titka hogy meg kell tanulni hajókötéllel biliárdozni. 😆
Mit szarozol, lakatold ki azt is mint a furgont. 😁Már profi vagy ebben.
Már kezdem érteni miért okafogyott az asszonnyal alvás.
Bar most hobbibol elkezdtem nezni a jo dojcsoknal a mobile.de-t egesz sok 1-2000 euros keprol meg jol kinezo aszma h kombit lehet kapni,1,8 as motorral.
Az öreg g-t kezdi csamcsogni a rozsda.
Csak nem sok bizodalmam van ezekben a tőzsgyökeres nemet autonepperekben mint a Nabil car meg hasonlo nevu telepek.😃
Ahogy a meltan hires GoodRide gumikat vettem ugy rajottem hogy a C abroncsok kurvanrhez,kemeny cuccok.
Van ket szett felni teli-nyari.
Sose fognak elkopni.😂
Nem, de nem is a kukac "puhasága" ami számít, hanem az, hogy olyan erős- merev a gumi szerkezete, hogy hát... rá kell támaszkodni rendesen, mire belemegy. És nálam/nálunk a Busz-ok azok a VW Transporter, Ford Transit, ilyesmi. Nem rendes buszok:)
Buszba azert nem egy motorgumi puha cucc van.
Szerintem.
A puha kukacot elég nehéz belenyomni, de nyugi, az évek múlásával többször jársz majd így... 🤣
Én is most raktam be a kukacot először, de alig bírtam belenyomni, lehet jobban fel kellett volna izgatni 🤣
A kukacot használom én is ritkán, ha a céges buszok defektet kapnak és nincs idő szerelőhöz menni. Azzal lehet jókat küzdeni, főleg, ha télen -5 fokban kell a kocsin belepusztítani a kukacot a gumiba... Ezért érdekelne inkább a csavarral való tapasztalat, mert a videóban qwa egyszerűnek tűnik.
Az első félét használtam párszor legutóbb fűnyírótraktorhoz és eddig mindig bevált, van belőle kisebb nagyobb készletem.
kukac
szomszéd robogójában addig benne volt amíg szövetig nem kopot a gumi szinte középre kapta a szöget
nekem szinte a futófelület legszélén volt és 50-200 távonként elkopott és eresztett
opelon meg ismét gumi élettartamáig bírta
egyéb javítóm nem volt
csak erről van tapasztalatom, az se sok
csak azért írom hogy furamód a szélén elkoptatta valami miatt belül