Hülyeséget beszélsz. Kurvára nem mindegy hogy előzésnél imádkozni kell vagy csak a gázt húzni, hogy az úton hogy marad rajta az a futómű, hogy mennyit kell szerelni, vagy épp nem szerelni.
Jól szórakoztam én a Jawaval is, de eltört a váz és elestem vele, miközben 120volt a vége, és többet fogyasztott mint a mostani Hondám.
Tény hogy futárkodásra, napi közlekedésre nem az 1000-es motorok a praktikusak hanem azok amik nem gyűrik el a gumit, és tépik a láncot olyan gyakran, de azért ha választhatok akkor inkább egy megbízható NC700-assal vagy valami 500-as kéthengeressel futárkodnék, mint a Jawaval amivel több időt töltöttem szereléssel mint haladással, mert egy akkora fos konstrukció.
Már pedig a jobb motor jobb élmény.....próbáltam párat, nem mindig az eljutás az élményfaktor.
Én azért évente legtöbbször 15ezer felett megyek, ott meg már főleg észrevehető.
Arról meg nem is beszélve, mindenkinek más az élmény jelentése.
Ott van pl zoli motorja, végtelenségig magasztalja, én el nem indulnék hosszabb utra vele. De pl aszfaltról se szivesen megyek le.
Összetettebb dolog ez, mint gondolnád 😀
ez a jobb motor jobb élmény a hiten alapul
én végignéztem az elmúlt 15-20 évben jó pár embert(közte magamat is) hogy vált motort hogy keres élményeket
végletekig leegyszerűsítve:
egy jó szar motorral felmenni egy 35 fokos emelkedőn kb olyan sikerélmény és boldogság mint egy kurva jó motorral felmenni egy 60 fokos emelkedőn
de van aki ma majrécsík vastagságán méri ezt a dolgot
és bátran állítom hogy semmivel sem voltunk boldogtalanabbak a 35 fokos emelkedő után 20 évvel ezelőtt.....
ez a pc játékok terén is tetten érhető mert elhitetik velünk hogy a 120fps meg a 4k mennyivel jobb mint az elődjénél ami 60 fps volt csak (ami igaz is)
aztán ha visszagondol az ember milyen faszákat játszott a doom-al 320x300as felbontással akkor azért elgondolkodik ezen a 4k dolgon
A drágább, jobb motor az én kényelmemet, élményeimet növeli. A drágábban váltott pénz nem. Az csak a bankárokét, szóval semmi értelme. Szerintem akinek van egy csepp esze az próbálja az ilyen költségeket minimalizálni. Persze ha épp kell, akkor kell. Tényleg nincs értelme rinyálni, de elég komoly fix költséget is rácsesztek régebben ezekre.
ott kell fillért baszni ahol csak lehet
csak nem vesz az ember egy olcsó motort azért hogy 2-3 túrát csináljon egy évben
olcsó limlom 250-350ccm motorokkal csak olyanok járnak akik elmennek a világ egyik feléből a másikba
ők motoroznak 365 napból 250 napot nem csak nézegetik a motort mikyen szép, szóval kurvára mindegy hogy néz ki meg mennyibe kerül
Elsősorban mar itthon is a revoluttal fizetek mindenhol.
Masodsorban csak az van felteve ami nem hianyzik.
Ez egy virtualis adatvedelem.
Es rohadt konnyen kezelheto az aplikacio.
A valtasi arfolyan meg a negyedik dolog.
Kicsit nem értelek benneteket... Kawával sokmilliós motorokkal (főleg Kawa) jártok hobbyzni külföldre, mit tudom én, milyen költségen, aztán azon rinyáltok, hogy tíz forinttal jobb vagy rosszabb a váltási árfolyam...
mondjuk párkányba simán fizettem forinttal. A híd után jobbra balra pedig van egy csomó ekszcséncs mani meg automaták is. A kaját ki tudtam fizetni kártyával de a fagyisnál már ki volt írva, hogy onli kes. Mondom nincs kes csak forintba aszt mondta nem baj az is jó 😅 egyébként teljes korrektül váltott.(meghajlós)
Jól szórakoztam én a Jawaval is, de eltört a váz és elestem vele, miközben 120volt a vége, és többet fogyasztott mint a mostani Hondám.
Tény hogy futárkodásra, napi közlekedésre nem az 1000-es motorok a praktikusak hanem azok amik nem gyűrik el a gumit, és tépik a láncot olyan gyakran, de azért ha választhatok akkor inkább egy megbízható NC700-assal vagy valami 500-as kéthengeressel futárkodnék, mint a Jawaval amivel több időt töltöttem szereléssel mint haladással, mert egy akkora fos konstrukció.