Meg hát kaposvár az nem csongrád. 😁 Mamlasz viszont ott lakik mellette valami pár lelkes faluban. Már nálam se lehetett érezni pedig légvonalba kb. 50 km.
én is szerettem volna automata váltót csak abban a motor típusban amivel én vettem a furgont nem volt. 2000cm3 120 lóval csak manául járt.
Az automata az 2000 cm3 és 180 ló volt. Árba nem volt nagy difi pár százzal lett volna drágább nem tetszett, hogy ugyanaz a köbcenti + 60 ló. Azóta nem tudom bánom e.(gondolkodós) Ha most választanék lehet másként tenném.(szemeit körbeforgató)
dugonics titusz nádorfehérvári várvédő aki a törökkel együtt a mélybe vetette magát, hogy a félholdas lófarkas zászlót ne tudja feltűzni a várra, feláldozva magát a várért és az országért(kezeit széttáró)
ha te leírtad, hogy másként csinálod tul.kép az már vélemény 😅 Igazából amire ő utalt az az, hogy nem kér hozzáfűzni valót 😅
Bár láthatólag ez nem jött be igazából nem is tudom mire számított amikor még külön fel is hívja rá a figyelmet 😅 Azért egy ilyen helyen ez magaslabda 😅
Pár éve szinte csak automatával járok, kamion nincs is más legfeljebb ott ahol erre kimondottan szükség van (bányák stb.) és nem örülök mikor a clio-val megyek és váltogatni kell, sokkal kényelmesebb és már többet sem esznek.
neten fent vannak, hogy merre találhatóak a sebességek 1-6-ig A hátramenet opcionális mert az típusonként akár eltérő is lehet. 😅
De baszki te a kopasz hegy vagy a tenkes hegy oldaláról mivel jársz bárhova is ha nem autóval?
értelmes autó nincs már automata váltó nélkül ő így gondolkozott 2017 ben amikor levizsgázott. Aztán pontosan ismeri a jövőt és azt is tudja, hogy a villanyautón nincs váltó 🤣
Itt csak akkor van gebasz amikor a haver opel kadetjét kell hazafurikázni bármi okból aminek még ott van az ülések előtt a darakavaró 😅
Nagyapámnak volt hykomat trabantja, mert a háborúban elvitte a lábát egy repesz. Na azzal iszonyat jól lehetett kaparni. Ugye az automata kuplungos volt, olyan mint amit a Honda most annyira nyomat, csak akkoriban még a rokkantak szerették (lehet most is 🤣) na ott beraktam egyesbe, rúgtam egy padlót, és a kuplung késleltetése pont annyi volt, hogy optimális fordulaton kapta el a hajtást hogy elforogjon a Bakelit Barum 😄
Ugyanis nem minositem.
Az automata az 2000 cm3 és 180 ló volt. Árba nem volt nagy difi pár százzal lett volna drágább nem tetszett, hogy ugyanaz a köbcenti + 60 ló. Azóta nem tudom bánom e.(gondolkodós) Ha most választanék lehet másként tenném.(szemeit körbeforgató)
Bár láthatólag ez nem jött be igazából nem is tudom mire számított amikor még külön fel is hívja rá a figyelmet 😅 Azért egy ilyen helyen ez magaslabda 😅
De baszki te a kopasz hegy vagy a tenkes hegy oldaláról mivel jársz bárhova is ha nem autóval?
Itt csak akkor van gebasz amikor a haver opel kadetjét kell hazafurikázni bármi okból aminek még ott van az ülések előtt a darakavaró 😅
Majd ha prezidnt leszek.