Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ittam a Soca-ból.
Az Isonzóból.
Nekunk nagyon fasza volt a 24 es Lana-ban pension an der mayerburg.A szoba kicsit szűk volt,de az ipse nyitotta a garazst a motornak,es egy olyan szuk csikicsuki szerpentinen van a merano feletti hegyen hogy tiz ujjam megnyaltam.Almafak közt,motorrol lehetett volna szedni ha nem lejton allok.
Ja, és valami, ha valaki esetleg azt hiszi, mert engem ezzel kábítottak de soha nem néztem utána, a kártyás vásárlásnál NEM a középárfolyamon számol a bank.
Ezt ma direkt megkérdeztem.
Tavalyelőtt nem jutottunk fel, az elágazónál, ahol az az óra van, ott megfordultunk.
A ducatinál ezt nehéz azért kivitelezni 🤣 Ha most venném a motorom ujonnan közel 18 milla ezzel a felszereltséggel meg gyári lomokkal.....hogy rohadjanak meg.
Én az első úszóversenyemet 6 évesen nyertem, vagyis abban az egy számban, amiben indultam, én csapvizet fogyasztok amikor itthon vagyok vagy tejet, nekem az életem az.
Erre szoktam én mondani, hogy a motor ára az egy dolog, DE! ha azt a motort ki is akarod használni, az többe kerül mint a motor maga.
Oda sose mentem le. Kurva mélyen van.
Meg alltunk a glocner jegén,amikor meg vót,de hogy oda le nem megyek megegyszer.🤣
Nekem is volt még szerencsém feljutni a tetejére. Pazar nagyon.
A mangart fizetes nelkul telibe megvolt,talan az elsők közt lattam,valamikor 2010 környeken.Mwg Tsanyiékkal.
Ott a mangart is akkor, ha már arra járni, de miota le van zárva az se érdekes.
Lábmosásra én is.
Ha a vrisic tetszett az umbrail jobban fog.De van ott kurvasok hasonlo,kéne par ev bejarni mindet.
A púpról le Bovecig, ami bejön. Aztán amikor onnét mentünk Triesztig, az is bejövős volt, igaz, ott a tájat volt jó nézni.
Én mindenből kicsit. A vizet gyerekkorom óta bírom, az, hogy motorral lehaladok a nagy vízhez, az csak dob az egészen. tehát egy kellemes módon oda, amit szeretek.
Pedig az akörnyék legszarabb hágója 😅 Inkább nevezetes mint élvezetes. Bár túl a macsaköveken isonzó (Soca) felé már egész jól motorozható.
Sajnos nem tudom merre megyünk, az első két nap a szállás megvan, azért tudom, hogy Villach felett valahol, meg Stelvio-tol északra egy faluban. Most ennyit tudok még egyelőre.
Ha pancsolas a cel a motort hagyom otthon,ha motorozas akkor meg hajra.A teruleten van europa legnagyobb kanyarrengetege,nem lehet mellélőni.
Hát én tuti nem, mert legszívesebben levinném a robogót autóval, a Vrsic jött be nagyon eddig, és ott mennék fel-alá vele és nézelődnék közben.
Az 5-6óra az tiszta menetidő.Több lesz.En ha most mennek mai eszemmrl lefele kerulnék,gavia bormio,es ugy fel.
Speciel az van nekem, csak hallgatni tudom, mert a mikrofont nem vackoltam bele a sisakba, a GPS hallgatására vettem eredetileg, mert a motoros ismeretségemben amúgy senkinek nincs.
Ha ott vagy, és ráérzel, lehet le se akarsz szállni majd a motorrról.
Így is tervezem, de aztán ki tudja, mit hoz a jövő.
Köszönöm, én kicsit amúgy sűrűnek találom a műsort.
Ha rajtam múlt volna, én most a tengerre mentem volna, és minden nap órákat csak a fürdéssel lettem volna elfoglalva, de hát... gyerekek halnak éhen Afrikában, én meg ezen kesergek, hogy hegyek és nem tengervíz.
Úgyhogy nem panaszkodom.