Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Revoluton valtok,ha kp kell bedugom egy automataba a revolut kartyat és kiveszem.Ingyenes szamlanal megkötés hogy havonta 75e forintnak megfelelő összeg ingyenes.
Ez praktikusan párkánynál mert hétvégi célmentes motorozasál uttba tudom ejteni.
A horvatoknal meg rég nem volt ingyenes.
A keresztgyerek faterja Rómában volt 3 hete, vagy 4, kihozta a pincér a számlát, 110 euró, mondta a pincérnek, hogy kártyával fizet, erre a pincér tollal ráírt a blokk/számla aljára kézzel +20 eurót, hogy az annak az embernek a bére, aki kint áll az utcán és a vendégeket kísérti meg és rángatja be az egységbe, hogy ott fogyasszanak.
A haver mondta, hogy dehogyis semmi 20 euró, a pincér akkor hívja a policiát, erre a haver, jó, akkor ha te nem hívod, akkor majd én, aztán ment a vaffanculo-zás ezerrel, de fizetett 110-et és otthagyta a buzikat.
Tehát akkor mégiscsak él. És úgy gondolom, és mindig ez volt a vita alapja, amíg nem a mások életét nehezíti*, addig legyen már mindegy.

*a közösségben élés óhatatlanul bizonyos mértékű tűréssel kell járnia.
(Nem, nem, én max. véleményeztem, de soha nem baszakodtam, pedig igen nagy volt az inger rá - ezt el se kezd mondani.)
én görögországban a drakma idejében jártam. Elfogyott a kp amit vittem. Ott megtanultam, hogy ez hiba volt 😅
egy drakmát 1 forintnak számoltak váltáskor pedig a drakma csak 0,75 forintot ért. De hasonló szarul jártam belgiumba is. Most inkább megveszem a külhoni magyar haverok juróját azt mindig van nálam 1-2 ezer bármi is van. Pl. horvátországban még nem kötelező a bankártyás fizetés. Szállásnál és motorcsónakbérlésnél pl. hírből sem ismerik de éttermekben is jártunk már úgy, hogy kellett a kp. Kártyázok ahol tudok de még sok helyre kell a kp. Szóval inkább vigyél többet oszt nem kell 20% felárért váltani(kezeit széttáró)
Mondjuk mult heten szlovákoknál.
Miért? Mikor nem volt költsége a külföldi KP kivétnek?
Néha akcióznak egyes bankok, asszem most az OTP reklámozta magát ezzel (nem tudom mert olyan idegesítő a reklám hogy reflexből elkapcsolom, ha addig nem tettem), de alapvetően mindig is drága dolog volt.
Ha voltam olyan hülye és nem itthon váltottam, akkor valami párszáz eurónál már egész kedvező, így vettem ki annak idején én is....azóta is megvan, mert mindenhol kártyával fizetek. Olyen helyre nem megyek ahol nem lehet. Egyedül a kurva nyilvános WC-ik ami szívás 1 euróért, mert csak fémpénzt fogad el, szóval marad a bokorba szarás Tsanyi tiszteletére 🤣
Aki egész életében másnak akar megfelelni,na az nem a saját életét éli.De igazad van,ő is él valami szerint,és valószínű neki az az élet a megfelelő.
...es mi az az "elet"? Pontosabban ki hatarozza meg?
Vagy mindenkinek egy idegen altal elkepzelt eletet kell elni, kulonben minek is eli a sajat kis korlatolt elet?
A tokát kifelejtetted,de elvileg van ra módszer,csak a hadügynek kéne fizetni,na azt csak a profik tudjak intézni. 🤣
Nem,csak egész életében megfelelési kényszer van benne.
