Nekunk nagyon fasza volt a 24 es Lana-ban pension an der mayerburg.A szoba kicsit szűk volt,de az ipse nyitotta a garazst a motornak,es egy olyan szuk csikicsuki szerpentinen van a merano feletti hegyen hogy tiz ujjam megnyaltam.Almafak közt,motorrol lehetett volna szedni ha nem lejton allok.
Ja, és valami, ha valaki esetleg azt hiszi, mert engem ezzel kábítottak de soha nem néztem utána, a kártyás vásárlásnál NEM a középárfolyamon számol a bank.
Ezt ma direkt megkérdeztem.
A ducatinál ezt nehéz azért kivitelezni 🤣 Ha most venném a motorom ujonnan közel 18 milla ezzel a felszereltséggel meg gyári lomokkal.....hogy rohadjanak meg.
Én az első úszóversenyemet 6 évesen nyertem, vagyis abban az egy számban, amiben indultam, én csapvizet fogyasztok amikor itthon vagyok vagy tejet, nekem az életem az.
Én mindenből kicsit. A vizet gyerekkorom óta bírom, az, hogy motorral lehaladok a nagy vízhez, az csak dob az egészen. tehát egy kellemes módon oda, amit szeretek.
Sajnos nem tudom merre megyünk, az első két nap a szállás megvan, azért tudom, hogy Villach felett valahol, meg Stelvio-tol északra egy faluban. Most ennyit tudok még egyelőre.
Speciel az van nekem, csak hallgatni tudom, mert a mikrofont nem vackoltam bele a sisakba, a GPS hallgatására vettem eredetileg, mert a motoros ismeretségemben amúgy senkinek nincs.
Köszönöm, én kicsit amúgy sűrűnek találom a műsort.
Ha rajtam múlt volna, én most a tengerre mentem volna, és minden nap órákat csak a fürdéssel lettem volna elfoglalva, de hát... gyerekek halnak éhen Afrikában, én meg ezen kesergek, hogy hegyek és nem tengervíz.
Úgyhogy nem panaszkodom.
Az Isonzóból.