Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombathely felöl?
Frocsog az olaj,olajszag stb. 🤣
Szerintem leginkább a tejtermékekkel lehet a baj, a bacik, amivel erjesztik pl. A messze pizza meg a messze rántott hús nem lehet gond szerintem se.
De logika szerint biztosan van benne valami, hiszen az arab buziknál sincs tehén, nem is isznak tejet, meg amúgy is, az arabok laktózlebontó képessége kritikán aluli, az ázsiaiak alkohol lebontása is, tehát én igen, el tudom képzelni, hogy sokkal messzebb a joghurt, kefír, és általában a tejes dolgok előbb okoznak gondot, mint ahol élek.
Pláne, akinek van lisztérzékenysége, de a csekély reakció miatt nem észrevehető, de ahol más, mondjuk génkezelt búza is van, ott is lehet probléma.

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/a...
https://www.delish.com/food-ne...
.... pedig akár lehetne is, mert ad 230 voltot... 😁
Tegnap reggel óta mentem 645 kilométert, és csak éjszaka töltöttem rá az apóséknál egy 8 órát 2 kW-al, éccakai áramról. A többi napról ment bele.
Én most értem haza 😆 Győr felé hozott a navi. Volt forgalom, de lehetett haladni.
De sikerült,útba ejtettük,tehát oda mentetek,pontosabban onnan indultatok mint a többi birka.Gondolkodni képes ember ilyet nem csinál.
"Én meg elkövettem azt az apró hibát, hogy délben indultam a balatontól pestre"Vasárnap egyáltalán nem megyünk a balatonról pest irányába pénteken este és szombaton délelőtt pedig nem jövünk pest felől a balatonra,ezt csak a pesti meg az ostoba nem tartja be.
Gondolom a bidében nincs olajsütő es melyhűtő.
Egyébként a mekis mcnuggets az kapható a boltba is mélyhűtött master good nuggets.
Látom az utolsó mondatot nem sikerült felfogni
Van nekik ilyen limitalt szendojuk is,gusto meg tasty ilyenek.
Ki az a hülye ,aki délben haza indul egy balatonról?Hát te,te vagy az a hülye,pl.
Ami késik, az nem múlik.
Na, ő meg a telőt meg a papírpénzt, és a telefonjával kirántotta.
Neki is drága volt a vacsi, igaz, azért nagy éhínséget nem okozott szegénynél.
Ki az a hülye, aki délben haza indul egy balatonról? Főleg pestre, ami elvileg másfél óra... Ha ilyen hamar hazamegy, mi a fasznak ment oda? 😄 Nálam kicsit más volt a szitu, csak útba ejtettük, de hiba volt.
Meg kellett volna azt a pelinkovácot bosszúból rögtön ott a helyszínen inni... és akkor elfelejtetted volna az árát 😁
Soha,már ott elbassza hogy elindul a balatonra.Egyébként nagyon egyszerű,akkor kell jönni mikor mindenki megy,és akkor kell menni mikor mindenki jön.
Ez azért valljuk be, furcsa... mikroorganizmus... ki foglalkozik azzal? már a nevésben is benne van hogy kicsi 🤣 szóval lényegtelen 🤣
Én egy évben négy-ötször elmegyek 500 kilométernél messzebb, olyankor éhezzek? 😁
Mikróhamburgert?legföljebb reggelire... ha oda vetődök, nuggetset szoktam enni krumplival
Gondolom mekdöncit se. 😆
ismerősnek keszthelyen vannak rokonai, ők este 10 felé indulnak haza nyáron, akkor már nem vészes a forgalom
azt mondja hogy ha 7-8 felé indulnak nem sokkal érnek előbb haza
Calzone... azt nem eszek soha, olyan mintha szendvicset ennék 😄
Szerencsére egyikünknek se volt még hasonló problémája.
http://youtu.be/2dvGgp6Z6zs?si=GITowwfH-IzCXaSU
Oszt mikor kéne elindulni hogy ne gondoljon ra a tobbi birka?
Ja,ezt gondolja a másik birka is,így ő is elindul délbe,egyébként most később még rosszabb lett volna a motogp miatt.