Arra kiváncsi vagyok, de nem tartom jó ötletnek. Majd kiderül.
Én sajna sokszor jövök ugy haza m7 beállva, 500 km mögöttem előttem még 300, inkább végigtolom a sorok közt mint alsóbbrendű és lényegesen lassabb utakon kiforduljon elém.valami barom vagy fogjak egy őzet 7 körül.
Inkább végig küzdöm a sorközt, többnyire szokott működni bár tényleg figyelni kell.
Dobozzal sincs gond, nem szélesebb mint a kormány. Ergo elfér
Doboz nincs csak a blaze,relative keskeny vagyok,furakodok is,viszont egy 2-3e km-es tura utan este 7 kor 150 km-en minden pillanatba azon figyelni mikor melyik auto kaszal el mert nem szamit ram a ket sor kozt,es epp akkor valt savot,ugyanarra a pici lukra marva mint en.
Egy ideig szorakoztat ez a jatek,de utana inkabb keresek egy kerulot.
Elvileg jovore mar lehet legalisan hasznalni motorral a leallosavot.
Bár mondjuk ez nem igaz mindenkire.....tegnap.annyi sorban araszoló szerencsétlent láttam, azt se tudom honnan kerültek elő. Legszebb volt mikor egy körforgalomban hárman háromfelé mentek ki aztán tanácstalanul bambáskodtak
En, mint kozelben lako, megfogadtam mar evek ota, hogy idenyben nem megyek a Balcsira, ez a balatoni korutra ervenyes, tehat nem lesz ingerem badacsonyi langosra motorral foszezonban.
Mert az messzebb van, mint 500 km.
:-)
De tenyleg, meg a salatarol is olvasok neha, hogy kifekteti a csaladot, a rossz mosas -elokeszites miatt, ami a levelen maradt.
Szóval nekem minden menetrendszerint haladt azon a 800 kmren, ahogy terveztem. Este 7 és 8 között akartam haza érni két megállóval, sikerült, fél8kor landoltam. Nyilván kis szerencse is kellett hozzá, de előrelátás is, folyamatosan figyelni kell az utvonalat. A zágrábi elkerülésre is volt alternativám, de nem kellett szerencsére.
Egyäbként nem tudom mit problémáztok ezen. Én is tegnap pont dél körül értem a balatonhoz. Horvátból simán végig jöttünk zökkenő mentesen szántódig. Ott ismerősöknél megálltunk. Szerencsére, mert a m7 szopás is lett volna. De nem minden hülye a balatonról indul délben, csak mondjuk akkor van ott. Nekünk a szopás a komp volt mert ott husz percet kellett várni. Szántódon a gyerekek kiszálltak és maradtak, mi ebédeltünk aztán át füredre mert oda is beköszöntünk ismerőshöz. Onnan veszprém felé haza. De már induláskor meg közben is nézem netet, utinfo, waze, googlemaps.
Egy balesetet kikerültünk ezzel a kitérővel, aztán ahogy felértünk fehärvárnál már mentünk is le az M6 felé a kövi lehajtón mert közbe érdnél lett baleset. Az m3 is volt utzáras bag környékén, azt néztük induláskor de közben megindult, mire odaéerünk semmi.
Szóval ilyen simán, 3 óra huszperc alatt füredről ritkán sikerül haza érni háromszáz valahány kmről
Valami van benne, az én hasam se volt a helyzet magaslatán, amikor kiköltöztem az angolokhoz. De hozzászokott idővel. Amihez nem, ahhoz ettem chilit, mint az indiaiak.
Egyszer jártam meg csak, kábé 15 éve horvátból jöttünk hazafele, és még kint megálltunk vacsorázni. valami pohárkrémet ettünk desszertre azt nem kellett volna, mert otthon éjszaka az egész család fosott meg hányt tőle. Tuti szalmonella..
Én sajna sokszor jövök ugy haza m7 beállva, 500 km mögöttem előttem még 300, inkább végigtolom a sorok közt mint alsóbbrendű és lényegesen lassabb utakon kiforduljon elém.valami barom vagy fogjak egy őzet 7 körül.
Inkább végig küzdöm a sorközt, többnyire szokott működni bár tényleg figyelni kell.
Dobozzal sincs gond, nem szélesebb mint a kormány. Ergo elfér
Egy ideig szorakoztat ez a jatek,de utana inkabb keresek egy kerulot.
Elvileg jovore mar lehet legalisan hasznalni motorral a leallosavot.
:-)
De tenyleg, meg a salatarol is olvasok neha, hogy kifekteti a csaladot, a rossz mosas -elokeszites miatt, ami a levelen maradt.
Egy balesetet kikerültünk ezzel a kitérővel, aztán ahogy felértünk fehärvárnál már mentünk is le az M6 felé a kövi lehajtón mert közbe érdnél lett baleset. Az m3 is volt utzáras bag környékén, azt néztük induláskor de közben megindult, mire odaéerünk semmi.
Szóval ilyen simán, 3 óra huszperc alatt füredről ritkán sikerül haza érni háromszáz valahány kmről