Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sokszor az előző tulajok basszák el a deklit
lefesztegetik csavarhúzóval aztán sérül-görbül, plusz addig pasztázzák amíg a zsákfuratot telibetesznek fbs-el aztán ha valaki nyomatékra szeretnék húzni máris folyik mert nem ér be a csavar addig ameddig kellene
na ilyenkor meg jól megtépik és kidurrantják a zsákfuratot bele a bolokkba hagy egye a váltó az alu darabokat
láttam ilyet többet is már pedig nem szereltem sokat
amúgy én mindigvmegvettem a gyári tömítést aztán azt rajzoltam körbe és vágtam másikat
aztán ha elmegy a motor el lehet adni a tömítéseket jó áron
Ja, cicának eleve valami jó erős blokk ragasztóval kellett volna megkenni a peremet, és akkor a láma user nem barmolja szét otthon a precíz szakmunkát... 🤣
én sem értem minek nyúlt hozzá(kezeit széttáró) ott ahol egy picit csöpögött ráken fbs-sel oszt jó napot(kezeit széttáró)
De mindig csak a másik lejáratása(kezeit széttáró) 😅
Aha,ha kirendeli a bardibol jobban jar mint ezzel a fosrakással.
Aljasok vagytok, ez szép zöld tömítés, legalább nem rózsaszín, nehéz lehet ilyet körömollóval kivágni 😁 és különben meg te szakítottad el, mikor levetted... 😁
En csak csodalkoztam hogy a raklapon szinyelő blokk amibol leeresztettek az olajat mitol folyik.
Ehh, de hisztis vagy.... nincs ezzel semmi baj: nem szép, de legalább jó ocsmány. Ami nem lenne akkora gond, ha legalább a feladatát ellátná, azaz tömítene 🤣
Ejszakaba hajlo aszfaltos raktarban görnyedve,ja.
De a leggányabb hogy vagott bele tömitest ugy hogy a dekli alol folyt az olaj ugy hogy le volt eresztve.🤣
Ne mondj már ilyet a legjobb szerelőről.........időpontot se tud adni te meg hobbibol megszerelted tehetség szakértelem szerszám motor alatti szőnyeg és ajándék mosás nélkül?
Igen. Először erre számitottam, nagy bőszen lekaptam a tankot anno. Kár volt......
Sebaj, értettem, mire célzol. Nagyon sokat lendítene a dolgon, a a blokk feletti üreges vázszekció/ram airbox nem lenne ennyire közel a szelepfedélhez.
Ez egy balesetes cucc volt aminel meg vettek egy blokkot is a mer letört az also blokktarto csavar,de kar volt,mer a sima team siman visszatette volna a fulet is.Na mindegy,a versenycica intezte balfaszul es gyenya modon beijedt a melotol,es halogatta.En meg a haverok tarsadalmi munkaban összelegoztuk a jarganyt jatokepesre.A tobbit a tulaj befejezte.
A legnehezebb hogy a kötegben volt valami tuningkutyu.Na azzal nehez volt mert semmi rajzon nem latszott a betoldott vezeteksalata.
De azért csak elirtam az oldalt mert balt irtam holott jobbot akartam. Szóval a fékpedál oldalán 😅
Az, igen. A jobb oldalon van a vezérlés, a hármas van pont a legszarabb helyen.
Hát, szerelni nem egyszerű, az biztos... de hál'istennek nem is kell, csak a karbantartások miatt, az meg pont belefér tavasszal (április előtt) az időmbe. Addigra már úgyis bizsereg az ember, csak hogy valami motorozással kapcsolatos bármit csinálhasson.
Igazából csak a 3as henger a szopás (remélem jó számot mondtam, mert sose tudom megjegyezni a számozási sorrendet).
Idom le és a két szélsőhőz baráti modon hozzáférni. A ketteske már macerásabb de még elmegy. Ellenben a hármas ugyan onnan támadható ahonnan a kettes, azaz a motor bal oldaláról benyulva egy olyan résen ahol a szelepfedél äs a váz közt épp befér az kezed anélkúl hogy beszorulna. Miután bematattál vagy 30 centi mélyen egy oduba és bevezetted vakon a szerszámot, mer ugye látni semmit nem fogsz, hozzáfoghatsz szentségelni.
Biztos jo de azzal se jobb.
Nagyon elbaszott és tulzsufolt. Az egész motor közepe egy merő motorblokk amire mindent ráépitettek a váztól a lengőkarig a lámpákon át.
A sajat kulcsa nem jó?
Amugy etekintetben a régi 1100 volt a legszerelhetöbb. Tank le és mindenhez hozzáférni. Utóljára azon állitottam szelephézagot mert annál még hozzá lehetett férni.
Két gyertyakulccsal boldogulok. Egyikkel lazitom mert ha végigtekerem nem fér ki annyit emelkedik, a másikkal meg kitekerem kézzel, az kicsike.
Ez az oldalról benyúlós műsor, ugye? Kolléga csinálta asszem, csomót tökölt vele VN/EN/ER gyertyakulccsal is. Gázbowdentől a PAIR szelepig minden hülyeséget el kellett bontani, hogy beférjen a hosszú fogó a gyújtótrafókért, utána meg a racsnis villás a csuklós Kawasaki gyertyakulccsal... Tényleg nem egy élmény.
Pfuuuu,az nem jo.A cbr-en mar faszan megy idombontas nélkül a gyertyazas,a regi 675 nél oldalt a kabelezes visszarakasa volt szar a gazbowdennel.
A 765 mar canbus,érezhetően kevesebb a tyúkbél,a vakumrendszer a nyűgösebb a környezetvedelmi vakok miatt.
De nincs vazelem sehol,csak mint a hagyma,sok reteg van amit le kell hamozni hogy elérd a gyertyakat.
De amugy egesz fasza a 765 szerelésben.
Mert még nem nagyon kellett. 😁
Akkor a zzr-t nem.szeretnéd.
Egy gyertyacsere is gyerek kezet igényel amit legalább három helysn eltörtek előtte. Tiszta szerencse hogy iridiumos van benne és 48 ezrenként kell cserélni.
Minden máshoz a blokkot le kell billenteni
Hogy ebbe milyen kibaszott szűk helyre kell begyömöszölni minden vackot az inyektorhoz.Brrrrrrrr,vagy 3 estém rament mire kiszaszeroltam.
De a légszűrőt is csak sorrendben lehet berakni.
Eddig volt. Mindent én csináltam rajta, most télen elviszem majd egy injektorszinkronra, mert biztosan nem árt, de ezen kívül amíg tehetem, nem hagyok mást hozzányúlni .