Tudom. Van aki képtelen élni(kezeit széttáró)
Hát ha olyan a szebbik fele, amilyet te élsz, akkor nem is akarom megismerni 😁
pont ezért mondtam, hogy normális emberek (kezeit széttáró)
Ha még fiatalon sem ittál, hánytál te nem tartozol ezen embercsoporthoz(kezeit széttáró)
Egy elkeseredett savanyúcukor voltál és maradtál(kezeit széttáró) tulajdon képen neked nem való az élet nem ismered a szebbik felét(kezeit széttáró) Azt úgy hívják, hogy jókedv, vidámság(meghajlós)
Már eleve ott a probléma, hogy a horgászokat kerülöm messziről, mert mind idióta 😁
A teféle egysejtű seggrészeg horgászokat meg főleg 🤣
Hát nekem soha nem az iszunk, hányunk, belefekszünk volt a szórakozás... még fiatal koromban se
egyik normális embernek sem(kezeit széttáró) El tudnád képzelni ezt a faxt rendes emberek társaságában? Ott ahol a vidámság és a jókedv mindennapos? 😅 Ilyen mamlasz féle savanyúcukrot el sem vinnék magammal rombolná a rendes emberek jókedvét 😅
veled csak a fenkölt sznob haverjaid érezhetik jól magukat igazi vérszegény csapat lehettek 😆 elborozgattok a dohányzóasztal mellet közben meg elrepül mellettetek az élet(kezeit széttáró)
én sem égetném a pofám a társaságodba 😅
Ez ilyen.(kezeit széttáró) Én el tudom őket ott olyan állásba vinni ahol semmit sem fognak ha ez a cél de olyanra is ahol az általad felsoroltak dupláját. 10-15-ös pontyokat fogtak meg 20 feletti pontyokat is(gondolkodós) 20 percenként fogták a halat elmondásod szerint(gondolkodós) Egyébként mi a büdös apjuk faszát akarnak ha nem ezt? Vagy olyanok mint te? Hogy szeretnek 5-6 hónapot lejárni etetgetni ráülni az etetésre minden hétvégén és fél év alatt fogni 1 halat? Akkor tényleg nem merenye a helyük(kezeit széttáró) 😅
Nem kell ám minden halat megfogni(kezeit széttáró) Én ezt qrva jó kitanultam már ott.(meghajlós) Sógorral amikor lementünk tavaly akkor a 3-3 bot helyett behúztunk 2-2 botot. Reggel 9-kor kezdtük a pecát délre kijött 4 hal. Akkor elmentünk a kocsmába. Megfürödtünk meg ittunk délután 3-ig megvitattuk a világ nagy dolgait a többi kocsmázó horgásszal. Majd visszamentünk 4-ig behúztuk a 4 botot este 7-8-ig megfogtuk a délutáni 4 halunkat a 4 bottal amik halfogás után már nem kerültek vissza mivel éjszaka sosem horgászunk bár döntően akkor jönnek a nagyobbak, grilleztünk lefeküdtünk majd reggel kezdtük az egészet elölről(kezeit széttáró) A lentebbi pörgősebb helyeken szintén nem horgászunk éjszaka ott napközben is csak 1-1 bottal. ha nagyon kajálni akarunk akkor ebédidőben nem tesszük vissza azt a botot amivel már kijött a hal(kezeit széttáró) Az ilyen fax komáid nyugodtan menjenek 3fára az a szopás az ilyen balfaxoknak való mint ők vagy te 😅
Kapják be.
Bank függö is. De igen.
Nem szabad kint pénzt felvenni.
Nálam mindig van valamennyi euró ha valamire kell
A szemet horvatok a penzkivetelert is fizettetnek.
Mashol is?
Persze hogy nem. De pl a kh ahol most bankolok valamit aktiválni kellett az appban és visszatériti a különbözetet - ezt meg pont én kérdeztem meg a napokban. Amire figyelni kell, ha a helyi leolvasó megkérdezi hogy forint vagy euró mindenképp eurót kell választani különben két átváltás lesz.
Amugy meg revolut és nincs árfolyam gond.
Baszki,tényleg.🤣
Revoluton ma vettem 397 ert.Mar az is kapzsi lett.Regen jobb volt.
Tudom,megy oda kisvonat vagy mi..... ....a feéig.Onnan gyalog.Felfele majdnem kiköpem a tüdőm.😂