Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

160 ezernél is ilyen lesz..,...persze ha gazdája van......
egy nap alatt 80 ezer(hüledezős) Ti nem szarral gurigáztok(gondolkodós) De ne merd azt írni, hogy ebbe autópálya nem is volt 😅
Mind Buzi, aki ma nem motorozott!!! 🤣
Megléptük a 80ezret!!! A gép, mint a Doxa új korában! Hiába, HONDA ez, nem más szutyok ( hengerhiányos bugyimotor, meg ilyenek) 😂😇😘
Csomagszallitashoz 3 aludoboz?
Pffff.
Technologia......😄
Bakker,most hogy ezt írtad Zolinak, belegondoltam, hogy egyszer motoroztam pesten 😃 mikor Visegrádoztunk a haverokkal... valahogy így hozta az élet, hogy motorozás közben sose esett útba, de nem is nagyon hiányzik 😅
Csak hetente.
Meg nem is a normál autópálya a gond, hanem a szűkebb sávok, 1+1es utak ahol nehézkesebb az előre jutás erős forgalomban. Bár azért a reggeli csúcsforgalomban 30perc volt a szintidőm Vecsés és Budafok között a városon át 😁
Igen, de nem szoktak. Csak a kék villogónak. Amúgy ez nem gond, van elég hely nekünk többnyire. A néhány középre behúzó kukucskálók miatt kell lassítani, mert nem tudod mit tervez, meg 1-1 szándékosan akadályozó van mindig. De ezeket kikerülöm a másik irányból mert ott hagy sok helyet 🤣

Amúgy többnyire rendesek, a maradék meg semleges. Ez bőven jó. 1000ből 1 autós gecizik csak.
Ugye te nem túl gyakran motorozol budapesten? Én igen. Ezért tudom hogy igen, biztonságosabb a sorok között mint a busz vagy, leálló sávban haladni.

Valaki mindig megpróbál elbaszni. A sorok között erre nincs lehetősége mert van mellette egy másik autó. A sáv váltás meg nem megy olyan gyorsan a másik tömött sávba. Mindig rákészünek ami látszik. Ahol meg van egy lyuk ott óvatosabb az ember. Ezért lehet csak 30-50es sebesség különbséggel menni, mert ott még kezelhető az ilyesmi. Nagyobb tempónál nem.
Jah, és még annyit, hogy a buta motoros a sorok között relative lassan halad, pár tizzel...na a leállósávban száz alatt egyse fog menni.......
Itt meg esélyed sincs. De nektek se......
Igy van csak szarnak betartani. Ez évek óta érvényes szabály, de egy motorral nem férni el mert nem huzodnak sehova, sőt nem is figyelnek, telefon nyomkodás meg bambulás üres tekintettel. Mert ha ezt betartanák, nem lenne miről beszélnünk.
ott legalább számitok rá. De mindegyis, majd az élet megmondja mi a jó, ha engedélyezik. Bár a sorok közti haladásból se sok baleset volt eddig szerencsére.
Igen ez kötelező,viszont a motoros előrehaladás szürke folt,elvileg nem mehetsz előre,mert az a kéklámpásoknak van,viszont sok esetben nem foglalkoznak vele a rendőrök,persze ha nem akadályozól vele.Szóval vagy megbüntetnek érte vagy nem,de pl ausztriába németországba ez szigorúan tilos.
Én úgy tudom hogy jelenleg ha dugó van autópályán akkor nyitni kell középen egy mentő sávot és ott haladhatnak a motorosok...
Vegulis az biztonsagosabb ha két oldalrol is kibujkalhatnak. 😆
Sztem meg nem is biztonságos, mert azt pont senki nem figyeli aztán némelyik oda is kibujkál ha más nem nézelődni
Még nem szabályos a leállósávban haladni vsak a sorok között és ott meg az araszolásban ide oda csalinkáznak az autók hátha valamelyik sáv jobban halad ezért egy szélesebb motorral nem olyan könnyű előrébb jutni főleg, hogy jelenleg még ha csak egy kicsit is haladnak a járművek szintén tilos előre menni, ez elvileg változik jövőre.
Ja. Végül is az a lényeg hogy másnak szarabb legyen mint nekem 🤣
... de valamivel így is jobban haladtunk azoknál, akik álltak 😂
Még régen, amikor nem volt ennyi kamera mindenhol én is be próbálkoztam a leállósával de nem igazán érzem jól magam ott. Jobb a sávok közt. Buszsávba se szívesen megyek hiába engedik.
Ma ezaz. 50 ésszerű a kocsik közt pályán, de az mégse 130
Ott meg majd a fóccvágen passzátos megy ki eléd 😬
Tapasztalatom szerint az a leggyakoribb, meg a nagy skodák, utána jönnek csak a német prémiumok 😁
Amikor 20-án mentünk lefelé, az olasz-osztrák határnál, Tarvisio előtt olyan 20-25 km-es sor haladt lépésben, én még ilyent soha nem láttam, persze, hogy hátulsóként lemaradtam, azt sem tudtam hol vagyok és mi a nevem, errefelé életemben nem jártam, szóval nem volt jó kedvem.
A lényeg az, hogy elkövettem egy kegyetlent, de működött.
Jött egy szirénázó mentő én meg beálltam mögé, így értem utol a többieket a sorok között.
Jöttünk már haza a srácokkal az adriáról szombat délelőtt, úgy be volt állva a pálya, hogy szó szerint állt... mi eleinte lépésben, a 30. kilométer után már vagy 50-nel jöttünk köztük 😁 én legelöl, mert a xenon kibaxottul vakít 😁 nem is sorolt keresztbe senki szerencsére