Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja a szállás ára egy embert gazdagít semmi adót ne fizet utána. Ha kajával piával meg hűtéssel nem tudtok úgy készülni, hogy 1 hétre elég legyen az a ti szegénységi bizonyítványotok(kezeit széttáró) A kenyér lehet a gyenge láncszem de 2 kg kenyér eladása még egy közértet sem pörgetett meg.(kezeit széttáró)
Látod,ilyen hülyék vagytok.Érdemes lenne egy helyivel jóban lenni,aztán rájönnél hogy mennyi hely van.
szállásra/pecahelyre súlyos pénzeket otthagynak, plusz kaja-pia az első két nap el szokott fogyni
jó pár éve néztük év elején hogy el kellene menni pecázni aztán egy csomó helyen már akkor le volt foglalva minden nap, aztán a következő év is csomó helyen foglalt volt
ismerősék mennek minden szeptemberben egy helyre, ott le van foglalva évekre előre nekik az a hét
persze a nyár az több embernek hoz pénzt, de a vízparti területekbe ömlik a pénz februártól decemberig
a nagy bojlis korszak előtt szeptemberben már csak pár helyi ember pecázott, mondjuk akkor még nyáron is lehetett szabad helyeket találni, hétköznap meg alig volt pecás 2010 előtt minden évben voltunk, szerintem tizede pecás se volt akkoriban
utána már ritkítottunk a meneteken, volt hogy fonyódon akartunk pecázni és öszödig vissza kellett jönni mire találtunk szabad helyet, aztán beleuntunk az egészbe
Az az évem negyede.......aztán ha ez így lenne,mindenki lángosozót csinálna,de valahogy nem akarnak.
lófaszt visznek a pecások. Bepakolnak a kombiba a síboxba meg az utánfutóra. Egy heti kaja-pia adagjukat otthonról viszik. Amit a pecás helyben elkölt az kb. nulla-zéró(kezeit széttáró) Mert még a heti engedélyt is interneten veszi(kezeit széttáró)
azért tavasszal-ősszel a pecások is visznek oda sok pénzt csak azok nem futkosnak az utcákon százasával
amúgy akit zavar a sok ember aki viszi oda a pénzt csak el kell költözni 20km messzebb a víztől aztán ott már nincs semmi
3 hónap miatt minek rinyálni? Ahogy vége a nyárnak megint tök üres falvak lesznek a balatoni települések(kezeit széttáró)
Ahelyett, hogy a nejednek nyitnál egy lángosozót a parton. Azt 3 hónap alatt több pénzt keresne mint 1 év alatt a melóhelyén a sok hülye pesti túristából(kezeit széttáró)
Hidd el,volt itt olyan.A 90-es évek vége 2000évek eleje,teljesen jó volt.
milyen idő lesz máma mennék bringával a rómaipartra hekkezni(gondolkodós)
az ilyen alapműveltséges dologgal az ilyen vén faszkalapok dobálózgatnak már csak mint te vagy frici. 🤣 Ez az utolsó kapaszkodójuk, hogy elhitessék a fiatalokkal, hogy érnek még valamit 😅 De igazából mióta már mindenki a zsebében hordja a világ összes tudását azóta nincs már szükség rátok 😅 Bár te ezt még a jó elején felfedezted ki is vontad magadat ebből. Szóval okosan hátraléptél, hogy odaférjen más is a melóhoz 🤣
Ezen ne aggódj, tőled itt - a hsz-aid alapján - senki nem vár el alapműveltséget 🤣
Igazából ez attól függ, mire kellett az ember... villanyszerelőnek vagy gépész tervezőnek biztos nem jó, de lehet, el tud adni egy arab migránsnak egy zacskó homokot 😁
Usákoknál ez a módi általános, hogy a droid segghülye mindenhez, amit csináltatnak vele, ahhoz viszont nem annyira 😁
Közel ilyen színvonalon sem élhetnél... ha nem lennének turisták, nem lennének boltok, éttermek, megcsinált utak, szép házak... nem lenne semmi, csak pár őslakos ócska putriban, mint bármelyik alföldi eldugott faluban.
