Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugy könnyű hogy mind mashol volt.🤣
engem egy sima gumis se előzött meg a hegyen....
de lehet románba a csóró sportgépesek járnak aztán a 45 lovas egyhengerest nem tudták a szarjaikkal leküzdeni 😂
amúgy a fim gumi 12mm bütyök én olyan 6-8 mm kaptam őket de egy ezres aszfalt úgy lekoptatta hogy a bütyök közti rész is kopott már
Vagyis szart sem tudnak egy szerpentíne ahol tapadás is kéne. Különben voltak KTMek de mind sima sportgumival, de ahogy néztem azoknak is a közepe kopott, nem a széle, mint egy rendes kanyargásnál illene, szóval aszfalton elvéreztek 😆
De. Teleportáltam köztük.
de csak azért nem mert az alpokig lekopik a bütyök aztán sima gumi már szarul tapad 😆
amúgy ez a bütykös pont a vizes-köves terepre van
amúgymeg az az oldal a rongyrázós motorosok oldala drága motorok csini rucik, szóval oda nemigen megy az igazi endúrós 😉
Ja,egen,de remelem nem csak ez a kettő volt meg.
Tehát az a gumi ami tapad az rossz, és a nem tapadó az gyorsabb 🤣 gondolom azért nem láttam senkit bütykösgumival tegnap itt az Alookban, mert mind elhúzott előlem 🤣
Erre gondolsz?
A Grossglockner felhőben volt. Az előttem menő lámpáját sem láttam 😆 de a matrica megvan. Már csak egy nagy alukoffer kéne amire felragaszthatom 😅
legalább nem kell baszakodni a kézifékkel
legtöbb tárcsafékesben belül ugyanolyan fékpofa van mint ha dobfék lenne
idén szűk egy 100as volt a campus fesztiválra a vip bérlet, az sbk 3x ennyi a fullos
na de mi nem csináltunk semmit, gyerek se, még reklámozni se kellett neki semmit se
általában staff karszalagokat szoktak ingyen osztogatni, pl comic con-ra is ilyet adtak volna csak nem tudtam elmenni, de az azért mégsem vip jegy, pár éve a staff szalaggal nem akartak ingyenbe fotózni a trónok harcás kardos fotelban
Nem az a lényeg hogy meg bírj állni, hanem hogy ne szennyezd a környezetedet. Mi nem világos ezen? 🤣
Mivel nem kapott alapból csak 2 nap múlva és akkor sem fullost ezért azt gondolom, hogy ez az esemény nem egy campus feszt így ennek a jegynek lehet némi értéke adott körökben.
Érdekes lesz ha a motorokon is visszajön, lesz majd belőle dupla is? 😁:https://totalcar.hu/hirek/2025...
Szerintem inkább a pofa volt nagy
nem tudom hogy mennyit melózott meg mit csinált még egyebet, de ezt tudom hogy pár éve amikor a gyereket meghívták a campus fesztiválra szerepelni, simán adták a fullos minden napra szóló vip jegyet neki is meg nekünk is az asszonnyal
mentél a pénztárhoz mutattad a személyit aztán már nyomták is a karszalagot
szóval azért ha bármi keveset is csinált ez a dodor ember azért csak kellett volna jegy neki.....
nem gondolnám hogy ezért seggeket kellene nyaldosni
Én is voltam ma gurulni a kis görhokedlivel a Mecsek körül, 260 km jött össze. Annyira nem bírom a hőséget, hogy pont ilyen időre vártam. Azért volt a menetben egy nem tervezett félórás eső, de az esőruhának csak a felsejét kellett felvennem, a lábaim a műanyag mögött nem áznak. 😆 A fotós cuccot meg a kamerát ugyan cipeltem, de elő se vettem őket.
https://www.facebook.com/share/1GJnBCVYyf/
Ezt a jegyet meg lehetett volna venni? Mondjuk lehet, hogy nem, de akkor sajnos úgy fest valakinek a lábára lépett vagy rossz alfelet tisztogatott nyelvvel.
Mondjuk en meg nem lattam valoban ingyen melozni,valahogy mindig jol jart vele.
Pedig amennyit melózott nekik, nyugodtan meg is tehetnék...
Dodor meg háborog hogy nem nyalják ki a seggét.....
Első körben fel se tudnal ülni,csak 5 perc alatt. 🤣
Masodsorban szerpentinen fel se vinne az a hoki motor a segged,lefele meg tolna a tehetetlenseg.🤣
Aztan meg 30 eve is gyorsabb voltam futva nalad.🤣
gondolom azt tudod hogy a 2 percet csak szerénységből írtam, lenne az sokkal több is de ki számolja 😂
Jaja,simán. 😆
nekem az már szuper sport volt 😆
avval a libakergetővel egy 20 km szerpentinen rád vettem volna minimum 2 percet bütykös gumikkal, úgy hogy többnyire félénken közlekedtem