Ez az alapműveltség elég tág valami kinek mi az. Nekem pl.életembe sem kellett számolnom se körkerületet sem átmérőt. Rémlik valami r négyzet pi vagy 2 er szer pi vagy ilyesmi de én sem tudnám és nem is érdekel. Változott a világ(kezeit széttáró) Aki ilyen információkra kíváncsi az megkérdezi a telefonján a chet gpt még gombot se kell hozzá nyomogatni azt megmondja(kezeit széttáró)
Alapvető műveltség? Az már lekorlátozódott a telefonhasználatra sokkal nagyobb tudás van benne amennyi te benned lehetne 2 millió év folyamatos tanulása mellett. Ezeket az alapműveltségeket már el kell engedni 2025-ben már csak a te fajtáid vesszőparipája a hangjegyekkel együtt 😅
Alapmuveltseg.
Sok embr mast csinal, mint amit tanul, eppen ezert szrintem elengedhetlen lenne ezeknek az embereknek az, hogy atlagtol nagyobb problema megoldo keszsege, vagy felismero, vagy akarmi, de jobb legyen, mint a tobbi, mert szerintem ez az alapja, hogy jol megallja, vagy ha nem is jol, de legalabb elfogadhato szinten megallja a helyet. Ez hianyzik.
most írtad, hogy marketing végzettségű(kezeit széttáró) Miért kellene neki kerületből átmérőt számolni vagy, azt tudni, hogy mi megy a falba?
Akkor nincs mese a tiszára kell szavazni(meghajlós) Azt eljő a kánaán(meghajlós)
Sziasztok!
Régen nagyon sokat lógtam itt a sportmotoron.
Valaki esetleg nem tudja hogy mi lehet Kovi79 felhasználóval?
Régen nagyon sok állat videót rakott fel,kíváncsi lennék mi lett vele?!😃
A műszaki dolgokhoz nem hülye a srác, tényleg berhelik a gépeket a versenyekre. (amatőr persze, 1-es Swifttel nyomják kis csapatban szotyipénzből)
Hengerész volt a vasgyárban 10 évig, aztán acéllemez daraboló volt egy értékesítő telepen, majd kiment 1,5 évre angliába egy pubba mosogatni, majd ott felnőtt az alap szakácskodáshoz, aztán hazajőve a Hankooknál gumigyártó gépkezelni, aztán ide a gáziparba, amiről sajnos lövése sincs. (de "majd megtanulja", csakhogy olyan kéne aki már tudja, persze lett volna belsős ember akit én is szerettem volna, de a HR ugye az excel tábla alsó sora alapján dönt...és mindent jobban tud)
Mesélhetnék én is:
marketing végzettségű 25 éves fiatalember, nem tudja, hogy a lakásban 230 V váltóáram van a dugaljakban. AZ, hogy nem tudja, hogyan állítják elő, az egy dolog, de az, hogy ami őt körülveszi és használ, arról halvány fingja sincs. Az már csak hab volt a tortán, hogy a kerületből nem tudta kiszámolni az átmérőt, mert "az egyetemen ezt nem tanították, az általános meg már régen volt".
Igaz, nekem cirka 44 éve, de az már nem zavarta.
Hidd el,én pont ugyanilyen életszinvonalon élnék ha a magadfajta faszkalapok nem jönnének oda.Szóval,rühelkem a fajtádat és örülnék ha nem ott basznátok a rezet
ilyen meló kellene nekem is, nem értek semmihez se de bármit szét tudok szedni 😁
persze csak valami fasza kényelmes széken ülve
Nálunk a cégnél meghirdettek egy (azaz 1) karbantartó lakatos állást a múlt héten, épp tegnap néztem hogy mentek az onlájn interjúk az első pár emberrel, kérdeztem a kollégám hogy milyen a felhozatal. Mondta hogy egy hét alatt 68 jelentkező érkezett. (szertehonnan mindenféle néphség)
Mikor tavasszal elvállaltam az új műhelyben az orvostechnikai műhelyvezető melót, nyár elején én is ott ültem a "bizottságban" hogy lássam én is a jelentkezőket, akikkel dolgoznom kéne. Két hét után levették a hirdetést, mert az alatt 112 jelentkező jelentkezett, a 18 évestől a nyugdíjasig, még nők is voltak közöttük. A nagy részük első olvasásra is alkalmatlan volt erre, végül egy 35 éves, eredetileg szakács srácot vettek fel, akinek a papírját csak azért húzták vissza a kuka pereméről, mert az utolsó sorban a "szabadidőmben amatőr ralliversenyzem és hobbim az autószerelés" mondat hirtelen érdekessé tette a személyes beszélgetéshez.
Szerinted azota nem valtozott semmi?
Lehet az összes raerős ember elment mosogatni ausztriaba. 🤣